- 13 Aralık 2019
- 2.291
- 4.074
- 133
- 30
- Konu Sahibi Flowers001
-
Ya Allah de gücünü topla sen yaparsin başarirsinEvet canım çok şükür oluyor doktorumla konuştum yumurta çatlarla iğnesi falan oluyorlar bende olmak istedim gerek yok kilo ver dedi ama ben artık biktim diyet yapmaktan
canım ya 1 72 boyum 89 kiloyum olmazsa öyle yapacağım ama artık yapmak istemiyorum bu yüzden hiç.cabalamiyorumkilo ve boy un nedir canim ciddi bi kilomu vermen gerekiyor bir diyetisyene gorun istersen ama bu kosusturmacada insani cok yoruyor senide anliyorum
Ayyy olsun ya bi tane var en azindan sukurler olsunki , klomen vs kullanmayi deneseniz ikinci icin doktora gidipEvet canım korunurken hemde şimdi.cok istiyorum olmuyor kilo aldım sanırım ondan
ondan oldugunu dusunuyorsan diyete basla canım yada spor en garantisi iradeli biriysen tabi gecen bir sey duydum biri 10 kilo falan vermis denemek istersen dene gece yatmadan once bir bardak yogurda bir tatli kasigi zerdecal 1 tatli kasigi zencefil ve bir tatli kasigi tarcin karistir ye uyu gece yatarken yag yakiyormus bende kisa surede deniycem mantikli geldi bana spor yapmayi sevmeyen biri olarakEvet canım korunurken hemde şimdi.cok istiyorum olmuyor kilo aldım sanırım ondan
aslinda boyun kilonu kaldirir canim senin bende 165 boy 65 kilo cok uyumlu boy ve kilomcanım ya 1 72 boyum 89 kiloyum olmazsa öyle yapacağım ama artık yapmak istemiyorum bu yüzden hiç.cabalamiyorum
Kuzum ben de irademi tutuyorum diyet yapmak isteyince ama şimdi bitik durumdayim bu yuzden hic bir şey yapmiyorumondan oldugunu dusunuyorsan diyete basla canım yada spor en garantisi iradeli biriysen tabi gecen bir sey duydum biri 10 kilo falan vermis denemek istersen dene gece yatmadan once bir bardak yogurda bir tatli kasigi zerdecal 1 tatli kasigi zencefil ve bir tatli kasigi tarcin karistir ye uyu gece yatarken yag yakiyormus bende kisa surede deniycem mantikli geldi bana spor yapmayi sevmeyen biri olarak
Tatlım herkez öyle söylüyor çok kilon yok diyor ama doktor ne kadar zayiflarsan kar diyor soyle tosun gibi olup hamile kalanlara hayranım yaaslinda boyun kilonu kaldirir canim senin bende 165 boy 65 kilo cok uyumlu boy ve kilom
benimde boy kisa canim 165 e 65 kilo sinirdayimBen de al ver şeklindeydi hepKemiklerden çok çektim hep onun yüzünden Şimdi yine alıp başını gidiyor bakalim Hiç istediğim kiloya erişemedim ben de senin ki iyiymiş ama hiç oynama kal böyle
Ben doğum kilolarimi verememiştim boyum uzun 85 kiloydum daha fazlaydi kendi çabamla verdim ama hiç istemiyorum bi ayda 8 kilo verdim sonra gerisi gitti yavaş yavaş alışkanlığada dönüyor zamanla istemek lazim zaten fazla olduğu için çok kolay gidecek baştancanım ya 1 72 boyum 89 kiloyum olmazsa öyle yapacağım ama artık yapmak istemiyorum bu yüzden hiç.cabalamiyorum
Bende 1 yıldır uğraşıyorum daha 3 ay önce öğrendim pko görüntüsü olduğunu ama hormonlarım normal çıkıyor hep 3 kere klomen aldım 2 ve 3. Ayı kist oldu boşa çıktı bu ay rahim filmine girdim adet olup tekrardan klomen deneyecez. Kilon ne durumda sizinBugün doktora gittim ve 8 aydir gebelik icin ugrastigimizi soyledim ve muayene sonucu pco goruntusu oldugunu soyledi yumurtalarim cok ve gelismiyormus adetlerim oldukca duzenli oysaki bu gebelige engelmidir pco su olup gebe kalanlar bilgilendirebilirmi kafam cok karisti diger ay adetliyken gidicem ve yumurta gelistirici vericek sanirim bu ayda boş gecti anliycaginizallah geciktiriyorsa güzellestiriyordur diyelim artik
ne kadar guzel canim bak yapabiliyorum diyorsun hic olmassa verirsin cabucak insallah bende oda yokKuzum ben de irademi tutuyorum diyet yapmak isteyince ama şimdi bitik durumdayim bu yuzden hic bir şey yapmiyorum
ay bide kist mi yapiyor bu klomen canim birde onla ugrasmam insallahBen
Bende 1 yıldır uğraşıyorum daha 3 ay önce öğrendim pko görüntüsü olduğunu ama hormonlarım normal çıkıyor hep 3 kere klomen aldım 2 ve 3. Ayı kist oldu boşa çıktı bu ay rahim filmine girdim adet olup tekrardan klomen deneyecez. Kilon ne durumda sizin
Ben de hep uyumlu idimaslinda boyun kilonu kaldirir canim senin bende 165 boy 65 kilo cok uyumlu boy ve kilom
ins hayirli haberlerini aliriz canim seninde allah hepimizin kucaklarini doldursun insallah anladigim kadariyla bu sorundan muzdarip bi biz degiliz sanirim bi cok kiside var bu pco kafani hic yorma bence eninde sonunda gebe kalicaksin insallah esinide muayene ettir aklinizda bi soru isareti kalmasinMerhaba bende pco var 1 yıldır istiyoruz olmuyor
İki klomen denemem var
Bir femara denedim yumurtalar gelişmedi
Bu ay klomen + merional iğne kullandım şükür gelişme oldu ilk kez çatlatma iğnesi vuruldum bekliyorum bana da dua edin sizlerde dualarimdasiniz hayırlı sağlıklı nasip etsin Rabbim.
Rahim filmi de çekildim şükür temizdi bunun dışında kilom yok adetlerim çok düzensiz ilaçsız olmuyorum 6-7 ay da bir oluyorum
Inşallah canım benimBen doğum kilolarimi verememiştim boyum uzun 85 kiloydum daha fazlaydi kendi çabamla verdim ama hiç istemiyorum bi ayda 8 kilo verdim sonra gerisi gitti yavaş yavaş alışkanlığada dönüyor zamanla istemek lazim zaten fazla olduğu için çok kolay gidecek baştan
vallla aslinda rahatsiz oluyorum kilomdan ama yapacak bisey yok gitmiyorlar bende kürle falan göndermeye calisiyorum artik onlarla yasamaya alistim galibaBen de hep uyumlu idim
hersey gelip gecer allahin izniyle kuzumAynen canım toparlanmaya çalışıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?