- 9 Mart 2012
- 602
- 391
- 103
- Konu Sahibi PelushPrenses
-
Çünkü kız sekreter??? Konu sahibi değilim amatepkileriniz garip gelince söylemek istedim.Kız sekreter.Sekreter kız. Avukat değil hukuk okumamış onun yerine sekreter olmuş. Ne desin kız? Üstelik karşısında ay bişe bekliyosunda gelmemiş gibi bir hal var diyen bir sekreter var.Kızın karşısında sekreter var hanımlar. Bu kadar basit. Ayrıca sevgili koyumor, en yakın arkadaşımında stajyer avukat olması sebebiyle çok iyi biliyorumki organizasyonları yapan o sekreter kızlar oluyor. Ayrıca kızı ezmek gibi bir durum yok.Kız sekreter. Defalarca söyledim belki daha anlaşılır olur diye.Doktorda konu sahibi sekreter diyomuş gibi bir izlenimle saldırganlık yapıyorsunuz resmen.
Kızın 'SEKRETER' olduğunu anladık, hukuk okumamış sekreter olmuş tamam da denilmek istenen şu, SEKRETER derken neden küçümser ve ezici bir hava kullanılıyor bunu sormuşlar, benim annem de sekreter olarak başladı çalışma hayatına ama şimdi altında işçileri olan yıllardır yöneticilik yapan özel sektörde erkekler arasında kendine yer edinmiş çok başarılı bir iş kadını ve bir 'MÜDÜR' çok da sayılan ve başarılı bir müdür
Anlamadığım sekreter olunca basit, ezik vs mi oluyorsun nasıl bir tavır bu ?
ailenin ve sevgilinin çiçek yollamaması en azından tebrik etmemesi garip. sonuçta en önemli günlerinden. sekreterin ayrım yapması daha da garip bide nispet yapar gibi bişe mi bekliyon demesi. saçma ya insanları anlamak zor. sen geldiğin konuma sevin boşver. takmamaya çalış. kendi kendini tebrik et. bu arada hayırlı olsun :)
inşallah Allah utandırmasın canımTebrik, çiçek dediğin 2 güne unutulur, ama başarınız bir ömür boyu sizinle.
Siz zaten kendi azminiz ile ruhsatınızı almışsınız.Erkek arkadaşına darıldığınızı ima edersiniz.Açıkçası benim ailemde bana hiç çiçek çikolata gondermiş değil o yüzden bana ters geldi diyemem.
hayır öyle değil. Ezmeye de çalışmadım aksine ünv okumamış bir insana fiilen o işi yaptığı için sekreter dedim. Bu onun için iyi bi şey yani aslında sekreter de değil. Ve o organizasyonu kendisi yaptı hatta patronlara da süpriz oldu onlar da şaşırdı. Küçük ofislerde bu şekilde olur. Bu tarz konulara da patronlar karar vermezlerSekreterlerin (!) görev tanımında mı var bu kutlama yapmak, çiçek göndermek, pasta alıp organizasyon yapmak? Ha bu arada sekreter sekreter diyerek ezmeye çalıştığınız kız kafasına göre yapamaz o organizasyonları amiri kim ise yahut patron vs.. o söyler şuna şunu yapalım diye. Bence amir patron kim ise ona sitem edebilirsiniz.
çünkü sekreter adını söyleseydim yani doktor olsa tıp çalışanı mı diycektim mesela pardon bi dahakine yönetici asistanı derim herkes mutlu olurNeden üstüne basa basa SEKRETER dediğinizi öğrenebilir miyim ????
haklısın tatlım o hakediyo bunu. Ofis arkadaşım diyim sekreter dedim diye insanlar hurra bana cullanmıs burda ( sekreter ne zamandan beri hakaret vasfında bilmesem de). O tarz insanların seviyesine inmem ama yapılan da üzer beni öyle de saçma bi yapım var.Ay avukatmı olduuunnnnn:)))) Tebrik ederim :) Sekreter kızın kutlamaması senin artık cübbeyle adliye koridorlarında koşturan bir AVUKAT HANIM olduğun gerçeğini değiştirmez şekerim.O kıza bunu hatırlatabilirsin :))))) Dert etme, ama senin yerinde olsam sanırım erkek arkadaşımın burnundan getirirdim buda ayrı bir konu tabii.
teşekkür ederim. İçtenliğinizi sevdim sizi hemmen takip etmem lazım KK n de :)Niye "yok ben ondan birşey beklemiyorum zaten" dediniz ki
Bizim için bunlar çok özel olaylardır, aile içinde daha görkemli bir organizasyon ile kutlayacağız deyip hem onlara dış kapının dış mandalı muamelesi yapacaktınız hem de ezik gözükmeyecektiniz.
Taktik uygulayacaktınız, olmamış sizinki.
Bu arada tebrikler, hayırlısı olsun.
bu müthis cevabı yazmadan ben de aşağı yukarı aynılarını yazdım canım lafı ağzımdan aldın benden uzun yaşayacaksın derler ya onun gibi :)Çünkü kız sekreter??? Konu sahibi değilim amatepkileriniz garip gelince söylemek istedim.Kız sekreter.Sekreter kız. Avukat değil hukuk okumamış onun yerine sekreter olmuş. Ne desin kız? Üstelik karşısında ay bişe bekliyosunda gelmemiş gibi bir hal var diyen bir sekreter var.Kızın karşısında sekreter var hanımlar. Bu kadar basit. Ayrıca sevgili koyumor, en yakın arkadaşımında stajyer avukat olması sebebiyle çok iyi biliyorumki organizasyonları yapan o sekreter kızlar oluyor. Ayrıca kızı ezmek gibi bir durum yok.Kız sekreter. Defalarca söyledim belki daha anlaşılır olur diye.Doktorda konu sahibi sekreter diyomuş gibi bir izlenimle saldırganlık yapıyorsunuz resmen.
ben hınç niye alayım ona hakettiği cevabı bile vermedim oyle düşünsem o an terslerdm onuÇünkü o şekilde küçümseyerek hıncını almaya çalışıyor.. Yazık bir tavır.
resmen bak herkesi kutladık seni kutlamadık bekliyordun demi hmm bak yapmadık sana ... olarak gözüne gözüne sokmuş canım, muhatap olma mümkünse, beklenti olarak da üzerinde durma sevgilim yüzyüze kutladı demen yeterlidir..
canım sen ezilmişssin esas asıl herkesin bir mesleği vardır kimi doktor kimi mühendis kimi de sekreter sekretere sekreter denir mühendise mühendis kimse de aa bana mühendis ndedi ona mühendis dediler diye alınmaz, ezilmez, saldırganlaşmaz rahat ol alınganlık yapma ben ceBen size diyecek bir şey bulamadım. Nutkum tutuldu. Ciddi anlamda çirkin bir tavır. Kim ezdi sizi bu kadar?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?