- 21 Ağustos 2021
- 2.055
- 883
- 53
- 28
- Konu Sahibi turuncu agac
-
Polikistik over gebeliğe engel değil .. sadece biraz gecikmeli gebelik elde ediliyor.. adet düzensizliğinde yoksa çok uzun sürmez gebelik elde etmen.. prolaktin ne bilmiyorum ama illaki vardır onunda ilacı , çözümü..Kızlar merhaba dünn çok üzücü bir haber aldım 4 aydır çocuk olması için uğraşıyoruz ama hiçbir şey yok 3 kez doktora gittim hiçbir sıkıntı yok olur acele etmeyin dedi tabi ben bu 4 ayda hep ağlıyorum bir şeyler olduğunu düşünüyorum canımı sıkıyorum artık dayanamadım dün yine doktora gittim ve bana polikistik var dedi şok oldum ve ben 24 yaşındayım bu yaşıma kadar asla adet düzensizliğinden dolayı doktora gitmemiştim hiç beklemiyordum eşimde test yaptırdı onunki çok iyi çıktı bütün hormon testlerm yaptırdı yalnız prolaktin 29 çıktı onun dışında bütün değerler normal böyle bir sıkıntısı olduğu halde hamile kalan arkadaşlarım var ama ben çok korkuyorum poliskitiği olduğu halde hamile kalan var mı
Sen kafaya takmasan 1 ayda bile hamile kalirsin. 4 ay olmadi diye hergun ağlamak ne demek. Bebek ha diyince olmuyorki. 1 sene olmamasi normal. Pko bile olsan basit tedavilerle hamile kala bilirsin. Kendini yipratma ya. Benim ikiz hamilelik oykum var mesela. Ablamin da 3 çocuğu var ağir pkoydu hattaKızlar merhaba dünn çok üzücü bir haber aldım 4 aydır çocuk olması için uğraşıyoruz ama hiçbir şey yok 3 kez doktora gittim hiçbir sıkıntı yok olur acele etmeyin dedi tabi ben bu 4 ayda hep ağlıyorum bir şeyler olduğunu düşünüyorum canımı sıkıyorum artık dayanamadım dün yine doktora gittim ve bana polikistik var dedi şok oldum ve ben 24 yaşındayım bu yaşıma kadar asla adet düzensizliğinden dolayı doktora gitmemiştim hiç beklemiyordum eşimde test yaptırdı onunki çok iyi çıktı bütün hormon testlerm yaptırdı yalnız prolaktin 29 çıktı onun dışında bütün değerler normal böyle bir sıkıntısı olduğu halde hamile kalan arkadaşlarım var ama ben çok korkuyorum poliskitiği olduğu halde hamile kalan var mı
10 yıl mucadele ettim pco ile 6 tüp bebek 10 aşılama boş gebelik kimyasal gebelik hepsini yaşadım şimdi 7. Tüp bebeğe başlıyacak iken kendiliğinden gebe kaldım diyet çok önemli spor çok önemli bırakmayacaksın sonucunda rabimin izniyle sen galip geleceksinKızlar merhaba dünn çok üzücü bir haber aldım 4 aydır çocuk olması için uğraşıyoruz ama hiçbir şey yok 3 kez doktora gittim hiçbir sıkıntı yok olur acele etmeyin dedi tabi ben bu 4 ayda hep ağlıyorum bir şeyler olduğunu düşünüyorum canımı sıkıyorum artık dayanamadım dün yine doktora gittim ve bana polikistik var dedi şok oldum ve ben 24 yaşındayım bu yaşıma kadar asla adet düzensizliğinden dolayı doktora gitmemiştim hiç beklemiyordum eşimde test yaptırdı onunki çok iyi çıktı bütün hormon testlerm yaptırdı yalnız prolaktin 29 çıktı onun dışında bütün değerler normal böyle bir sıkıntısı olduğu halde hamile kalan arkadaşlarım var ama ben çok korkuyorum poliskitiği olduğu halde hamile kalan var mı
