- 6 Ağustos 2015
- 738
- 634
- 33
- 40
adam değikl kv takılmış.Eşim bana her pazartesi bunu yasatmaktan bıkmadı 6 senedir önceden cok sık giderdim kaynanama neyse kavgalar sonucu hafta da bir kereye dusurebildim tutturmuş her pazartesi gideceksin yahu niye salı değil niye çarşamba değil pazartesi diğer gün gitsem surat yapıyor pazartesi niye gitmedin diye adam takılmış durumda ne yapayım kızlar ?
Tamam git sen de. Zor değil. Haftada 1 gün de gidilir yani.Sordum haftanın ilk günü git diğer günler de nereye gitmek istiyorsan seni götürürüm diyor
Mesela bugün geldim mutfağı temizledim bitti şimdi görümceme oturmaya gidiyoruZ:):)adam değikl kv takılmış.
istek onun isteği çünküü:))
haftalık temizlik mi günü pazartesi?
ne iş yaptırıyo kv sana?
Eşimle beraber gitmiyoruz hafta sonunu kendimize ayırıyoruz :)
Eşim fırıncı akşamları eve gelmeden ekmek bırakıyor annesine o sıra da goruyorHafta sonu da gitmiyorsanız eşiniz kendi annesini ne zaman görüyor ki?
kv nin gönlünü yapmışssın:))Mesela bugün geldim mutfağı temizledim bitti şimdi görümceme oturmaya gidiyoruZ:):)
Senin ki de mi öyle :):)
Takıntıları var demek pazartesiye :)Bana öyle demiyor da, "Pazartesi günleri hiç bir yere gitme, öbür günler nereye gidersen git"... Yani ortada bişey de yok hani :) o yüzden komiğime gidiyor. "Neden PAZARTESİ?" dediğim zaman da "Keyfim öyle istiyor" diyor.oyy oy
Ha haaaTakıntıları var demek pazartesiye :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?