Gebeliğe Hazırlık pco'lu olanlar burda toplanalım

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Merhaba bende pco var 1 yıldır istiyoruz olmuyor
İki klomen denemem var
Bir femara denedim yumurtalar gelişmedi
Bu ay klomen + merional iğne kullandım şükür gelişme oldu ilk kez çatlatma iğnesi vuruldum bekliyorum bana da dua edin sizlerde dualarimdasiniz hayırlı sağlıklı nasip etsin Rabbim.
Rahim filmi de çekildim şükür temizdi bunun dışında kilom yok adetlerim çok düzensiz ilaçsız olmuyorum 6-7 ay da bir oluyorum

Merhaba bendede pko var ama ben yillardir oldugunu biliyorum 1bucuk senelik evliyim 3-5 aydir denedik olmadi az cok pkodan dolayi olmicagini tahmin ediyordum, 2 ay once doktora gitttim evet hala pko var dedi ilk once ilac vermeden catlatma ignesi verdi aslinda oyle olmamasi gerekiyormus 2.ayda baska doktora gittti oda bu ay icin adetin 5.gunu sadece klomen verdi uzerinden 10 gun gecti gebelikle alakali bi belirti yok((( hatttta burayada bu aksam uye oldum bekliyordum hamile kalirsam uye olurum diyordum insanlara yardimci olmak icin ama dayanamadim :)

Evet canım korunurken hemde şimdi.cok istiyorum olmuyor kilo aldım sanırım ondan
ondan oldugunu dusunuyorsan diyete basla canım yada spor en garantisi iradeli biriysen tabi gecen bir sey duydum biri 10 kilo falan vermis denemek istersen dene gece yatmadan once bir bardak yogurda bir tatli kasigi zerdecal 1 tatli kasigi zencefil ve bir tatli kasigi tarcin karistir ye uyu gece yatarken yag yakiyormus bende kisa surede deniycem mantikli geldi bana spor yapmayi sevmeyen biri olarak

Kuzum ben de irademi tutuyorum diyet yapmak isteyince ama şimdi bitik durumdayim bu yuzden hic bir şey yapmiyorum

Ben de al ver şeklindeydi hep Kemiklerden çok çektim hep onun yüzünden Şimdi yine alıp başını gidiyor bakalim Hiç istediğim kiloya erişemedim ben desenin ki iyiymiş ama hiç oynama kal böyle
benimde boy kisa canim 165 e 65 kilo sinirdayim

canım ya 1 72 boyum 89 kiloyum olmazsa öyle yapacağım ama artık yapmak istemiyorum bu yüzden hiç.cabalamiyorum
Ben doğum kilolarimi verememiştim boyum uzun 85 kiloydum daha fazlaydi kendi çabamla verdim ama hiç istemiyorum bi ayda 8 kilo verdim sonra gerisi gitti yavaş yavaş alışkanlığada dönüyor zamanla istemek lazim zaten fazla olduğu için çok kolay gidecek baştan

Ben Bende 1 yıldır uğraşıyorum daha 3 ay önce öğrendim pko görüntüsü olduğunu ama hormonlarım normal çıkıyor hep 3 kere klomen aldım 2 ve 3. Ayı kist oldu boşa çıktı bu ay rahim filmine girdim adet olup tekrardan klomen deneyecez. Kilon ne durumda sizin

Kuzum ben de irademi tutuyorum diyet yapmak isteyince ama şimdi bitik durumdayim bu yuzden hic bir şey yapmiyorum
ne kadar guzel canim bak yapabiliyorum diyorsun hic olmassa verirsin cabucak insallah bende oda yok kendine biraz zaman ayir ne zaman hazir olursan ozman basla canim

ay bide kist mi yapiyor bu klomen canim birde onla ugrasmam insallah pco goruntusune epey kafa yordum zaten internetten arastirmaktan kafama agri girdi artik boy 165 kilo 65 bende canim

ins hayirli haberlerini aliriz canim seninde allah hepimizin kucaklarini doldursun insallah anladigim kadariyla bu sorundan muzdarip bi biz degiliz sanirim bi cok kiside var bu pco kafani hic yorma bence eninde sonunda gebe kalicaksin insallah esinide muayene ettir aklinizda bi soru isareti kalmasin

Inşallah canım benim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…