Babanızda farkında aslında yaşlı gösterdiğini biliyor,neden evlenemeyeceksiniz gibi bir düşünceye kapılıyorlarki.
29 yaş çok fazla değilki artık..
Öyle ama işte en son ilişkimde yaşadıklarım filan son 3 aydır iyiyim ama çok kötü zamanlar geçirdim 2 senelik ilişkim bitti 7 ay oldu pek toparlayabileceğimi sanmıyorlardı
Ha
Hayirlisi olsun hakkinda.
Dikkat cekmeyi ogrendiginde bana da puf noktalar ver arkadas.
Dikkat nasil cekilir.
Ya bu gonul isleri hic belli olmuyor.
Biz kadinlar uslanmiyoruz .
Bir turlu aci cekiyoruz ustune yen8den asik olabiyoruz bir baskasindan.
Nasil bir ruh halindeyiz anlamadim gitti...
ya benim hiç yok ümidim çünkü imkansız bişey biliyorumTanisinca anlat.
Darisi bana ben hic tanisamicam bu gidisle.
Senin gibi umidim yok benim.
O yuzden hic yerimden kiprdamiyorum
öyle tabi de işte aile endişeleniyor ister istemezZaman herşeyin ilacı değilmidir,kimse aşkından ölmüyor biraz acı verir ama toparlarsınız sizde..
öyle tabi de işte aile endişeleniyor ister istemez
Çok endişe edecek bir durum yok ki...
ya ben biraz endişelendirdim onları baya kötüydüm aklımda hiç yoktu ama onlar sürekli kendime bişey yapıcam korkusuyla yaşadılar bir süre
2 kere evlenip boşanmış zaten.
yanlış anladınız sanırım öyle bir konu içinde fikrini belirtmiş kendisi elbise giyen bayanları daha çekici buluyormuş temiz kibar ve zarif görünüyormuş ona göre çok kibar biri kadını obje olarak gördüğünü hiç sanmıyorum
Evet şimdi dalga geçiyorum annem kızıyor evladın olunca anlarsın diye :)Anladım onlarda biraz tedirgin oldular tabi..
Evet şimdi dalga geçiyorum annem kızıyor evladın olunca anlarsın diye :)
Ay ne güzeel peki hiç mi kendinize sormuyorsunuz arkadaş hep mi karşı taraftaydı sorun hiç mi acaba bu adamda sorun yoktu hadi bir kere boşanmış 2. de nasıl boşanmış yani büyük cesaret.
İyi de siz adamı hep aklama modundasınız burada ne söylense hayır öyle biri değil diye cevaplar veriyorsunuz da siz bu adamla tanışmamışsınız ki birebir sadece görüp hoşlanmışsınız nereden biliyorsunuz kibar zarif göründüğü için öyle düşündüğünü. Obje olarak görmediğini o kadar kendini kaptırmışsınız ki toz kondurmuyorsunuz ama gerçeklerle geç yüzleşirseniz iş işten geçmiş olabilir biraz mantığınızı kullanın o öyle biri değildir demek yerine bir tanışıcam tanıyacağım deyin siz şu an evlilik teklifi yapsa evlenecek gib duruyorsunuz kime sordunuz da aldınız bu bilgileri onu bu kadar yakından tanıyan kim?
Allah başımızdan eksik etmesin bu kadar beni seven ilgilenen bir ailem olduğu için hep şükrediyorumAnnelik böyledir işte..
Evet. Her ortamda başak burcu şöyle böyle diye saydırılır genelde. Sevilmiyoruz pek.Hani bazen bende sinir oluyorum kendime.
Etek elbise falan hiç kadınsı değilim. Acaba annem beni doğurduğu günü karıştırdı mı
yaş benim için sorun değil ama o kadar büyük bile olsa benden benimle ilgileneceği meçhul yani15 yas farki, bence olmasin zaten.
Ya arkadasim benimki kadr imkansiz mi?ya benim hiç yok ümidim çünkü imkansız bişey biliyorum
Ben yaşına takılmadım çok, neredeyse otuz yaşındasın sen de 20lerinin başında olsan yaşa da takılırdım. Ama iki kere boşanması? görünüşüne aldanma. Elbet dışarıdan kibar görünebilir bir insan ama içi nasıl evinde nasıldı da iki kadınla da boşandı. Elbette olabilir, 5 kere de boşanabilir bir kadın ya da erkek, ama her koşul düşünülmeli..
Ama ben asıl adam muhafazakar çok rahat giyinemem demişsin, kendin normalde rahat giyiniyorsan bunu çok ama çok yanlış buldum. En baştan kendin gibi olmayınca ille o adamla beraber olmaya mecburmuşsun gibi erkeğe böyle uyum sağlayınca sonra baskılar oluyor, çatışmalar oluyor, sonra uyumsuz ilişkiler bir de evliliğe dönüşürse boşanmalar ya da eziyetler. Kendin gibi birine yönelsen keşke..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?