Eşim bana her pazartesi bunu yasatmaktan bıkmadı 6 senedir önceden cok sık giderdim kaynanama neyse kavgalar sonucu hafta da bir kereye dusurebildim tutturmuş her pazartesi gideceksin yahu niye salı değil niye çarşamba değil pazartesi diğer gün gitsem surat yapıyor pazartesi niye gitmedin diye adam takılmış durumda ne yapayım kızlar ?
Eşimle beraber gitmiyoruz hafta sonunu kendimize ayırıyoruz :)çok enteresan pazartesi rejime başlamak gibi bişey
bilmiyorum ama tahminimce zaten haftasonu eşinle beraber gidiyorsunuzdur, neden bir de pazartesi sen gidesin ki..
sanırım kaynanan eşini darlıyor, eşinde seni...
Ah izin verse çalışmama Bı dk beklemem zatenİşe gir çalış kafan rahat olsun.
Bu kocalarin annelerine yollama olayını kk da okudum ben de ilk. Ne için gitmenizi istiyorlar ?
Sordum haftanın ilk günü git diğer günler de nereye gitmek istiyorsan seni götürürüm diyorSordun mu neden pazartesi diye?
Istedigi kadar kussun kizsin...Eşim bana her pazartesi bunu yasatmaktan bıkmadı 6 senedir önceden cok sık giderdim kaynanama neyse kavgalar sonucu hafta da bir kereye dusurebildim tutturmuş her pazartesi gideceksin yahu niye salı değil niye çarşamba değil pazartesi diğer gün gitsem surat yapıyor pazartesi niye gitmedin diye adam takılmış durumda ne yapayım kızlar ?
Neye guluyosun kız :):):)Çok enteresan
Neye guluyosun kız :):):)
Ben bu izin olayini anlamiyorum. Çalısmak kendi ayaklarim üzerimde durmak için okudum kimse de çalışmama engel olamaz.Ah izin verse çalışmama Bı dk beklemem zaten
Senin ki de mi öyle :):)Pazartesi'ye neden bu kadar takılmış ben anlamadım ????aklıma bi an eşim geldi kusura bakma
Birgun gittim deyip evde bekledim acaba ne yapacak diye bişey olmadı aklıma kötü şeyler geliyordu artikilla pazartesi gunu diye bastırıyorsa iskillenirim hayırdır yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?