- 13 Aralık 2019
- 2.291
- 4.074
- 133
- 30
- Konu Sahibi Flowers001
-
ins hayirli haberlerini aliriz canim seninde allah hepimizin kucaklarini doldursun insallah anladigim kadariyla bu sorundan muzdarip bi biz degiliz sanirim bi cok kiside var bu pco kafani hic yorma bence eninde sonunda gebe kalicaksin insallah esinide muayene ettir aklinizda bi soru isareti kalmasin
Aynen canim bazen çok büyüdüğü için catlayamiyor kist oluyormus hatta ben çatlatma iğnesi ne rağmen catlamamis düşün artık. Bende 170 boy 60 kiloyum aslında iyiyim ama göbek de biraz yağlanma var oda hep vardı zaten. Hep düzensiz olurdum hep giderdim bekarken hormonlar normal olunca hiç birşeyin yok diyip gonderirlerdi doğum kontrol hapları verirlerdi. Bu ay hsg den dolayı klomen kullanmadım buyumemis mesela yumurta adet olmayı bekliyorum yani olabilirsem.ay bide kist mi yapiyor bu klomen canim birde onla ugrasmam insallahpco goruntusune epey kafa yordum zaten internetten arastirmaktan kafama agri girdi artik boy 165 kilo 65 bende canim
bende subat ayinda ogrendim canim nasil bi ruh halinde oldugumu dusunemezsin cok uzuldum ciddi biseyim var sandim agladim sizladim doktorda bilgilendirmedi beni zaten morelimde bozuldu eediklerini hatirlamiyorum bile sonra covid falan derken gidemedim hastaneye bugun gitmek nasip oldu anlafigim kadariyla cok kotu bisey degil icimizi ferah tutalim eninde sonunda bi gun gebe kalicaz insallahMerhaba bendede pko var ama ben yillardir oldugunu biliyorum 1bucuk senelik evliyim 3-5 aydir denedik olmadi az cok pkodan dolayi olmicagini tahmin ediyordum, 2 ay once doktora gitttim evet hala pko var dedi ilk once ilac vermeden catlatma ignesi verdi aslinda oyle olmamasi gerekiyormus 2.ayda baska doktora gittti oda bu ay icin adetin 5.gunu sadece klomen verdi uzerinden 10 gun gecti gebelikle alakali bi belirti yok((( hatttta burayada bu aksam uye oldum bekliyordum hamile kalirsam uye olurum diyordum insanlara yardimci olmak icin ama dayanamadim :)
merakla bekliyorum canim guzel haberlerini mutlaka yaz banaCanım eşimin sonuçları iyi şükür ona da baktırdım inşallah bizler de mucizelerimize kavuşuruzevet çok kişide var bu sendrom Allah yardımcımız olsun inşallah haber veririm sonucu :)
Yazicam canım 12 sinde test yaptircam inşallahmerakla bekliyorum canim guzel haberlerini mutlaka yaz bana
Ya insan ister istemez canini sikiyor, ben yillardir pkoluyum:) evlendim strese girmedim ama esim cocuk istemeye baslayinca ve olmadiginda ister istemez stres yaptimbende subat ayinda ogrendim canim nasil bi ruh halinde oldugumu dusunemezsin cok uzuldum ciddi biseyim var sandim agladim sizladim doktorda bilgilendirmedi beni zaten morelimde bozuldu eediklerini hatirlamiyorum bile sonra covid falan derken gidemedim hastaneye bugun gitmek nasip oldu anlafigim kadariyla cok kotu bisey degil icimizi ferah tutalim eninde sonunda bi gun gebe kalicaz insallahbenim doktorumda bidaki ay kullanalim adetliyken gel dedi merakla bekliyorum tedaviye cevap verirsin dedi bi heyecanlanfim guzel sonuclar aliriz insallah
ay canim senin fizik cillop gibi hic kafana takma senin boyun uzun kurtarirsin o gobek yaglari gozukmez bileAynen canim bazen çok büyüdüğü için catlayamiyor kist oluyormus hatta ben çatlatma iğnesi ne rağmen catlamamis düşün artık. Bende 170 boy 60 kiloyum aslında iyiyim ama göbek de biraz yağlanma var oda hep vardı zaten. Hep düzensiz olurdum hep giderdim bekarken hormonlar normal olunca hiç birşeyin yok diyip gonderirlerdi doğum kontrol hapları verirlerdi. Bu ay hsg den dolayı klomen kullanmadım buyumemis mesela yumurta adet olmayı bekliyorum yani olabilirsem.
