Pazar Gününüzü Nasıl Geçirirsiniz?

hiçbirşey yapmıyoruz biraz önce işten geldi ve şimdi uyuyor kalkıncada bilgisayarın başında sabahlıcak son zamanlarda böyle pazar günleride muhakkak birileri gelir hafta içi zaten kayınvalimden her akşam bende 12 olmadan gitmez sağolsun utanmasa ortamızda yatıcakyani evliyim ama 2 odalı evde eşimle sadece çay istediğinde görüşüyoruz pcnin başında kafasını kaldırıp çay için teşşekkür ettiği zamanlar :1closedeyes:

Genellikle Hafta Sonu Için Yazliğa Kaçar [kişta Olsa şehirdişi En Azindan] çok Hoş Zaman Geçiririz...
Mangal Kumsalda Yürüyüş...çok Hoş Oluyor Ben çok Seviyorum..

Biz de geç vakit uyanırız haftasonu.
Dışarıda kahvaltı yapar, alışverişimizi de yapıp eve döneriz.
Bikaç saatte temizliği bitirip sarışıp uyuruz bir iki saat.
Sooonacımaa kalkar gezmeye çıkarız. Eğer uzun zamandır uğrayamadıysak ailelere uğrarız yarım saat.
Bazen bilardoya gideriz, bazen sinemaya...
Arkadaşlarla takılıp bi yerlere gider eğleniriz.
Genelde böyledir yanii...

Haftasonlarını çok seviyorumŞeniz Cumartesi ve Pazar iziliyiz ikimizde...
Cumartesi genellikle geç kalkarız. Birlikte kahvaltımızı hazırlarız.Normalde salona sofra hazırlamıyorum ama haftasonları yasaklar kalkıyor :) Tv izleyerek, konuşarak uzun bir kahvaltı faslı, sağa sola dağılmış gazeteler...
öğleden sonra eğer kadın almadıysam kendimiz evi temizleriz biraz. Sonra süslenir atarız dışarı kendimizi :) Bilardo oynamaya gideriz, mağazaları gezeriz, kanlıcada çay içeriz 2-3 haftada bir... Pazarları ise eşim sabah 7 de maça gidiyor. 9 da geliyor. Ben uyurken kahvaltıyı hazırlar ve beni kaldırı ya da dışarıda yaparız kahvaltıyı ama kış olduğu için bu sıralar pek gidemedik.Gerçi dün dışarda yaptık :teytey: Maç varsa eğer GS maçlarına gideriz. Dünkü maç fiyaskoydu :çok üzgünüm: Kasımpaşa ya yenildik. Sesimde kısık bağırmaktan zaten...Haftasonlarımız bizimdir... Haftasonlarım için cimriyimdir... Onu eşimden başka kimseyle paylaşmam

Geç uyanırız, kahvaltıdan sonra bir güzel türk kahvemizi içeriz, sonra eşim her boş vaktinde yaptığı gibi satranç oynar internette.Bayılır satranca.Ben gezelim çıkalım diye baskı yapınca hava güzelse dışarı çıkarız, Cumartesiyse trafikten dolayı çıktığımıza bin pişman oluruz.Öğle yemeğini dışarda yeriz. Sonra eve döneriz.

Kayınvaldene söylesene gelmesin her akşam yaaa.Açma kapıyı uyuyoduk falan de, hastayım yatıcam de.Özel hayata saygı biraz yaaa..Ayyyyy ben huysuzumdur istemediğim şeyler oldumu dayanamam belli ederim.Kötü Kazen

haftasonu sabahı geç kalkmak yatakta tembellik yapmak enbüyük keyfim kızımda buna alıştığı için odanın kapısını kapatır gürültü gelmesin diye..cumartesi temizlik günü olduğu için akşam için tiyatro yada sinema tercihimiz... pazar günü kocacımın hazırladığı güzel kahvaltıyı yaptıktan sonrada bizim küçük cadının istediği yere gidiyoruz..şimdi çocuğu olmayanlar bu konuda şanslı istediklerini yapabiliyorlar...sizi ben bi çocuğunuz olduktan sonra dinlemek isterim...

