- 20 Mayıs 2009
- 23.910
- 63.650
- 598
ya öylede onun etrafında çok öyle kadınlar var zaten yani biraz fazlamı hayalciyim diye düşünüyorum belki biir var hayatında yada kibarlık etti sadece sürekli bunlar geçiyor aklımdan şimdi bide ters teperse ya cevap yazmazsa yada kızasa diye korkuyorum
evet valla pılımı pırtımı toplar kaçarım instagramdan zaten kapalıydı aylardır benim onun için açtımCevap yazmazsa ya da terslerse ne olacak ki, sanki adamı göreceksin bir daha...
evet valla pılımı pırtımı toplar kaçarım instagramdan zaten kapalıydı aylardır benim onun için açtım
Msj olarak da yazmıştım çok güzelsin maşallahın var bence fazlasın o şahsiyete ama adam baya da ilgilenmiş senle biraz yüz versen bi şeyler olur bence tabi duygularından eminsen..benim resmimi mi ?
Bu unlu adam kimmis ya merak ettim
ama şaşı sanki birazAyy tesekkur ederim o adamda hostur yani
Bilmem dizilerni hep izledim ama farketmemisimama şaşı sanki biraz
neden öyle birşey yaptınkı anlamadımaynen öyle oldu vallahi
oha niye fake olsun burda bir çok kişi benim resimlerimi gördü üstelik çekildiğim fotoyuda gördüler olay gerçek ama olabilme ihtimali bence yok tamam güzel bi kadınım da onunda etrafında ne kadınlar var ben gerçeğe döndüm hiç bişey yazmam ona bitti bu macerabu konu fake diye çok korkuyorum
sorma ya hep beraber hapise düştük benim ilk oldu he hep onun yüzünden :) ya yok ben atak filan yapamam anca kendi resimlerimi koyup arada onu fotolarını beğeniorum işteSelam
yeni atak yaptın mı
Banlanmışım ya başkasının konusunda senin bahsettik diye
Çocukların ve içinde çocuk yaşatanların 23 Nisan Bayramı kutlu olsun
fake değil. kendisini şahsen tanıyorum ben kefilim :))bu konu fake diye çok korkuyorum
fake değil. kendisini şahsen tanıyorum ben kefilim :))[/QUOTE
hapislere mi düşmüş benim arkadaşım noliye yeaa
kıyamam kızsorma ya hep beraber hapise düştük benim ilk oldu he hep onun yüzünden :) ya yok ben atak filan yapamam anca kendi resimlerimi koyup arada onu fotolarını beğeniorum işte
kıyamam kız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?