- 16 Eylül 2020
- 1.544
- 750
- 73
- 28
- Konu Sahibi Flowers001
-
canım esimde tek tarafli 3. derce varjkosel var doktor gebelik olusaba kadar bekleyelim sobrasjnda ameliyat yapalim dedi cunku ileri haret ve sperm sayisi duzgun spermlere bi zarari olmamis cok sukurHormon tahlili yapar muhtemelen. Engel değil ama biraz zorlaştırabiliyor. Düzenli regl olanları da var. Eşiniz test vermediyse o da versin. Bir problem varsa erken müdahale edersiniz.
Merhabalar amh niz yuksek bu nedenle yumurtaniz cok demis, bende de oyle. Yumurta gelistirici kullanmayi bekliyorum adet olunca baslicaz, aynen dediginiz gibi gecikiyorsa bi gunubsaati var ve guzel olacak hayırlısıyla insallahBugün doktora gittim ve 8 aydir gebelik icin ugrastigimizi soyledim ve muayene sonucu pco goruntusu oldugunu soyledi yumurtalarim cok ve gelismiyormus adetlerim oldukca duzenli oysaki bu gebelige engelmidir pco su olup gebe kalanlar bilgilendirebilirmi kafam cok karisti diger ay adetliyken gidicem ve yumurta gelistirici vericek sanirim bu ayda boş gecti anliycaginizallah geciktiriyorsa güzellestiriyordur diyelim artik
İyi bari onu da öğrenmişsiniz erkenden.canım esimde tek tarafli 3. derce varjkosel var doktor gebelik olusaba kadar bekleyelim sobrasjnda ameliyat yapalim dedi cunku ileri haret ve sperm sayisi duzgun spermlere bi zarari olmamis cok sukur
ayy degerlerimi hic bilmiyorum canim hormon testi yaptirmadim daha hic insallahh bidahaki gittigimde yaparda iyice icim rahatlar kafamda kura kura bi hal oldumMerhabalar amh niz yuksek bu nedenle yumurtaniz cok demis, bende de oyle. Yumurta gelistirici kullanmayi bekliyorum adet olunca baslicaz, aynen dediginiz gibi gecikiyorsa bi gunubsaati var ve guzel olacak hayırlısıyla insallah
evet canım ya esim sagolsun hic sıkıntı cıkarmadan gitti gorundu cok taniyorum oyle esini zorlayip da bi doktora gosteremeyenİyi bari onu da öğrenmişsiniz erkenden.
canım hakkımızda hayırlısı olsun bir gün bizede nasip olucak hamile olmakBende pcoluyum adetlerim çok düzensiz malesef eşimde de varikosel 2 grade idi ameliyat oldu yaklaşık 10 falan oldu çok şükür bu ay 22 milyona yaklaşmıştır aşılama yaptık fakat yine olumsuz oldu bugün 14.günğmdü kan verdim negatif dediler yapacak bişey yok ne diyelim hakkımızda hayırlısı
Bende Pco Luyum suan gebeyim 7+5 8. Gebeliğm 3 kürtaj 3 düşük 1 tane doğumum var allh ömür verirse bi sıkıntı olmazsa İkinci doğumum olucak edüzenli adet görüyodum bu hastalığın gebelikle bi alakası olmadığını söyledi doktorum sıkıntı olmaz demişti herhangi bi tedavı bile uygulamamıstı bana hayırlısı canım rabbim ne zaman izin veriyorsa o zaman oluyo bi arkadaşım da aynı şekilde pco lu ve esinde sperm hareketsizliği vardı onunda bebeği oldu cok şükür tüp bebek yaptırdı Eşinden dolayı üzme tatlı canını seninde olur inşallahBugün doktora gittim ve 8 aydir gebelik icin ugrastigimizi soyledim ve muayene sonucu pco goruntusu oldugunu soyledi yumurtalarim cok ve gelismiyormus adetlerim oldukca duzenli oysaki bu gebelige engelmidir pco su olup gebe kalanlar bilgilendirebilirmi kafam cok karisti diger ay adetliyken gidicem ve yumurta gelistirici vericek sanirim bu ayda boş gecti anliycaginizallah geciktiriyorsa güzellestiriyordur diyelim artik
Bende oyle aylarca kullandim ama olmadi sorun yumurtalama da olunca olmuyor iste. Hormona bakar amh bakar zaten, benden rahim filmi de istedi doktor simdi bekliyorum iste tedavi icin, adet düzensizliği olunca bekliyorum bakalım, icini ferah tutayy degerlerimi hic bilmiyorum canim hormon testi yaptirmadim daha hic insallahh bidahaki gittigimde yaparda iyice icim rahatlar kafamda kura kura bi hal oldumovulasyon testide kullaniyorum 3 aydir doktora soyledim ben onermiyorum onu dedi akintiya bagli yanlis gosterebilir dedi 3 aydir da sirf ona gore deniyorduk oda bosuna gitti sanirim
