Pazartesi sendromu!!

pitpigim

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
22 Haziran 2015
3.853
2.770
133
34
Eşim bana her pazartesi bunu yasatmaktan bıkmadı 6 senedir önceden cok sık giderdim kaynanama neyse kavgalar sonucu hafta da bir kereye dusurebildim tutturmuş her pazartesi gideceksin yahu niye salı değil niye çarşamba değil pazartesi diğer gün gitsem surat yapıyor pazartesi niye gitmedin diye adam takılmış durumda ne yapayım kızlar ?

çok enteresan pazartesi rejime başlamak gibi bişey
bilmiyorum ama tahminimce zaten haftasonu eşinle beraber gidiyorsunuzdur, neden bir de pazartesi sen gidesin ki..
sanırım kaynanan eşini darlıyor, eşinde seni...

Haftaya seni görerek başlamak istiyor kadın demek ki. Biz kocamızı niye kendi annemize yollamıyoruz da erkekler bunu yapıyor? Hangi hormon hangi gen bunu yapıyorsa Allah rızası için bilim adamları bi el atsalar benimkinin bi de yalnız gidememe hastalığı vardı. Konu komşu gelin nerde diye laf yaparmış . yeni yeni tek gitmeye başladı

çok enteresan pazartesi rejime başlamak gibi bişey
bilmiyorum ama tahminimce zaten haftasonu eşinle beraber gidiyorsunuzdur, neden bir de pazartesi sen gidesin ki..
sanırım kaynanan eşini darlıyor, eşinde seni...
Eşimle beraber gitmiyoruz hafta sonunu kendimize ayırıyoruz :)

Istedigi kadar kussun kizsin...
Siz istemiyorsaniz gitmeyin alisir elbet...
Ama en basta sizde hata alistirmissiniz adami onceden sık sık gitmeye bir amda 1 gune indirince dumur olmustur..

Ha haftada 1 gunr gitmeye alistiysa sizin caniniz ne zaman isterse o zmn gitmenize de alisir..

Ah izin verse çalışmama Bı dk beklemem zaten
Ben bu izin olayini anlamiyorum. Çalısmak kendi ayaklarim üzerimde durmak için okudum kimse de çalışmama engel olamaz.
Yarın birgün eşinize bir şey olsa ne yapacaksiniz o zaman. Benim annem su an 50 yasinda çalışmak zorunda. Babamla anlasamiyorlar. Yaşlı olduğundan iş de bulamıyor. Bu zamana kadar çalışmadığının cezasını çekiyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…