• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Pco muyum cidden

kuzum

Bu konida hassasum
Kayıtlı Üye
12 Temmuz 2006
8.474
280
698
Doktor hanım merhaba
Kasık ağrısı, akıntı, karın bölgesinde geçmeyen şişlik hissi, adet kanı miktarında azalma (yaşım 35 bu arada) şikayetlerinden dolayı doktora gittim. PCO olduğumu söyledi ve doğum kontrol hapı verdi (Yasmin) 1 yıl kullanmam gerekiyormuş.akannehir
Bildiğim kadarıyla PCO hastalarının kilo problemi, adet düzensizliği gibi şikayetleri oluyor. Adetlerim düzenlidir hiç gecikmez ama miktarında azalma var sadece. kilo problemim de yok. Her zamanki normal kilomdayım, artış filan olmadı yani.:sm_confused:

Yasmini adetin ilk günü kullandım ama hemen kesti adeti. Ve bir daha da almadım.
Yasminin adet kanamasını kesmesi gibi bir özelliğimi var bendemi öyle oldu sadece.CADIARZU

Şimdi ben cidden PCO muyum.bilmiyorumkismile

Doktor hanım hala cevap bekliyorum.:hulya:
kuzum bende de aynı rahatsızlık var.6-7 senedir uğraşıyorum bu illetle.herkesde aynı belirtileri göstermiyor.bende de kilo problemi yok.o ileri derecede pko olanlarda oluyor.hiçbir zaman seni terketmiyor.zaten vücut üretiyor bunu.doktorun verdiği ilaç doğru.ben de kullandım yasmin.adeti kesmez.ama ilkinde sende böyle bir reaksiyon göstermiş olabilir.istersen tekrar bi danış dr una.geçmiş olsun.

Doktor hanım merhaba
Kasık ağrısı, akıntı, karın bölgesinde geçmeyen şişlik hissi, adet kanı miktarında azalma (yaşım 35 bu arada) şikayetlerinden dolayı doktora gittim. PCO olduğumu söyledi ve doğum kontrol hapı verdi (Yasmin) 1 yıl kullanmam gerekiyormuş.akannehir
Bildiğim kadarıyla PCO hastalarının kilo problemi, adet düzensizliği gibi şikayetleri oluyor. Adetlerim düzenlidir hiç gecikmez ama miktarında azalma var sadece. kilo problemim de yok. Her zamanki normal kilomdayım, artış filan olmadı yani.:sm_confused:

Yasmini adetin ilk günü kullandım ama hemen kesti adeti. Ve bir daha da almadım.
Yasminin adet kanamasını kesmesi gibi bir özelliğimi var bendemi öyle oldu sadece.CADIARZU

Şimdi ben cidden PCO muyum.bilmiyorumkismile
selam kullandığınız ilaç adetinizin miktarını zaman içinde daha da azaltacaktır korkunuz olmasın. ancak ben sizden adetinizin 3. günü vermek üzere fsh, lh,e2,prl, tsh testleri yaptırmanızı isteyeceğim. sonuçlara göre değerlendirme yapalım. her zaman her koşulu pco hastaları sağlamayabilir durumunuza ve ihtiyaçlarınıza göre tedavi planlanır. sevgiler.

Back
X