Aşılama PAZARTESİYİ beklerken hüsran olddu

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

renginn

renginn
Kayıtlı Üye
24 Nisan 2009
105
0
96
İstanbul
senağlama
Herkese selam arkadaşlar bayağ bir ara vermek zorunda kaldım istemeden geçen mayısta aşılamam olacaktı ama taşınma işlerim olduğu için 4 ay istemeden ara vermek zorunda kaldım ağustos ayında aşılama tedavime başladım göbek iğnelerimi oldum ve sürekli ultrasona girdim yumurta takibim yapıldı ve son 22 ağustos cumartesi günü tekrar doktoruma gitdim pazartesi aşılamam olacaktı ve ctesi günü doktorum ultrasonda baktığında yumurtamın erken çatlamasından dolayı ertelemek zorunda kaldı şimdi moralim çok bozuk ve çok ağladım sizlerle paylaşmak istedim ben gün sayarken bu olay başıma geldi şimdi hastalanmayı beklicem ve 1 ay ara vereceğiz kist oluşmasın diye eylül ayına kaldı çok ama çok üzgünüm senağlama

Canımya vardır bunda da bı ahyır sıkm canını belkı bebıŞın kendılıgınden gelır sana hıÇ bıŞeye gerk kalamz :) ne dersın guzel olmazmı

Canım gün sayıp beklemek varya işte çok kötü doktorum söylediğinde kendimi tutamadım ve ağlamaya başladım doktorumda sağolsun yardımcı oldu ama işte insan kendini tutamıyor

rengincim üzme kendini .. nasip.. bakrsın çatlamış yumurtan sana bi süpriz yapar.. kendi gelir bebişin.. sen işini ona göre ayarla yerimseniben şansını artırmaya bak.. bende sen gibiyim. mecburen bekliyorum ama durmak yok... bakarsın ikimizde aynı anda burdan bu ay hamileyyiiiizzzz diye bi başlık açarız.. inşallah canım.. takma bu kadar.. moral bozmak yok..hayırlısı bu ay budur.. haydi hayırlı sahurlar tatlım..

İnşallah canım hepimiz için hayırlısı neyse o olsun :Saruboceq:

cnmcm ne kadar sıkma canını desemde olmuyor bnmde cmrtesi gittik yumoşum 19 mm olmuş o gece iğneyide vuruldum bgnaşılamam olcaktı ama gel görki eşim rahatsıxzlandı geçen ayda böle olmuştuuuu bn napyım aynı duurmdayız hayırlısı cnmm ne diyelim elden gelen bişi yk:gitme:

arkadaşım zaten çatlatma iğnesinden sonra 36 saat kadar bekleyip sonra aşılama yapmıyorlar mı? senin hesap bende salı günü gittim 13 mm kadardı (yavaş gelişiyordu hatta geçen ay klomenle gelişmedi bile o ndenle puregon iğne oldum dr böyle olması çok daha iyi dedi ) cmt tek doz gerekebilir dedi bende pzt aşılama olurum diye beklerken gittiğimde aynı seninki gibi benimki de çatlamıştı ama dr um bana aşılama yaptı seninki neden yapmadı ki? hatta ben yumurtanın 12 ila 24 saat yaşadığını biliyorum sakın zaman geçmiş olmasın dedim o da sizin bilemeyeceğiniz bir durum kaliteli bir yumurta 48 saate kadar yaşayabilir dedi........ve senin ki bekliyor dedi.........acaba beni mi kandırdı ki...........

canım evet durumlarımız aynı sayılır bu arada eşinede geçmiş olsun çok üzüldüm özel olmazsa canım eşinin hastalığı nedir
canım ben nerdeyse 7 aydır beklemiş olucam şılama için beni gün saymak inan çok geriyor umarım bizim bebişlerde arrtık gelir:ecrin_bebek::Saruboceq:

