hocam merhaba,27 yasında 2 yıllık evlıyım subat ayından beri bebek istiyoruz doktora gittim pco görüntüsü vardı ultrasonda ki zaten 34 -40 gün arası adet oluyordum. hormon testleri istedi doktorum. tsh,fsh,prolaktin gibi. hepsi normal geldi. sadece testresterona bakmadı ve gerek te yok dedi. nsülin direncime bakıldı o da normal. eşimin sperm testleri de normal geldi. doktor 2 ay klomen kullandırdı ilk olarak. çatlatma iğnesi yapmadı ama 1 tane yeterli büyüklükte yumurtan var dedi ve o dönemde çocuk olmadı. onra 1ay dinlendim. bu ay femara verdi. tatilde olduğu için yumurtalara bakamdı femaradan sonra ancak gun asırı ılıskı dedı. bu cts 10 gun dolmus olacak doktora gideceğim. sonrasında nasıl bir tedavi uygular bilemiyorum ancak çok umtusuzum bebek için. devamı sonraki sorumda. geriye tüplerimin tıkalı olma ihtmaili kalıyor gibi geliyor
sizin yorumunuz nedir ? bebek için nasıl bir yol izlenmeli ? benim neden bebeğim olmuyor olabilir ? bu konuda değerli yorumlarınızı rica ederim.sonunda sorum bitti hocam:)