Aşılama PAZARTESİYİ beklerken hüsran olddu

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

özlemcim bende anlamadımki benimde kafama takıldı ogün çok üzüldüğüm için pek soramadım ama yumurtamın çok hızlı gelişmesine bağladı perşembe 16mm çok iyi dedi son kez cmartesi gel son takibi yapalım dedi cmarteside bütün olay bitmiş zaten yumurta çatlamış ve gelişmişti o yüzdende tedavi sona erdi ikincisi canım bende herhangibir problem yok regim bile hiç şaşmadan gününde oluyorum sadece göbek iğnesi kullandığım için bu iğnede rahimde kist yapabiliyormuş o yüzden 1 ay ara vermek zorunda kaldık şimdi hastalanmayı beklicem ve bir dahaki hastalanmamda tedaviye başlıcaz doktorum söyediği bu bana canım bu arada seninde hayırlı olsun inşallah bebişin gelir dualarmız seninle test sonucu için 15 ekle ve kan testi yaptır umarıım tutar üzülme sakın sonuçta bizimde gelicek bebeklerimiz kendine iyi bak yorucu şeylerden uzak dur öpt

canım ya bende teşekkür ederim ama hiç ümidim kalmadı dün gece saat 2 gibi sol kasığımdan öyle bir ağrı girdi ki anlatamam gerçi saniyelik birşeydi tam geçti derken 2. defa oldu.Ayrıca adet olacakmışım gibi bir ağrı,sancı vardı tam hüsrandı yani neyse sanırım geliyor deyip yattım nasılsa sabaha kadar gelir diye ......sabahtan beri bekliyorum en ufak bir belirti kalmadı ağrı sancı yok......ne yapacağımı şaşırdım olan tek şey yaklaşık 3 gündür süren sırt ağrısı..... o da neden var çözemedim kendimi yormuyorum hatta hiç bir iş yapmıyorum ama yine de var......... gelecek gelecek te ne zaman test negatif çıktı ya şimdi olsun da yolumuza devam edelim diyorum.... gerçi ddoktorumuz daha erken beklesin demiş ama dedim ya hiç umudum kalmadı...... 12. günde test doğru yanıt verir mi sence tatlım? yoksa beklemek daha mı iyi olurdu? ilgine teşekkür ederim bende öptümopuyorumnanaktan

rengincim sanırım sen 1 ay bekleyeceksin değil mi? yanlış anlamadıysam............

rengincim sanırım sen 1 ay bekleyeceksin değil mi? yanlış anlamadıysam............

canm benim evet 1 ay beklicem önümüzdeki ay 14regi olucam ekim de regi olup doktora gidicem tatlım test içinde tam 15 olsun ona göre davran kan testinde çıkıyor idrarda çıkmıyor bitanem üzülme tatlım emin ol bizde anne olacağız ben buna inanıyorm sende inan lütfen moralini bozma kaydirigubbakcemile5:1hug:a.s.

canım hayırlısı olsun bende yarın gidip dr la görüşeceğim ve kan testi yaptıracağım...... çıkmamış candan umut kesilmez hesabı benimkisi.... deli gönüle avuntu dedim ya umudum yok yarın kesin sonucu alırım yani negatifi..... inşallah bizde bi gün anne olacağız o pamuk elleri ayakları öpüp koklayacağız ya rabbim şu mübarek günlerde dualarımızı geri çevirmez inşallah.......:CüvCüv:

amin birtanem güzel haberlerini bekliyorum dualarım seninle :Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

canım ya malesef sonuç negatif. 2. aşılama için bugün iğnelere başlıyorum kısmetse bu ay tekrar yaptıracağım.... inşallah bu kez şans yüzüme güler....... dr a sordum kist oluşma riskini o da her zaman var dedi.. eşimde tatildeyken 1 kez daha yaptıralım okullar açılınca zor olur dedi o nedenle tekrar deneyeceğiz kısmetse. tutmazsa 2-3 ay bekleyelim diyoruz bakalım artık hayırlısı..... sen kesin kararlısın değil mi?opuyorumnanaktan

canım herşeyin hayırlısı olsun üzülme 2 cide olsun bakalım belki bu sefer tutar bebişini kucağına alırsın:Saruboceq:

rengincim seni eylül ayında gördüm herhalde devam edecek diye düşündüm hatta listeye de eklemiş burp seni bende ismini orada görünce çok mutlu oldum ......... eylül savaşçısı ekim annesi kulağa çok hoş geliyor .... inşallah ALLAH hepimize nasip eder de bu mutluluğu yaşarız..........

Birtanem doktorum aşılamamı ekimde gerçekleştiricek tabiki inşallah problem çıkmazsa çünkü 1 ay ara vericez dediya o yüzden şimdi hastalanmayı bekliyorum ondan sonra regi olduğumda gidicem bakalım:Saruboceq:

canım ya herşey gönlünce olsun ALLAH sana şirin mi şirin, akıllı ,hayırlı , vicdan sahibi olan,ALLAH korkusu olan bir bebek nasip etsin inşallah..... tabi bana ve isteyen herkese de.......opuyorumnanaktan

eylül ayına gel orada görüşelim..... bu ara fazla girmiyorsun herhalde tatlım?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…