Pazartesi Pazartesi Tüm Modum Moralim Düştü:(

Genelde samimi oldukları kişilere kutlama yaparlar siz o kadar da samimi değilsiniz deme ki sekreter hanımla bunu patronunuz düşünmeliydi o düşünmüyorsa ne yapacaksınız. Aileniz kutlamadı mı sözsel olarak kutlamıştır niye herşeyi hediyeye indirgiyorsunuz erkek arkadaşınıza da kırgınlığınızı dile getirin erkekler pek anlamıyorlar böyle şeylerden.

aynen öyle bundan sonra konu acarken A kişisi B kişisi diye açıcam bu ne Allah aşkına

aynen kafalarının en derininde esas onlar küçümsüyor. Bnaa o tavrı gösteren kızın ben haftalardır bir abla gibi ne dertlerini dinliyorum oysa ki onalar beni küçümsemekle suçluyor

canım benim çoook teşekkür ederim daha büyük başarılar senin olsun :)

meslektaş mıyız acaba ? :) yani o fikir bana da gelmedi değil ama sinsilik yapmişyim gelir beni bulur başka yerden cıkar diye yapmadım

Ortada kasıtlı yapılan bir şey var, sonrasında gelip üstüne basa basa sorması da bunun en büyük kanıtı. Keşke o anda erkek arkadaşının olayını karıştırmasaydın bir de, ama bu senin hiç de onun gibi sinsi olmamanla ilgili. Bir de dertlerini dinlemişsin, kıza bak, hem sinsi hem nankör. Bundan sonra soğuk ve resmi olmaya özen gostermelisin bence. Erkek arkadaşın biraz düşüncesizmiş galiba, ona da hafif bir sitemle kırıldığını belli edebilirsin.

Canım aynen öyle bunları yazmak istedim ama gene saldıracaklar kaldıramam diye yazmadım aynen katılıyorum bi de gecen açacağımız davada husumet konusunda ikilemde kaldık yanında çalıştığım avukata sormaya gidiyodum bana ne dedi biliyor musun
getir ben bakiyim söyliyim sana ahahah
bozmadım da yok ben hallederim dedim

ailem atlamaz nitekim bu gün ilk davama girdim diye yolladılar sağ olsunlar erkek ark ım ise keep ÖKÜZdür zaten :/

onu küçümsemedim. ondan beklemedim. onla samimiyetsiz de değilim. peki siz onun bana yönelttiği soruyu okudunuz mu acaba ?

tam ÖKÜZ :/

Avukatlarin ruhsat aldığını şimdi öğrendim ne ruhsati almış diyorum kendi kendime:) hayırlı olsun ama o kız belliki kasıtlı yapmış ya da patron yaptirmamis kiz da bundan hoşlanmis. Herhalukarda size gıcık belli.

ben ezmedim siz ezikleniyosanız da eziklenmeyin ben ce bakın anneniz nasıl başarılı olmus çöpcü bile başarılı olabilir ama başbakanlar cuvallıyabiliyor kızdan kod adıyla mı bahsetseydim Alfa mı deseydim kıza

yok bnm patronum da sasırdı o an oncekini o yaptırmamıstı tebriğin için de cook tesekkr ederim canım daha buyuk basarılar senn olsun :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…