benim eşimle beraber geçireceğim bi hafta tatilim bile yoksenağlamasenağlama eşimin hafta tatili pazartesi benim hafta tatilim ise pazar günü

ya hepiniz yine iyisiniz.ben eşimle hiç bişey yapamam hiç sevmez.gezmeyi tozmayı
ne yapıyım bende kızımla oynuyorum.
Şu genç yaşta (18) eve tıkılıyorum.
sizce eşimin beni sevmesi için ne yapmalıyım
bana yardım edin arkadaşlarişte böle OFFF

zaten sadece pazr günümüz var ondada bazen çalışıyo öalışmazda evde olursa genelde geç kalkar ben pek uymayı sevmem kahvaltıyı bazen birlikte hazırlarız ondan snra bazen dışarı çıkarız genelde market alışverişimizi bugün yaparız oğluşumuzla oynarız bana kalsa hiç eve girmeyiz aslında ama eşim evde vakit geçirmeyi daha çok sevdiği için evde daha çok kalıyoruz:çok üzgünüm:
olsun öle de olsa eşimle birlikte olmak çok güselllllllll:asigim::dance:

yok canım ya beni seviyoda gemeyi hiç sevmez
zaten biz severek evlenmedik ki.ama şimdi birbirimizi seviyoruz bide kızım var 6 aylık.
ben siz nasıl kandırıpta dışarı çıkartıyosunuz.
bende deneyimmmm.ben biraz yanlış anlatmışım canım.
:1no2::1no2::1no2::sm_confused::sm_confused::sm_confused:

Son düzenleme:
saat 9dedimi ben ayaktayimdir, kk da takilirim biraz tv izlerim falan, sonra esimi 11-12gibi uyandiririm, ben uyandirmasam yatar tembel aksama kadar..
bazen kandirir beni yatirir yanina 1saatde øle kaliriz yatakta.. zaten øglen olmus olur, evi toparlar kahvalti hazirlariz birlikte, sonra disari cikariz bazen geceye kadar kaldigimiz olur bazende hic cikmaz evde vakit geciririz, evde vakit gecirmek daha eglenceli oluyo aslinda:asigim: ama suyu cikmasin diye arada disariya gitmek de iyi geliyoa.s

piknikten pek haz etmem ama pikniğe gidebilirsizin, ya da sinemaya,

önce hoş bir kahvaltı, :1rolleyes:
auapark gibi bişey var mı konyada bilmiyorum, belki lunapark'a bile gidebilirsiniz, inan luna park bile çok eğlenceli olabiliyor,gamyoncuiremsu

bu aralar çok sık gittik pikniğe.luna park olabilir ! tşk..sositososito

Bende cumartesi günü hep evdeyim, evimle ilgileniyorum...

Pazar günü de kocişimle geziyoruz.

herşey yapabilirsiniz bence o size kalmış.
iskambil kağıtlarıyla bir sürü değişik oyun oynayabilirsiniz, tabu scrabble gibi oyunlar alıp oynayabilirsiniz değişik filmler alıp film seyredebilirsiniz yada lost gibi dizilerin cd lerini alıp onları izlersiniz zaten kendine bir bağlı lost bütün pazar başından kalkmak istemiyor insanın canı. spor yapabilirsiniz sabah kalkıp sonra eve gelip duş kahvaltı birde öğle uykusuna yatarsınız sonrada gece dışarı çıkarsınız ne bileyim vallahi yapacak çok şey var bence bana bir pazar yetmiyor bile. sevgiler.

eşim nöbetçi olur ayda bir haftasonları.o yokken ben geç kalkarım,işlerimi yaparım,çok sıkıcı geçer yani.tek güzel yanı kk da olurum.eşim varken,yemekleri erkenden yapıp ya dışarıda gezeriz,alışveriş yaparız.ya da film alır evde izleriz ki genelde ikinci seçeneği yaparız.bir ara öyle abarttık ki gece bir başlardık haftasonu,3 tane film izlerdik:))

Şu andaki gibi...Eşim bütün gün TV izler, sörf yapar, uyur. Ben de bu saate kadar ortalık yerleştiririm. O uyuyunca da PC nin başına ben geçerim.laelaelaelaelae

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…