Sende çok kilolu değilsin bence
ay insallah ya hepberaber mutlu olmak dilegiyleeYazicam canım 12 sinde test yaptircam inşallahhayırlı haberlerle
İnşallah canım benim sizlerde dualarimdasinizay insallah ya hepberaber mutlu olmak dilegiylee
ben de pco’yum benım adetlerım duzenlı hıc sekmez.Ultrasonda pco gorunumu var ve yumurtam cok.Ovulasykn testlerı,klomen catlatma ıgnelerı 2defa aşılama denedım hıcbırı olmadı.Takıp tedavıden sıkıldım vallahı..O degıl adetı duzensız olan 1yumurtası ancak tepkı veren arkadasım dogurdu mesela.Pco da çeşit çeşit sanırım.Aslında yumurtlaması olmayanın tedavısı daha kolay ılac ıgneyle bısekılde oluyor.Ben ılacsız ıgnesızde yumurtluyom ılaclı da 2 ya da 3yumurtam oluyor hatta ama sonuc yok.Tüp bebege gectım ben de.
aynen ya cevremde cok var oyle birde onlar fazla gebelik boyunca kiloda almiyorlar sanki hic belli bile olmuyor karinlariTatlım herkez öyle söylüyor çok kilon yok diyor ama doktor ne kadar zayiflarsan kar diyor soyle tosun gibi olup hamile kalanlara hayranım ya
Siz ne zaman ilac kulllandiniz, bende bu ay sadece klomen kullandimda adet zamanimiz denk geliyor merak etttim:) 12sine kadar nasil beklerim onuda bilmiyorum :))ay insallah ya hepberaber mutlu olmak dilegiylee
Ay canım nasıl güldürdün beni Allah razı olsun çok teşekkür ederim daha zeyiftim aslında ama karantina malum hepimizi bahfetti. Ailem üstüme gekiyor hatta.kilo aldın diye ablalarim doğum yaptıkları halde benden zayıflar. Bide benim annem de ikiz.babam da ikiz benim çocuk olmuyoray canim senin fizik cillop gibi hic kafana takma senin boyun uzun kurtarirsin o gobek yaglari gozukmez bilebenim boy kisa ya pöff
İnşallah canım benim sizlerde dualarimdasiniz
evet canim yapmadilar bakalim hepsini gittigimde yapicaklar sanirim sonuclardan haberdar ederim ins guzel cikarlarYa insan ister istemez canini sikiyor, ben yillardir pkoluyum:) evlendim strese girmedim ama esim cocuk istemeye baslayinca ve olmadiginda ister istemez stres yaptimhormon testi yapmadilarsa sana onuda yaparlar bazilarinin cok dusuk bazilarinin yuksek cikiyor duruma gore, insalllah hayirli zamanda kavusuruz bebeklerimize
hayır problem yok.33 yaşındayım hormon degerlerımde normal her gıttıgım doktor olur olır dedı hıcbısey olmadı .Aslına bakarsa pco oldugumu da sanmıyordum cunku adetlerım duzenlı hormon degerlerım normal dıger belırtıler yok sadece o ultrasonda inci gibi diziliş uyuyor bide tabı bukadar suredır gebe kalamamak.Tüp bebek tedavınde anladım pco oldugumu daha dogrusu kabullendım cunku 72tane yumurta toplandı.Bukadar toplanması normal degıl allahtan saglıklı kalıtelı 5.gun embrıyolarım var transfer beklıyorumMerhaba esinizde bir problem var mı yaşınız kaç hayırlısı olsun inşallahRabbim hayırlı sağlıklı nasip etsin
ay hic belli olmaz , olmaz olmaz bi ikiz dogurursun kiz sende belli mi olurAy canım nasıl güldürdün beni Allah razı olsun çok teşekkür ederim daha zeyiftim aslında ama karantina malum hepimizi bahfetti. Ailem üstüme gekiyor hatta.kilo aldın diye ablalarim doğum yaptıkları halde benden zayıflar. Bide benim annem de ikiz.babam da ikiz benim çocuk olmuyor
İnsalllahhh canimmevet canim yapmadilar bakalim hepsini gittigimde yapicaklar sanirim sonuclardan haberdar ederim ins guzel cikarlar
Hepimize Allah hayırlı evlat versin inşallah. Sende hurma ye çok iyi folikasit miş ben günde yiyorumay hic belli olmaz , olmaz olmaz bi ikiz dogurursun kiz sende belli mi olur
canim bu ay benim boş gecti yani gecicek gibi duruyor doktor herhangi bi tedavi baslatmadi daha ovulasyon testiyle ben gine destekliyecegim belki bi umit tutar bellimi olurSiz ne zaman ilac kulllandiniz, bende bu ay sadece klomen kullandimda adet zamanimiz denk geliyor merak etttim:) 12sine kadar nasil beklerim onuda bilmiyorum :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?