Gebeliğe Hazırlık pco'lu olanlar burda toplanalım

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
ay masallah ya ne kadar guzel allah cocuklarini sana bagislasin canim biz galiba biraz stres yapiyoruz

yumurta buyutucuyu kac ay kullandin acaba canim ne kadar kullanimdan sonra rahim filmi istedi doktorunuz insallah guzel
haberlerini aliriz yakin zmanda
Once hormonlar amh esinin sperm sonucu sonra rahim filmi canim. Hepsini yaptık sorun yok, simdi femaraya başlayacağız yani yumurta geliştirme ve catlatma ignesine. Bulunduğun yerde araştırma hastanesi vs varsa direk orda infertilite bölümüne git derim. İlçedeki devlet hastanesi cok yardimci olmadi bana araştırmaya geldim rahim filmi vs hep orda cekildim devlet karşıladı

Pco bi şey değil sadece adet düzenini etkiliyor onunda altta yatan bazı sebepleri olabilir kilo gibi onları kaldırdığın zaman düzene biniyor ayrıca benim hipotiroidimde var Rabbim büyük istedikten sonra oluyor her şey şükür Burada öyle sıkıntılar okudum ki çok fazla kulak asmamak lazim kıyaslamamak ama pco çok daha masum kalıyor

bende özel hastaneye gidiyorum canim gebelik olusana kadar gideyim diyorum baya ilgili bir doktor ama hsg testi falan pahali diye biliyorum onu sizin dediginiz gbi devlette yaptirrim sanirim

allah baska dert vermesin canim ya dedigin gibi daha sıkıntılı hastaliklarda var allah herkezin sifasini versin benim kilom yok aslinda canim ya normalim he versem iyi olur kendimi mutlu ederim yani oyle dusuniyorum sıkılassam bi sorun kalmicak gobek bolgemde yaglanma var iste oda pcodan sanirim arastrdim bi cok insan bundan muzdarip

Ah bu kilo verilecek kadar olmasa bile takılır hep

Ah bu kilo verilecek kadar olmasa bile takılır hep Streste önemli ona da dikkat et
evlendikten sonra 12 kilo aldim canim tabi evlenmeden once ne guzel zapzayiftim ama beni gorenler bana 65 kilo durmuyorsun der hep sanirim kemiklerim ince ve pek gostermiyorum basen ve gobek bolgem haricinde bakalim gider hepsi allahin izniyle

Bende pkoluyum düşük yaptım şimdi bir.daha istiyorum olmuyor
ah canim ya cok uzuldum senin adina ins kisa surede tekrar gebe kalirsin ama birde şöyle düsün herseyin iyi tarafindan bakmak lazim hic olmazsa gebe kalabiliyorsun bende 8 aydir tik yok sanki hic olmiyacakmis gbi bir dahaki gebeliginde doktorunla konus dusuk olmamasi icin bi hap var sanirim ondan kullan sebepsiz bi dusugun varsa önüne gecersin canim

Evet canım çok şükür oluyor doktorumla konuştum yumurta çatlarla iğnesi falan oluyorlar bende olmak istedim gerek yok kilo ver dedi ama ben artık biktim diyet yapmaktan

Aaayy gordum yazmisssimiz burada:))heyecandan direk sord:)

evlendikten sonra 12 kilo aldim canim tabi evlenmeden once ne guzel zapzayiftim ama beni gorenler bana 65 kilo durmuyorsun der hep sanirim kemiklerim ince ve pek gostermiyorum basen ve gobek bolgem haricinde bakalim gider hepsi allahin izniyle
Ben de al ver şeklindeydi hep Kemiklerden çok çektim hep onun yüzünden Şimdi yine alıp başını gidiyor bakalim Hiç istediğim kiloya erişemedim ben desenin ki iyiymiş ama hiç oynama kal böyle

Evet canım çok şükür oluyor doktorumla konuştum yumurta çatlarla iğnesi falan oluyorlar bende olmak istedim gerek yok kilo ver dedi ama ben artık biktim diyet yapmaktan
kilo ve boy un nedir canim ciddi bi kilomu vermen gerekiyor bir diyetisyene gorun istersen ama bu kosusturmacada insani cok yoruyor senide anliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…