Pazar günü çok beğendiğim birini görücem yardım lütfen !!!

olumlu bakmak mı :) keşke öyle bakabilsem bişey olucağı yok işte kendi kendime heycanlanıyorum eminim gidince konuşmıycam bile kendisiyle

Bu arada balık burcu kendisi
Senin konunu okuyunca kendimi buldum biran.
Ben bile senin yerine heyecanlandim.
Ama bence takma kafana olacagi varsa olur.
Fazla takma kafana.
Bende b8rinden hoslaniyorum ama daha ilgisini cekemedim maalesef

34 Yaşındayım 50 yaşında biriyle asla düşünemem kendimi, 37 yaşında kocam bile yanımda yaşlı duruyor, eskiden tam tersi olur kadınlar erken yaşlanırmış ama şimdi bakım, kozmetik, estetik, daha az fiziksel yük derken kadınlar yıllarca genç kalıyor erkekler yaşlanıyor (hem ruhen hem bedenen) bence tanışınca bu büyü sizin tarafınızdan bozulacak. o yüzden çok kasmayın

Bence sen benim gibi ergen gunlerine donmussun.
Fazla abrtma bence iki kere bosanmis.
Bir kere olsa bisey demiyecem bemde bosandim .
Ama iki kere olunca insan dusunuyor yani.
Bemce hemen atlama iyi dusun.

aaa niye ben de öyle düşünüyorum.
hatta eşim de özellikle yazın der, "ya ne güzel elbise giyiyorsun, keşke erkeklere de böyle rahat kıyafetler olsa" falan der :)
bence kadınlar özellikle yazın kot pantolon giyerek kendilerine işkence etmesinler, etek elbise giyip erkekleri çatlatsınlar.

nooption bu konuya farklı bir nedenle takıldığını anladım da, biraz yakından tanımalı kesinlikle bu kişiyi.
düşündüğün gibi bağnaz biri de çıkabilir elbette, ya da benim örneğimdeki gibi de olabilir.

basak burcu musunuz?
Basaklar genel anlamda detayci ve mukemeliyetci oluyorlar ya. Birde kadinlarin "kadinsi" (elbise, etek, topuklu) tarzi giyinmelerini seviyorlar ondan sey ettiydim

Evet. Her ortamda başak burcu şöyle böyle diye saydırılır genelde. Sevilmiyoruz pek. Hani bazen bende sinir oluyorum kendime.

Etek elbise falan hiç kadınsı değilim. Acaba annem beni doğurduğu günü karıştırdı mı

Senin konunu okuyunca kendimi buldum biran.
Ben bile senin yerine heyecanlandim.
Ama bence takma kafana olacagi varsa olur.
Fazla takma kafana.
Bende b8rinden hoslaniyorum ama daha ilgisini cekemedim maalesef

Benim için çok yeni bir şey bu durum o yüzden ne yapacağımı hiç bilmiyorum

Benim için hiç önemi yok cidden benim kuzenimde 34 yaşında eşi 55 7 yıllık evliler ve çok mutlu belli olmaz ki ne olacağı

Bence sen benim gibi ergen gunlerine donmussun.
Fazla abrtma bence iki kere bosanmis.
Bir kere olsa bisey demiyecem bemde bosandim .
Ama iki kere olunca insan dusunuyor yani.
Bemce hemen atlama iyi dusun.
bi tanışayımda bakalım neler olacak

yani keserse genç görünür diyo :) benim evlenmeyeceğimden o kadar korkuyorlar ki :)

Babanızda farkında aslında yaşlı gösterdiğini biliyor,neden evlenemeyeceksiniz gibi bir düşünceye kapılıyorlarki.
29 yaş çok fazla değilki artık..

Ha
Benim için çok yeni bir şey bu durum o yüzden ne yapacağımı hiç bilmiyorum
Hayirlisi olsun hakkinda.
Dikkat cekmeyi ogrendiginde bana da puf noktalar ver arkadas.
Dikkat nasil cekilir.
Ya bu gonul isleri hic belli olmuyor.
Biz kadinlar uslanmiyoruz .
Bir turlu aci cekiyoruz ustune yen8den asik olabiyoruz bir baskasindan.
Nasil bir ruh halindeyiz anlamadim gitti...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…