Naptı bu başak burcu yinebasal burcumu bu beyfendi
Daha hiç tanışmadan bu kadar olumlu bakmanız kendi kendinize gözünüzü boyamanız anlamına geliyor. Sadece mantık açısından doğru bulmuyorum. Bir de ben olsa 50 yaşıma geldiğimde kocam 65 yaşında olsun istemem.
Naptı bu başak burcu yine
tadını çıkar,dedimya hayat kısa,çok kasma,
olumlu bakmak mı :) keşke öyle bakabilsem bişey olucağı yok işte kendi kendime heycanlanıyorum eminim gidince konuşmıycam bile kendisiyle
Naptı bu başak burcu yine
Senin konunu okuyunca kendimi buldum biran.Bu arada balık burcu kendisi
Bence sen benim gibi ergen gunlerine donmussun.2 kere evlenip boşandı en son eşi çocuk istemediği için ayrılmışlar kendisi çocuk istiyor doğal olarak bu yaşta artık aslında ona benden başka hayran olanda yok sanırım kimse göstersem baban gibi duruyor diyip duruyorlar ama ben çok fena beğeniyorum daha önce kimseyi böyle taktığımı hatırlamıyorum ergen günlerime döndüm sanki
benden başka kadın elbise giymeliymişe takılan olmamış sanırım..
bir kadının ne giyip giymemesi gerektiğine kadar kadını obje olarak gören bir adamın 2 kere boşanmış olması gayet normal geldi bana..
basak burcu musunuz?
Basaklar genel anlamda detayci ve mukemeliyetci oluyorlar ya. Birde kadinlarin "kadinsi" (elbise, etek, topuklu) tarzi giyinmelerini seviyorlar ondan sey ettiydim
sakallarını beğeniyorum ki benSakalları kurtardı abide..
Senin konunu okuyunca kendimi buldum biran.
Ben bile senin yerine heyecanlandim.
Ama bence takma kafana olacagi varsa olur.
Fazla takma kafana.
Bende b8rinden hoslaniyorum ama daha ilgisini cekemedim maalesef
sakallarını beğeniyorum ki ben
34 Yaşındayım 50 yaşında biriyle asla düşünemem kendimi, 37 yaşında kocam bile yanımda yaşlı duruyor, eskiden tam tersi olur kadınlar erken yaşlanırmış ama şimdi bakım, kozmetik, estetik, daha az fiziksel yük derken kadınlar yıllarca genç kalıyor erkekler yaşlanıyor (hem ruhen hem bedenen) bence tanışınca bu büyü sizin tarafınızdan bozulacak. o yüzden çok kasmayın
Babanız kessin demişya ondan dedim..
bi tanışayımda bakalım neler olacakBence sen benim gibi ergen gunlerine donmussun.
Fazla abrtma bence iki kere bosanmis.
Bir kere olsa bisey demiyecem bemde bosandim .
Ama iki kere olunca insan dusunuyor yani.
Bemce hemen atlama iyi dusun.
yani keserse genç görünür diyo :) benim evlenmeyeceğimden o kadar korkuyorlar ki :)
Hayirlisi olsun hakkinda.Benim için çok yeni bir şey bu durum o yüzden ne yapacağımı hiç bilmiyorum
Tanisinca anlat.bi tanışayımda bakalım neler olacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?