- 10 Kasım 2013
- 6.312
- 13.007
- 298
Yan komşumuz Kamile teyze olsaydi simdi "yok kizim bosver o kadrolu degil" derdiKorumayı da bana ayarla bariHem o daha gençtir
Kızın aşkı yarım kalmış :)
Sen vermişsin aslında ben görmemişim
Taktik verirsin diye etiketledim de
Konu sahibi dedi ki o taktik verdi
Tükkana git demişsin ( :
valla bişe olmadı ben dedim sephoraa taktik verdi zaten de ben yapamıyorum ki :)
Verdim verdim. Yeni bir tesadüf ayarlasak mı diye bir mesaj at hem kendinle dalga geçmiş olursun özgüvenli hatun olduğunu anlar hem de eğlenceli bi cümle bence, insanı gülümsetir hayır dicekse de evet der didim.
Bi de topla milleti kafeyi basın dedim. Kalabalık grupla git dedim. Hatta kk buluşması ayarla didim.
Tesadüf fikri iyiymiş
Diğerini bilmiyorum başkası talip çıkmasın adama
Zira korumasınaSamsonn talip çıktı bile
Evet bana da resim attı yeni gördümBeklenir burdaki hatunlardan. Ama herames çok dikkat çekici bir kadın. O ortadayken kim adamın dikkatini çekebilir ki?
Yan komşumuz Kamile teyze olsaydi simdi "yok kizim bosver o kadrolu degil" derdi
Yerimizi biliyoruz, artizee talip olamam benTesadüf fikri iyiymiş
Yerimizi biliyoruz, artizee talip olamam benHani çift olarak takılsak da, benden Haremes'e yamuk olmaz
Siz de gelin bizimle takılın, biraz sosyeteye karışırsınız sayemizde; cemiyet insanı olursunuz azcık
Dörtlü takılırsınız ne güzel işte
biraz zaman geçsin o tarz bişe yazıcam bakalım :)Verdim verdim. Yeni bir tesadüf ayarlasak mı diye bir mesaj at hem kendinle dalga geçmiş olursun özgüvenli hatun olduğunu anlar hem de eğlenceli bi cümle bence, insanı gülümsetir hayır dicekse de evet der didim.
Bi de topla milleti kafeyi basın dedim. Kalabalık grupla git dedim. Hatta kk buluşması ayarla didim.
ya koruma onun olsun zaten diyorum bende yedirmem kimseye ben yerimTesadüf fikri iyiymiş
çok teşekkür ederim ya gaza geliyorum ama :)Beklenir burdaki hatunlardan. Ama herames çok dikkat çekici bir kadın. O ortadayken kim adamın dikkatini çekebilir ki?
biraz zaman geçsin o tarz bişe yazıcam bakalım :)
saol cnm :)Evet bana da resim attı yeni gördüm
Gözler o biçim hani denildiği kadar varmış
Maşallah
sen geliosun kesin benimle kendin kaşındın bence :)Siz de gelin bizimle takılın, biraz sosyeteye karışırsınız sayemizde; cemiyet insanı olursunuz azcık
ya biraz üstünden geçsin dedim utanırım hemen yazamam kiBen gelcem ayartıvercem adamı senin için yakında.
Ben sizin karşınıza çıktım da cemiyet kusur kalsınSiz de gelin bizimle takılın, biraz sosyeteye karışırsınız sayemizde; cemiyet insanı olursunuz azcık
ya biraz üstünden geçsin dedim utanırım hemen yazamam ki
ya öylede onun etrafında çok öyle kadınlar var zaten yani biraz fazlamı hayalciyim diye düşünüyorum belki biir var hayatında yada kibarlık etti sadece sürekli bunlar geçiyor aklımdan şimdi bide ters teperse ya cevap yazmazsa yada kızasa diye korkuyorumÜstünden geçerse yaptığın esprinin anlamı kalmaz ama.
Neden utanıyorsun güzelcim, moruk bir adam karşındaki böyle düşün. Bi ayağı çukurdasen genç ve güzel bir kadınsın, eğitimlisin, kültürlüsün. Daha iyisini nerede bulacak ayol?
kız adam belki kibarlık etti yani bilemiyorum kiMillet kendini tanıtmak için 'spor salonundaki şu renk eşofmanlı bayanım' diye mesaj atar
Sen adam gözlerin belirgin hemen tanıdım seni dedi halde geri vites yap
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?