normalde özgüvenim oldukça yüksektir ama bu kişi olduğu için ve ben de son derece gururuma düşkün olduğum için böyle beklemedeyim uygun bir ana olursa inşallah bi girişimde bulunucam :)@herames canim o adam baban gibi duruyo vallahi
sana bayildim fistik gibisin
bence o kendini sana yakistiramaz
tek eksigin ozguven
çok geçyaşlıyımış bence bir şey yapma.
Ya ben de merak ettim resimleri
Aaa okadar sayfa hazırlık çöpmü oldubazen elde etmek istediğimiz şeyler aslında o kadar da gözümüzde büyütülecek şeyler olmuyormuş :) onu anlamış bulunuyorum :)
Aaa okadar sayfa hazırlık çöpmü oldu
Beklediğin gibi çıkmadımı. Ben severim ya sanki baya mütrvazi adam gibi duruyo
Ozaman delikanlı saç sakalı erken ağartmış :)yoo çok iyi biri gerçekten mütevazi ve kibar ilgili ama yaş farkı çok belirgin fiziksel olarak ama hiç ekrandaki gibi ağır abi değil çok farklı bir karakter burda bir arkadaş yazmıştı onu tanıyan hakketen hiç olgun değil 45 yaşında bir bedene hapsolmuş 18 lik delikanlı gibi :)
Ozaman delikanlı saç sakalı erken ağartmış :)
Sen fiziksel farktan vazgeçtin ozaman, yoksa kıpır kıpır olması hoşuna gitmiş gibi sanki
Senide görmediğimden bilemiyorm ama bunun bide 10 sene sonrası var fiziksel farkta önemli bi yerde
Seni görenlerin yorumlarına bakarsak tam çıtır cici babaanne olur sendenay onu 10 sene sonra düşünmek istemiyorum
ben ya cidden yakından 50 dersin yani kendimi tutmasam nüfus cüzdanına bakacaktım ya çok erken yaşlanmış adam zaten geçen pazar dizide dede olacağı haberini aldı ya koptum ben artık kardeşimde bu durumda sende babane oluyorsun heralde dediDD
yok ben almıyım :) mesleğimden gayet memnunum beyaz yakalı plaza insanıyım başka türlüsü mümkün değilSeni görenlerin yorumlarına bakarsak tam çıtır cici babaanne olur senden
Bence bi ziyaret et setlerini bakarsın aşk ol az iş olur
Adamdan vaz mı geçtin :)yok ben almıyım :) mesleğimden gayet memnunum beyaz yakalı plaza insanıyım başka türlüsü mümkün değil
Adamdan vaz mı geçtin :)
Ulaşılınca merakı kalmadı mı :))
Ay ne oldu gelişme mi var konu hortlamış : )
Konuşuyo musunuz hala onlavalla ben hortlatmadım arkadaşlar merak etmişler de :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?