Pazar günü çok beğendiğim birini görücem yardım lütfen !!!

Babanızda farkında aslında yaşlı gösterdiğini biliyor,neden evlenemeyeceksiniz gibi bir düşünceye kapılıyorlarki.
29 yaş çok fazla değilki artık..

Öyle ama işte en son ilişkimde yaşadıklarım filan son 3 aydır iyiyim ama çok kötü zamanlar geçirdim 2 senelik ilişkim bitti 7 ay oldu pek toparlayabileceğimi sanmıyorlardı

Öyle ama işte en son ilişkimde yaşadıklarım filan son 3 aydır iyiyim ama çok kötü zamanlar geçirdim 2 senelik ilişkim bitti 7 ay oldu pek toparlayabileceğimi sanmıyorlardı

Zaman herşeyin ilacı değilmidir,kimse aşkından ölmüyor biraz acı verir ama toparlarsınız sizde..

valla 7 ay oldu benim ayrılalı eski sevgiliden durup dururken bu adama takıldım aslında iyi de oldu eskiyi hiç düşünmüyorum bile :)

Tanisinca anlat.
Darisi bana ben hic tanisamicam bu gidisle.
Senin gibi umidim yok benim.
O yuzden hic yerimden kiprdamiyorum
ya benim hiç yok ümidim çünkü imkansız bişey biliyorum

2 kere evlenip boşanmış zaten.

Ay ne güzeel peki hiç mi kendinize sormuyorsunuz arkadaş hep mi karşı taraftaydı sorun hiç mi acaba bu adamda sorun yoktu hadi bir kere boşanmış 2. de nasıl boşanmış yani büyük cesaret.

İyi de siz adamı hep aklama modundasınız burada ne söylense hayır öyle biri değil diye cevaplar veriyorsunuz da siz bu adamla tanışmamışsınız ki birebir sadece görüp hoşlanmışsınız nereden biliyorsunuz kibar zarif göründüğü için öyle düşündüğünü. Obje olarak görmediğini o kadar kendini kaptırmışsınız ki toz kondurmuyorsunuz ama gerçeklerle geç yüzleşirseniz iş işten geçmiş olabilir biraz mantığınızı kullanın o öyle biri değildir demek yerine bir tanışıcam tanıyacağım deyin siz şu an evlilik teklifi yapsa evlenecek gib duruyorsunuz kime sordunuz da aldınız bu bilgileri onu bu kadar yakından tanıyan kim?

Eniştem tanıyor kendisini kuzenimde ben onu aklamıyorum anlatılanları aktarıyorum zaten gördüğümde belki hoşlanmıycam diyorum şuan herşey belirsiz ama olumsuz bişeyde diyemem çünkü bizzat tanımadım

yok basak burcu erkegi "kadinsi" giyim tarzindan hoslanir demek istemistim. :) . Boga burcuyum iyi anlasiriz basaklarla.

15 yas farki, bence olmasin zaten.

Ben yaşına takılmadım çok, neredeyse otuz yaşındasın sen de 20lerinin başında olsan yaşa da takılırdım. Ama iki kere boşanması? görünüşüne aldanma. Elbet dışarıdan kibar görünebilir bir insan ama içi nasıl evinde nasıldı da iki kadınla da boşandı. Elbette olabilir, 5 kere de boşanabilir bir kadın ya da erkek, ama her koşul düşünülmeli, hemen dışarıdan adam iyi, kadınlar terstir, onlardan çekmiştir dememek lazım
Ama ben asıl başka şeye takıldım, adam muhafazakar çok rahat giyinemem demişsin, kendin normalde rahat giyiniyorsan bunu çok ama çok yanlış buldum. En baştan kendin gibi olmayınca ille o adamla beraber olmaya mecburmuşsun gibi erkeğe böyle uyum sağlayınca sonra baskılar oluyor, çatışmalar oluyor, sonra uyumsuz ilişkiler bir de evliliğe dönüşürse boşanmalar ya da eziyetler. Kendin gibi birine yönelsen keşke..

kimseye uyum sağlamıyorum bende çerkesim ve aile yapımız aynı zaten ben bankada çalışmadan önce rahat giyiniyordum ani yırtık Jeanlar filan şimdi işim gereği de alıştığımdan genelde takım elbise giyen biriyim ve yakıştırıyorum yaşım gereğide böyle giyinmekten hoşlanıyorum zorlanacağım bir durum yok ki zaten bişey olacağıda yok bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…