Umudumuz tam kader arkadaşım inşAllah bizde hamile kalacaz.Rabbim emeklerinin karşılığını versiin inşAllahAyyy kızlar çok rahatladım teşekkür ederim doktor da dedi biz bu ay bile hamile kaldırabiliriz seni korkma diye
İnşallah inşallahUmudumuz tam kader arkadaşım inşAllah bizde hamile kalacaz.Rabbim emeklerinin karşılığını versiin inşAllah
selam 1 yıl bekledim olmadı rahim filmi çekildim Haziran'da temiz çıkıncaKızlar merhaba dünn çok üzücü bir haber aldım 4 aydır çocuk olması için uğraşıyoruz ama hiçbir şey yok 3 kez doktora gittim hiçbir sıkıntı yok olur acele etmeyin dedi tabi ben bu 4 ayda hep ağlıyorum bir şeyler olduğunu düşünüyorum canımı sıkıyorum artık dayanamadım dün yine doktora gittim ve bana polikistik var dedi şok oldum ve ben 24 yaşındayım bu yaşıma kadar asla adet düzensizliğinden dolayı doktora gitmemiştim hiç beklemiyordum eşimde test yaptırdı onunki çok iyi çıktı bütün hormon testlerm yaptırdı yalnız prolaktin 29 çıktı onun dışında bütün değerler normal böyle bir sıkıntısı olduğu halde hamile kalan arkadaşlarım var ama ben çok korkuyorum poliskitiği olduğu halde hamile kalan var mı
Herkes öyle diyor hayırlı uğurlu olsun kaç yumurtan oluşmuştu hatırlıyor musunselam 1 yıl bekledim olmadı rahim filmi çekildim Haziran'da temiz çıkınca
sonraki
ay klomen ve çatlatma iğnesi ile
tek seferde
hamile kaldım şimdi gün sayıyoruz içini ferah tut biraz psikolojik aslında
ben kafamı rahatlattım o an gelfigeldi
2 yumurtam vardı benim biri 16 biri 18 mmHerkes öyle diyor hayırlı uğurlu olsun kaç yumurtan oluşmuştu hatırlıyor musun
Anladım canım darısı başıma inşallah2 yumurtam vardı benim biri 16 biri 18 mm
16-18 mm yumurtadan kaç gün sonra iğne vuruldun peki2 yumurtam vardı benim biri 16 biri 18 mm
Prolaktin yüksekliği süt hormonu canım o yüksek olunca gebeliğe engeldir16-18 mm yumurtadan kaç gün sonra iğne vuruldun peki
Evet ama doktorum değerlerime normal dedi üstelik strese bağlı çok yükselen bir hormonmuş ki ben bu ay çok fazla kuru incir üzüm yemiştim doktoruma sordum prolaktini 40 -50 olan hamile kalıp prolaktini normal değerlerde olanlar hamile kalamıyor dediProlaktin yüksekliği süt hormonu canım o yüksek olunca gebeliğe engeldir
Birazda kader şans dediEvet ama doktorum değerlerime normal dedi üstelik strese bağlı çok yükselen bir hormonmuş ki ben bu ay çok fazla kuru incir üzüm yemiştim doktoruma sordum prolaktini 40 -50 olan hamile kalıp prolaktini normal değerlerde olanlar hamile kalamıyor dedi
Anladım canım evet incir yükseltiyor birde stres hakkında hayırlısı olsun umarım gebe kalırsın canımEvet ama doktorum değerlerime normal dedi üstelik strese bağlı çok yükselen bir hormonmuş ki ben bu ay çok fazla kuru incir üzüm yemiştim doktoruma sordum prolaktini 40 -50 olan hamile kalıp prolaktini normal değerlerde olanlar hamile kalamıyor dedi
Kesinlikle öyleBirazda kader şans dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?