canım sen hastalanmadın mı? eğer bu olaydan önce birliktelik olmuşsa belki de öyle tutmuştur belli mi olur.........:lepi:
canım bende senin gibi anlamadım yumurtamın çok çabuk gelştiğini sorunsuz olduğunu söyledi perşembe bunu söyledi cmartesiye atdı daha sonra cmartesi kaçırdığını söyledi mademki öyle nye beni dikkate almadı bende anlamadım açıkcası doktorumada kırıldım doğrusu ikicisi canım görümcemde bu yolda hamile kaldı ve birinci tutmadı ikincisi içinde 1 ay ara verdi kist oluşmasın diye ona da doktoru böyle yapmıştı görümcemin eşide doktor olduğu için oda doğruluyor ilaçlar yumurtalıkta kist yapabiliyomuş o yüzden tedbirli olmak lazım bir ay rahmi dinlendirmek lazım diyo böyle işte :uhm:[/QUOTE
canım benimki geç büyüyordu senin pzt 17 imiş niye diğer hafta pztye atmış bence yaptığı yanlış bu zaten yumurta 18 -20mm de çatlıyor seninki 24 falan gibi mi hesapladı ki...............bu arada sende pko var mı o yüzden mi kist oluşur dedi yoksa hasta olmayanlarda da oluşabiliyor mu? bir bilgin varsa ve paylaşırsan sevinirim......... bende bugün 12. günüm test yaptım negatif çıktı bu süreçte ne adet ne de hamilelik belirtisi yaşamadım...... eşim geldiğinde ise ağlıyordum o da hemen dr u aradı o da daha erken çıkmaya bilir 1-2 gün sonra kanda bakalım dmiş ama ben umutsuzum bilemiyorum........canım ya şişirdim kafanı kusura bakma.....opuyorumnanaktan
rengincim sanırım sen 1 ay bekleyeceksin değil mi? yanlış anlamadıysam............
canm benim evet 1 ay beklicem önümüzdeki ay 14regi olucam ekim de regi olup doktora gidicem tatlım test içinde tam 15 olsun ona göre davran kan testinde çıkıyor idrarda çıkmıyor bitanem üzülme tatlım emin ol bizde anne olacağız ben buna inanıyorm sende inan lütfen moralini bozma kaydirigubbakcemile5:1hug:a.s.
canım herşeyin hayırlısı olsun üzülme 2 cide olsun bakalım belki bu sefer tutar bebişini kucağına alırsın:Saruboceq:
rengincim seni eylül ayında gördüm herhalde devam edecek diye düşündüm hatta listeye de eklemiş burp seni bende ismini orada görünce çok mutlu oldum ......... eylül savaşçısı ekim annesi kulağa çok hoş geliyor .... inşallah ALLAH hepimize nasip eder de bu mutluluğu yaşarız..........
Birtanem doktorum aşılamamı ekimde gerçekleştiricek tabiki inşallah problem çıkmazsa çünkü 1 ay ara vericez dediya o yüzden şimdi hastalanmayı bekliyorum ondan sonra regi olduğumda gidicem bakalım:Saruboceq:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?