- 16 Eylül 2020
- 1.544
- 750
- 73
- 28
- Konu Sahibi Flowers001
-
ay masallah ya ne kadar guzel allah cocuklarini sana bagislasin canimİlki iki ay tedavi ile bence stres Olmasa gerek yoktu da4 buçuk yaşinda şimdi de süpriz oldu düşündüğümüz ilk aydan Hiç stres yapmamak lazım her şeyin başı gerçekten olur inşallah Rabbim herkese nasip etsin Canim
Once hormonlar amh esinin sperm sonucu sonra rahim filmi canim. Hepsini yaptık sorun yok, simdi femaraya başlayacağız yani yumurta geliştirme ve catlatma ignesine. Bulunduğun yerde araştırma hastanesi vs varsa direk orda infertilite bölümüne git derim. İlçedeki devlet hastanesi cok yardimci olmadi bana araştırmaya geldim rahim filmi vs hep orda cekildim devlet karşıladıyumurta buyutucuyu kac ay kullandin acaba canim ne kadar kullanimdan sonra rahim filmi istedi doktorunuz insallah guzel
haberlerini aliriz yakin zmanda
bende özel hastaneye gidiyorum canim gebelik olusana kadar gideyim diyorum baya ilgili bir doktor ama hsg testi falan pahali diye biliyorum onu sizin dediginiz gbi devlette yaptirrim sanirimOnce hormonlar amh esinin sperm sonucu sonra rahim filmi canim. Hepsini yaptık sorun yok, simdi femaraya başlayacağız yani yumurta geliştirme ve catlatma ignesine. Bulunduğun yerde araştırma hastanesi vs varsa direk orda infertilite bölümüne git derim. İlçedeki devlet hastanesi cok yardimci olmadi bana araştırmaya geldim rahim filmi vs hep orda cekildim devlet karşıladı
Amin canım en yakin zamanda allah sana da nasip etsin inşallahay masallah ya ne kadar guzel allah cocuklarini sana bagislasin canimbiz galiba biraz stres yapiyoruz
allah baska dert vermesin canim ya dedigin gibi daha sıkıntılı hastaliklarda var allah herkezin sifasini versin benim kilom yok aslinda canim ya normalim he versem iyi olur kendimi mutlu ederim yani oyle dusuniyorum sıkılassam bi sorun kalmicakPco bi şey değil sadece adet düzenini etkiliyor onunda altta yatan bazı sebepleri olabilir kilo gibi onları kaldırdığın zaman düzene biniyor ayrıca benim hipotiroidimde varRabbim büyük istedikten sonra oluyor her şey şükür Burada öyle sıkıntılar okudum ki çok fazla kulak asmamak lazim kıyaslamamak ama pco çok daha masum kalıyor
insallahh guzel haberlerimi duyarsiniz birgun canimAmin canım en yakin zamanda allah sana da nasip etsin inşallah
İnşallah canim bir an evvelinsallahh guzel haberlerimi duyarsiniz birgun canim☺
vardir bir zamani bakalim herseyin hayirlisi olsunİnşallah canim bir an evvel
allah baska dert vermesin canim ya dedigin gibi daha sıkıntılı hastaliklarda var allah herkezin sifasini versin benim kilom yok aslinda canim ya normalim he versem iyi olur kendimi mutlu ederim yani oyle dusuniyorum sıkılassam bi sorun kalmicakgobek bolgemde yaglanma var iste oda pcodan sanirim arastrdim bi cok insan bundan muzdarip
evlendikten sonra 12 kilo aldim canimAh bu kilo verilecek kadar olmasa bile takılır hep Streste önemli ona da dikkat et
ah canim ya cok uzuldum senin adina ins kisa surede tekrar gebe kalirsin ama birde şöyle düsün herseyin iyi tarafindan bakmak lazim hic olmazsa gebe kalabiliyorsun bende 8 aydir tik yok sanki hic olmiyacakmis gbiBende pkoluyum düşük yaptım şimdi bir.daha istiyorum olmuyor
Merhaba ilacsiz kendinden mi hamile kaldinizPco var ben de şu an ikinciye hamileyimstres yapmayin fazla kilo varsa verin düzene biner herkeste var
Evet canım çok şükür oluyor doktorumla konuştum yumurta çatlarla iğnesi falan oluyorlar bende olmak istedim gerek yok kilo ver dedi ama ben artık biktim diyet yapmaktanah canim ya cok uzuldum senin adina ins kisa surede tekrar gebe kalirsin ama birde şöyle düsün herseyin iyi tarafindan bakmak lazim hic olmazsa gebe kalabiliyorsun bende 8 aydir tik yok sanki hic olmiyacakmis gbibir dahaki gebeliginde doktorunla konus dusuk olmamasi icin bi hap var sanirim ondan kullan sebepsiz bi dusugun varsa önüne gecersin canim
Aaayy gordum yazmisssimiz burada:))heyecandan direk sord:)doktora gittim yumurta için klomen verdi onu kullandım ben bi işe yaramadı sonra yumurta takibi yaptı 16 olmustu yumurta boyutu çatlatma iğnesi verdi onu kullandım 2 gün doktorun dediklerini yaptım 15.gün negatif sonuç aldım sonra tam ümidimi kestim derken hamile kaldığımı hissettim sonra testle onayladım biraz karışık oldu benim ama devamlı ovülasyon testiyle takip ettim ve afedersiniz hergün ilişki yaşadım Tabiki ben istedim rabbim verdi diyorum seninde kucağını doldursun tez zamanda ve tüm anne olmak isteyenlerınde..rabbim sağlıklı bi şekilde kucaklarımıza almayı nasip etsin 🕊
Evet canım korunurken hemde şimdi.cok istiyorum olmuyor kilo aldım sanırım ondanMerhaba ilacsiz kendinden mi hamile kaldiniz
Ben de al ver şeklindeydi hepevlendikten sonra 12 kilo aldim canimtabi evlenmeden once ne guzel zapzayiftim ama beni gorenler bana 65 kilo durmuyorsun der hep sanirim kemiklerim ince ve pek gostermiyorum basen ve gobek bolgem haricinde bakalim gider hepsi allahin izniyle
kilo ve boy un nedir canim ciddi bi kilomu vermen gerekiyor bir diyetisyene gorun istersen ama bu kosusturmacada insani cok yoruyor senide anliyorumEvet canım çok şükür oluyor doktorumla konuştum yumurta çatlarla iğnesi falan oluyorlar bende olmak istedim gerek yok kilo ver dedi ama ben artık biktim diyet yapmaktan
Spor yap bence daha etkili oluyorEvet canım çok şükür oluyor doktorumla konuştum yumurta çatlarla iğnesi falan oluyorlar bende olmak istedim gerek yok kilo ver dedi ama ben artık biktim diyet yapmaktan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?