özlemcim inan bende senin gibi anlamadım perşembe günü gittim herşey normaldi yumurtaların çok kaliteli çok iyi dedi ama son kez cmartesi gel dedi tamam dedim pazartesi günü aşılamam olacaktıki cmartesi ultrasonda baktığında doktor korktuğum başıma geldi kaçırdık dedi ve o kötü haberi aldım bu ay regi ol bekle bir dahaki reginde gel hemen başlıyamayız kist olur dedi çok üzüldüm ama böyle yarın aşılama ypalım felan filan demedi canım inşallah hayırlı olur seninkide:Saruboceq:

canımcım eşim fmf hastası duymuşsundur belki ateş ve karın ağrısı oluyor ataklarla seyrediyor genetik bi rahatsızlık...bnde bugün iyiyim toparldım brz iki aydır böyle oluyo umarım öbür ayda böyle olmaz herşeyde vardır bi hayır diyorum elden gelen bişiy yokki:gitme:

rengincim iyihoşta senin perşembe günü kaç mm idi de kaçırdık dedi benim salı 13 mm ydi günde 1 yada 1.2 mm kadar büyüyordu o hesapla cmt 1 iğne gerekebilir dedi ama öyle olmadı zaten 1 yumoşum vardı o da çatlamış....... senin perşembe ne kadardı? hatırlıyor musun? zaten çaatlatma iğnesinden 36 saat kadar sonra aşılama yapılıyor bu hazır çatlamış neden yapılmasın ki anlamadım ben yaaaaaa.....dileklerin için çok teşekkür ederim inşallah darısı isteyen herkesin başına.......ya son soru kist neden oluyor ki yumurtayı çatlattıktan sonra bu işlemi yapsa o zaman yine kist mi olacaktı yani......senin doktorun yeterince tecrübeli mi merakımdan soruyorum çünkü senin yazından sonra kafayı bayağı taktım ...:ecrin_bebek:

canım ya bir ay ara verilsin öyle mi kist oluşur dedi? yani tekrar kullanılırsa mı diye söyledi? eğer öyleyse önümüzdeki ay belki doğal yoldan olur ne de güzel olur........inşallah ya .......

canım geçmiş olsun üzülme umarım herşey yolunda gider sende alırsın kucağına biliyorum birgün olacak ama o gün varya işte saymak beklemekçok zor dualarım seninle güzel haberlerini bekliceğim a.s.:Saruboceq:

:Saruboceq:
cnm bnm inşallah.........Allahım bu yolda emeklerimizi boşa çıkarmasın:Saruboceq:

Canım benim yumurtam kaçtı tam bilemiyorum ama pazartesi 16mm di ve perşembe yi hatırlamıyorum cmarteside zaten çok moralim bozuldu ağlamaya başladım o yüzden ilgilenmedim gittiğim yerde özel muaynanesiydi belki ondan aşılama için gün vermedi bilemiyorum benimde kafam karıştı ikincisi eğerki hemen önümüzdeki ay regimde gidersem ve aşılamaya başlarsam kist oluşabilirmiş o yüzden ekim ayındaki regimi bekliceğiz kadının rahmi ve yumurtaları hassas olduğu içinmi acaba canım bilemiyorum ama çevremden de duyduğum bir kaç kişiden biliyorum ilk aşılama tutmayınca ikincisi için en az 1 ay ara veriyorlar ilaçlar çünkü kist oluşturabiliyormuş bu yüzden :uhm:a.s.

ilgin için çok teşekkür ederim canım

canım ya bence dr un hatası gibi görünüyor ....çünkü pzt 16 mm olan birşey perşembeye kadar 3 gün geçmiş hiç mi büyümemişte cmtsiye kadar atıyor .zaten 18-20 mm olunca çatlatma iğnesini veriyorlar senin dr un kaç mm yi hesapladı ki bu kadar bekletti........ benim ki salı günü 13mm idi yavaş geliştiğini söyledi hatta cmt 1 100lük daha kullanabiliriz dedi bence hedef 18-20mm dr da öyle söylemişti zaten ........senin işleminin bu hesaba göre prş olması gerekirdi....... aşılamayı peşpeşe yaptıranlar da var........ sorun olacağını bilmiyordum neyse hayırlısı canım ya..........

canım bende senin gibi anlamadım yumurtamın çok çabuk gelştiğini sorunsuz olduğunu söyledi perşembe bunu söyledi cmartesiye atdı daha sonra cmartesi kaçırdığını söyledi mademki öyle nye beni dikkate almadı bende anlamadım açıkcası doktorumada kırıldım doğrusu ikicisi canım görümcemde bu yolda hamile kaldı ve birinci tutmadı ikincisi içinde 1 ay ara verdi kist oluşmasın diye ona da doktoru böyle yapmıştı görümcemin eşide doktor olduğu için oda doğruluyor ilaçlar yumurtalıkta kist yapabiliyomuş o yüzden tedbirli olmak lazım bir ay rahmi dinlendirmek lazım diyo böyle işte :uhm:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…