Gebeliğe Hazırlık pco'lu olanlar burda toplanalım

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Hepimize Allah hayırlı evlat versin inşallah. Sende hurma ye çok iyi folikasit miş ben günde yiyorum
ayn3n canim allah hepimze nasip eder insallah o duyguyu bir vakti zamani var ki bekliyoruz allah ertwliyorsa güzellestiriyordur kafamizi ferah tutalim folik asite basliycam yarin bakalim incir kaynatip icicem bu ay ama hurmayida alayim zaten cok seviyorum ☺

Maşallah çok güzel Rabbim hayırlı sağlıklı nasip etsin inşallah

İncir bı hormonu yükseltiyor süt hormunu dikkat et bence bı çok kişi muzdarip incir den

Merhaba bende de pcos var ekim de 1 yıl olacaj evlenelı kılom 50 boy 162 regl hep duzenlıdır.. Eşinin değerleri nasıl baktırdınız mı baktırmadı iseniz gittiğin zaman baktırmanızı tavsıye ederım ve rahım filmi iste doktordan

canim senin kilon ideal baya esime baktirdik canim tek tarafli 3. derece varikosel var suanda spermlere bi zarari olmamis bu sekilde deneyin ve esin gebe kaldigi gibi gel ameliyat yapalim dedi doktor diger ay klomene basliycam bakalim baktin olmuyor isterim rahim filmide 3 yıldır evliyiz bizde daha bu sene bıraktîk korunmayi 8 aydir deniyoruz bakalim

Günler hiç geçmiyor daha çatlatma iğnesi olali 5 gün oldu nolur bana da dua edin bende sizlere ediyorum hayırlı sağlıklı evlat nasip etsin Rabbim

Tez vakıtte guzel haberlerle gelırsın ınsallah canısı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…