Canım bol bol yedi zaten 2 yıldır bununla mücadele ediyoruz şuan bıraktı ama yinede çok şükür ameliyatın faydasını gördük çok vitamin ilaç iğne vs kullandı en etkşlşsş ameliyat olducanım hakkımızda hayırlısı olsun bir gün bizede nasip olucak hamile olmakesine bol bol keciboynuzu pekmezi falan yedir artar degerleri ins
tesekkur ederim canim icimi rahatlattinBende Pco Luyum suan gebeyim 7+5 8. Gebeliğm 3 kürtaj 3 düşük 1 tane doğumum var allh ömür verirse bi sıkıntı olmazsa İkinci doğumum olucak edüzenli adet görüyodum bu hastalığın gebelikle bi alakası olmadığını söyledi doktorum sıkıntı olmaz demişti herhangi bi tedavı bile uygulamamıstı bana hayırlısı canım rabbim ne zaman izin veriyorsa o zaman oluyo bi arkadaşım da aynı şekilde pco lu ve esinde sperm hareketsizliği vardı onunda bebeği oldu cok şükür tüp bebek yaptırdı Eşinden dolayı üzme tatlı canını seninde olur inşallah🕊
sanirom bizimde olmazsa bi kac aya bizde ameliyata başvurcaz canim doktor gebelik olussun oyle gelin dedi ama onunda bi tedavi sureci varmis sanirim zor isler bunlar vallahiCanım bol bol yedi zaten 2 yıldır bununla mücadele ediyoruz şuan bıraktı ama yinede çok şükür ameliyatın faydasını gördük çok vitamin ilaç iğne vs kullandı en etkşlşsş ameliyat oldu
yumurta buyutucuyu kac ay kullandin acaba canim ne kadar kullanimdan sonra rahim filmi istedi doktorunuz insallah guzelBe
Bende oyle aylarca kullandim ama olmadi sorun yumurtalama da olunca olmuyor iste. Hormona bakar amh bakar zaten, benden rahim filmi de istedi doktor simdi bekliyorum iste tedavi icin, adet düzensizliği olunca bekliyorum bakalım, icini ferah tut
ay canim masallah sanki bian tek bende varmis gibi hissetmistim icim acildi vallahiPco var ben de şu an ikinciye hamileyimstres yapmayin fazla kilo varsa verin düzene biner herkeste var
doktora gittim yumurta için klomen verdi onu kullandım ben bi işe yaramadı sonra yumurta takibi yaptı 16 olmustu yumurta boyutu çatlatma iğnesi verdi onu kullandım 2 gün doktorun dediklerini yaptım 15.gün negatif sonuç aldım sonra tam ümidimi kestim derken hamile kaldığımı hissettim sonra testle onayladım biraz karışık oldu benim ama devamlı ovülasyon testiyle takip ettim ve afedersiniz hergün ilişki yaşadım Tabiki ben istedim rabbim verdi diyorum seninde kucağını doldursun tez zamanda ve tüm anne olmak isteyenlerınde..tesekkur ederim canim icimi rahatlattinyani hamile kalmak istedin ve kac ay icinde kaldin 8 aydir deneyip hüsrana ugrayinca sanki hic olmiyacakmis gibi hissediyor insan
İlki iki ay tedavi ile bence stres Olmasa gerek yoktu daay canim masallah sanki bian tek bende varmis gibi hissetmistim icim acildi vallahigebelik dusunup ne kadar zmanda hamile kaldiniz acaba
teste cikmadi heralde sonucun canim kandanmi ogrendin gebeligi allah isteyen herkeze nasip etsin insallah senin adina cok sevindim canim bakalim bidahaki ay bende basliycam yumurta gelistiriciye klomenmi vericek artik ne yapacak bilmiyorum bekliyoruz ama ben ginede ovulasyonla bu ayda takip yapayim diyorum bos gecmesinden iyidirdoktora gittim yumurta için klomen verdi onu kullandım ben bi işe yaramadı sonra yumurta takibi yaptı 16 olmustu yumurta boyutu çatlatma iğnesi verdi onu kullandım 2 gün doktorun dediklerini yaptım 15.gün negatif sonuç aldım sonra tam ümidimi kestim derken hamile kaldığımı hissettim sonra testle onayladım biraz karışık oldu benim ama devamlı ovülasyon testiyle takip ettim ve afedersiniz hergün ilişki yaşadım Tabiki ben istedim rabbim verdi diyorum seninde kucağını doldursun tez zamanda ve tüm anne olmak isteyenlerınde..rabbim sağlıklı bi şekilde kucaklarımıza almayı nasip etsin 🕊
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?