- 10 Kasım 2013
- 6.312
- 13.007
- 298
O işini bilir
Bu profildeki sen misin? Ben begendim seni. Yuzun yok ama guzelsin :)valla hoş adamdı hatırladığım kadarıyla gençtide evet
ben onu çok beğeniyorum amaaaaaaaaaaaaaAy zaten yaşlandı o adam. Sen daha küçüklere bak canım.
kız korumayı öpmedimmmmmBiliyordum boşyere öpmediğini adamı
benim ama şuan saçlarım koyu renk ve daha uzun :)Bu profildeki sen misin? Ben begendim seni. Yuzun yok ama guzelsin :)
ya sephoraa direk yaz yada mekanına git dedi zaten bana :)O işini bilir
Mekanı yeni mi açmışya sephoraa direk yaz yada mekanına git dedi zaten bana :)
ya mekan onun değil o mekanda bir ürününü satıyor dielim ama hergün orda bana da yürüme mesafesinde yaniMekanı yeni mi açmış
Ben o kısmı bilmiyorum
Çiçek sepetinden çiçek yollasan açılış için çok mu saçma olur
Üfff ben sussam daha iyi sanırım
Kardesi aktivistti bunun. Hatta Mavi Marmara gemisinde o da vardi.Kendi de ugrasiyo mu? Dernek faaliyetleriyle falan yani.ya sephoraa direk yaz yada mekanına git dedi zaten bana :)
Sürekli ordan geç elbet rastlaşırsınızya mekan onun değil o mekanda bir ürününü satıyor dielim ama hergün orda bana da yürüme mesafesinde yani
Öpme tabi, benim o!!kız korumayı öpmedimmmmmDDDDDD
bi mavi Marmara olayı oldu ama onun dışında işinde gücünde bildiğim kadarıylaKardesi aktivistti bunun. Hatta Mavi Marmara gemisinde o da vardi.Kendi de ugrasiyo mu? Dernek faaliyetleriyle falan yani.
sorayım zaten arkadaşımda bi resimde yanındaki çocuğu sordu adama adamın iyice egosu zarar görecek gibiÖpme tabi, benim o!!
Kızın aşkı yarım kalmış :)Bir-Dost Loch Ness Canavari @herames
Noluyo ayol, takip edemiyorum ben bir türlü bu konuyu. Çok hızlı ilerliyo. Ne taktiki verceeem?
Sen vermişsin aslında ben görmemişimBir-Dost Loch Ness Canavari @herames
Noluyo ayol, takip edemiyorum ben bir türlü bu konuyu. Çok hızlı ilerliyo. Ne taktiki verceeem?
valla bişe olmadı ben dedim sephoraa taktik verdi zaten de ben yapamıyorum ki :)Bir-Dost Loch Ness Canavari @herames
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?