- Konu Sahibi azra_beril
-
hoşgeldin canım. anladığım kadarıyla tedavi görmedin dr tedavi önerdi mi?kaç yıllık evlisin
Azracım, hoşbulduk. Ben dün gittim doktora 1 yıllık evliyim. 4 ay evvel kayınpederimin kanser olduğunu öğrendim sonrasında adetlerim düzensizleşti. Bekarken 3 gün olurdu ama her ayın 13. günü kesin regli olurdum. Enson 22.06.2009 tarihinde rengli oldum temmuzda ve bu ayda olmayınca gittim. Vajinal muayene etti ve PCO olabilir dedi. Eşimle bana kullanmamız için tetradox bana ise farlutal ve g.....max diye vajinal fitil verdi. 7 gün sonra bitecek regl olacaksın. 3. gününde gel hormon testi yapacaz dedi. Bana hastalıkla ilgili hiçbir bilgi vermedi netten araştır bilgi sahibi ol dedi. 4 aydır korunmuyoruz ama kayınpederimi kaybettiğimiz içinde çok aktif ilişkimiz olmadı. 4 ay önce korunmayı bırakmak için doktora gittiğimde (farklı doktor) böyle birşeyden bahsetmemişti.
Ayyyyy kusura bakma canım yaaa ooofff döktürmüşüm valla kafanı şişirdim.
Sağol:)
Azracım bu arada sana sordum ama farketmedin herhalde bebeğin oldu mu?
canimm ben türkiyeden bi aktardan aldimcucu slm...bu hayit kürü de nedir? anlatır mısın ? neişe yarar?nerden alınır? nasıl yapılır??
ah bitanem sorma...cucum bendede düzen olmadığı için rahatlıkla kullanyorum bozulcak bişi yok ki zaten...mafoldumbenmafoldumben inşallah düzene girere böle nolcak pcosların hali offf offfsenağlamasenağlama
Azracım incir kürü nedir? Bir faydasını gördün mü? Ben ısırgan otu tohumu ile çörek otunu süzme balla karıştırılıp günde 1-2 tatlı kaşığı yenmesi ile kistlerin yok olacağını duydum ama 6 ay falan kullanmak gerekiyormuş. Bakalım hayırlısı Allah hiçbirimizin kucağını boş bırakmasın.
Azracım, hoşbulduk. Ben dün gittim doktora 1 yıllık evliyim. 4 ay evvel kayınpederimin kanser olduğunu öğrendim sonrasında adetlerim düzensizleşti. Bekarken 3 gün olurdu ama her ayın 13. günü kesin regli olurdum. Enson 22.06.2009 tarihinde rengli oldum temmuzda ve bu ayda olmayınca gittim. Vajinal muayene etti ve PCO olabilir dedi. Eşimle bana kullanmamız için tetradox bana ise farlutal ve g.....max diye vajinal fitil verdi. 7 gün sonra bitecek regl olacaksın. 3. gününde gel hormon testi yapacaz dedi. Bana hastalıkla ilgili hiçbir bilgi vermedi netten araştır bilgi sahibi ol dedi. 4 aydır korunmuyoruz ama kayınpederimi kaybettiğimiz içinde çok aktif ilişkimiz olmadı. 4 ay önce korunmayı bırakmak için doktora gittiğimde (farklı doktor) böyle birşeyden bahsetmemişti.
Ayyyyy kusura bakma canım yaaa ooofff döktürmüşüm valla kafanı şişirdim.
Sağol:)
Arkadaşlar merhaba.Ben pcoluyum.Tedavi oldum aşılama oldum ama sonuç negatif.sonra hayıt kullandım ve şu an 8 aylık hamileyim.Ne olur hep umutlu olun.Dularım sizlerle.
tezel çok sevindim hayıt su olarak mı kullandın thummu ne kadar kullandın yazarsan sevinirm... doğuma da bşi kalmamış allah kavustursun bebişine,
tezel gözün aydın cnm sen ermişsin muradına darısı bizim başımıza inş ama şu hayıt olayını biraz daha açıklayıcı anlatırsan sevinirimm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?