- 23 Haziran 2015
- 58
- 20
- 88
- 35
Ins iyi sonuclar alirsinBenim lh sınıra yakınmış 1 senedir gebelik oluşmadı klomen kullandım pek faydası olmadı ağustos ayında aşılama yaptıracağım
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ins iyi sonuclar alirsinBenim lh sınıra yakınmış 1 senedir gebelik oluşmadı klomen kullandım pek faydası olmadı ağustos ayında aşılama yaptıracağım
Çok teşekkür ederim. Amin inş Rabbim isteyen herkesin yüzünü güldürsünIns iyi sonuclar alirsin
peki fshin kac?Kizlar bende lh 8.55 bu değer nasıl sizce
9.67 referans aralığı ikisininde 3.5-12.5peki fshin kac?
Ya benim başımdan istenmeyen bir gebelikte geçti ama normal mı bu sonuç bilmiyorum açıkçasıikisinin oraı 1:1 olması gerek seninkide aşağı yukarı öyle canım benim fsh 7.9 lh 11.36 doktor kesin birşey demedi adetimin 21. günü gideceğim
Ya çok korkuyorum valla ben bekarim istenmeyen bir nta yaptım ve korkuyorum bebeğim olma diye de nasıl düşer acaba hayıt diyorlar ama ise yariyormuŞ senin başka sorunun varmı pekibildiğim kadarıyla lh yüksek değil normale yakın ama fsh 9 yada 8 altı olunca yumurtalık rezervin çok ii 6 yada 7 altı oluncaydı sanırım mükemmel anlamına geliyordu sanırım ama lh ve fsh oranı dediğim gibi 1:1 olması gerek yanı biri 8 se diğeride 8 yada en fazla 9 10 olması gerek bildiğim araştırdığım kadarıyla canım
canım o kadarını bilmiyorum ama en önemlisi doktor tedavisi birde bebek için önemli olan sadece bu degerler değil senin psikolojin yaşın bi dünya şey hiç korkma bence benim bi lh yüksek çktı işte birde tsh sorunum var benim hipotiroid hastasıyım ama o okadar önemli değil ilacını düzenli kullanıp stres yapmazsan canımYa çok korkuyorum valla ben bekarim istenmeyen bir nta yaptım ve korkuyorum bebeğim olma diye de nasıl düşer acaba hayıt diyorlar ama ise yariyormuŞ senin başka sorunun varmı peki
Çok geçmiş olsun benimde prolaktin sorunum varcanım o kadarını bilmiyorum ama en önemlisi doktor tedavisi birde bebek için önemli olan sadece bu degerler değil senin psikolojin yaşın bi dünya şey hiç korkma bence benim bi lh yüksek çktı işte birde tsh sorunum var benim hipotiroid hastasıyım ama o okadar önemli değil ilacını düzenli kullanıp stres yapmazsan canım
Kimin canım :)))bence de degerin normal.
Allah razı olsun canım Rabbim hepimize şifa versin inş.Çok geçmiş olsun benimde prolaktin sorunum var
Ya bir gelisme olursa haber ver lutfennnnnn bende faydalaniyim:)Allah razı olsun canım Rabbim hepimize şifa versin inş.
tabii canım seve seve ama dediğim gibi çok takma kafana ne kadar takarsan o kadar sorun çıkıyor 1 yılda anladığım bu benim canımYa bir gelisme olursa haber ver lutfennnnnn bende faydalaniyim:)
öyle deme canım başka ne problemin varKizlar b en de 2.5 aydir adet olmuyorum.sonuclari aldim.fsh 9.72 lh 38.72 ole mal ggibi kaldim.elhamdulillah 1 yavrum var ama ne bilim ole iste.basim zonkluyo.yani siz 15 ler icin ilac kullanip dert ediyorsunuz anladim ki benim durum vahim.birden sasirdim.sanki aglamak istiyom ama neyse mubarek gun Allahin bildigi vardir.bir evlat daha erirse anladim ki kolay olmayacak
canım hiç moralini bozma dert etme ilaçla inş. düşür tez zamanda. düşemsi için spor yapmaya çalış kilon varsa onu ver canım ben faydalı olacağını düşünüyorumKizlar b en de 2.5 aydir adet olmuyorum.sonuclari aldim.fsh 9.72 lh 38.72 ole mal ggibi kaldim.elhamdulillah 1 yavrum var ama ne bilim ole iste.basim zonkluyo.yani siz 15 ler icin ilac kullanip dert ediyorsunuz anladim ki benim durum vahim.birden sasirdim.sanki aglamak istiyom ama neyse mubarek gun Allahin bildigi vardir.bir evlat daha erirse anladim ki kolay olmayacak