holalar hulohoplar peşimde ,ben sana pervane,gönlünde yer yoksa güzelim ,merak etme ,ben ayakta da giderim deinstagramda fenomen olmama an meselesitüm dünya erkekleri yazıyor vallahi ciddiyim dün ispanyadan yazıordu biri holaaa sana hola asıl be iyice tozuttum ama 5 mayısta onu yine görücem
eheheheheheh
ayakta gitmem kucakta giderim benholalar hulohoplar peşimde ,ben sana pervane,gönlünde yer yoksa güzelim ,merak etme ,ben ayakta da giderim de
oha niye fake olsun burda bir çok kişi benim resimlerimi gördü üstelik çekildiğim fotoyuda gördüler olay gerçek ama olabilme ihtimali bence yok tamam güzel bi kadınım da onunda etrafında ne kadınlar var ben gerçeğe döndüm hiç bişey yazmam ona bitti bu macera
BendeO resmi istiyorum @herames şütfennnnnnnn
İnstagram hesabını arıyorum 2 saattir bulamadım
Ona yaz kiinstagramda fenomen olmama an meselesiharici tüm dünya erkekleri yazıyor vallahi ciddiyim dün ispanyadan yazıordu biri holaaa sana hola asıl be iyice tozuttum ama 5 mayısta onu yine görücem sinannnn
eheheheheheh
benden başka kadın elbise giymeliymişe takılan olmamış sanırım..
bir kadının ne giyip giymemesi gerektiğine kadar kadını obje olarak gören bir adamın 2 kere boşanmış olması gayet normal geldi bana..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?