Pazar günü çok beğendiğim birini görücem yardım lütfen !!!

Kızın aşkı yarım kalmış :)

Sen vermişsin aslında ben görmemişim
Taktik verirsin diye etiketledim de
Konu sahibi dedi ki o taktik verdi
Tükkana git demişsin ( :

valla bişe olmadı ben dedim sephoraa taktik verdi zaten de ben yapamıyorum ki :)

Verdim verdim. Yeni bir tesadüf ayarlasak mı diye bir mesaj at hem kendinle dalga geçmiş olursun özgüvenli hatun olduğunu anlar hem de eğlenceli bi cümle bence, insanı gülümsetir hayır dicekse de evet der didim.

Bi de topla milleti kafeyi basın dedim. Kalabalık grupla git dedim. Hatta kk buluşması ayarla didim.

Tesadüf fikri iyiymiş
Diğerini bilmiyorum başkası talip çıkmasın adama
Zira korumasına Samsonn talip çıktı bile

Yan komşumuz Kamile teyze olsaydi simdi "yok kizim bosver o kadrolu degil" derdi

Evimin beyi yapıcam onu, sosyal hakları çok dert değil; ben de çalışıyorum zaten

Tesadüf fikri iyiymiş
Diğerini bilmiyorum başkası talip çıkmasın adama
Zira korumasına Samsonn talip çıktı bile
Yerimizi biliyoruz, artizee talip olamam ben Hani çift olarak takılsak da, benden Haremes'e yamuk olmaz

biraz zaman geçsin o tarz bişe yazıcam bakalım :)

ya biraz üstünden geçsin dedim utanırım hemen yazamam ki

Üstünden geçerse yaptığın esprinin anlamı kalmaz ama.
Neden utanıyorsun güzelcim, moruk bir adam karşındaki böyle düşün. Bi ayağı çukurda sen genç ve güzel bir kadınsın, eğitimlisin, kültürlüsün. Daha iyisini nerede bulacak ayol?

Millet kendini tanıtmak için 'spor salonundaki şu renk eşofmanlı bayanım' diye mesaj atar
Sen adam gözlerin belirgin hemen tanıdım seni dedi halde geri vites yap

ya öylede onun etrafında çok öyle kadınlar var zaten yani biraz fazlamı hayalciyim diye düşünüyorum belki biir var hayatında yada kibarlık etti sadece sürekli bunlar geçiyor aklımdan şimdi bide ters teperse ya cevap yazmazsa yada kızasa diye korkuyorum

Millet kendini tanıtmak için 'spor salonundaki şu renk eşofmanlı bayanım' diye mesaj atar
Sen adam gözlerin belirgin hemen tanıdım seni dedi halde geri vites yap
kız adam belki kibarlık etti yani bilemiyorum ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…