umarım siz neler yaptınız sahalrdan uzak kaldım baya minikbirkedi hamile mi testi tekrarladı mı sanırsın yıllardır yoktumAy çok sevindim canım hayırlısı olsun inşallah Rabbim gönlüne göre versin
Valla bende bekliyorum canım adet olmam lazım olmadım şikayetlerim aynı devamumarım siz neler yaptınız sahalrdan uzak kaldım baya minikbirkedi hamile mi testi tekrarladı mı sanırsın yıllardır yoktum
evet öyleymiş şimdi konuştum bende onunla umarım güzel sonuçlar alırız hepimiizzzzValla bende bekliyorum canım adet olmam lazım olmadım şikayetlerim aynı devamkedi de adet öncesi kan verdi değer 2.0 çıktı üzüldü falan ama dedim adet öncesi çıkması normal yükselir doktora gitmiş adetini bekle öyle tekrardan yapalım kan testi yükselebilir demiş oda onu bekliyor bakalım canım neler olqcwk
Amin inşallah canım benimevet öyleymiş şimdi konuştum bende onunla umarım güzel sonuçlar alırız hepimiizzzz
ben doktor tavsiyesi ile kullandım tek başına yeterli bilmiyorum ama Faydalı kesinlikleFaydalı mı
İnşallah canım benim yaevet öyleymiş şimdi konuştum bende onunla umarım güzel sonuçlar alırız hepimiizzzz
Faydalı derken canım gebelik için iyi bir takviye diyor doktorlar ama pko da demedi bana yumurta tetiklesin kalitesini arttırsın dedi 1 ay oldu tam kullanalı bilmiyorum kuzumben doktor tavsiyesi ile kullandım tek başına yeterli bilmiyorum ama Faydalı kesinlikle
Valla bir bayan daha yeni hamile inofolic ile hamile kalmış şase kullandım ilk dedi inofolic sonra 2 ayda inofolic combi kullandım hamile kaldım dedi ay bilmiyorum canım yaben doktor tavsiyesi ile kullandım tek başına yeterli bilmiyorum ama Faydalı kesinlikle
2 ay değil 2 kutu inofolic combi 2 ayında hamile kalmış toplam yanlış yazmışımben doktor tavsiyesi ile kullandım tek başına yeterli bilmiyorum ama Faydalı kesinlikle
Olabilir yumurtalıkları çalıştırıyor ve içinde vitamin takviyesi falan var kullan bence zaten hamile kalmadan 3 ay önce folik asit kullanmak gerekiyor doktorlar öyle diyor yani.Valla bir bayan daha yeni hamile inofolic ile hamile kalmış şase kullandım ilk dedi inofolic sonra 2 ayda inofolic combi kullandım hamile kaldım dedi ay bilmiyorum canım yakafam tarhana çorbası gibi oldu
Ay kuzum çok geçmiş olsun kıyamam yaOlabilir yumurtalıkları çalıştırıyor ve içinde vitamin takviyesi falan var kullan bence zaten hamile kalmadan 3 ay önce folik asit kullanmak gerekiyor doktorlar öyle diyor yani.
Benim de kafa çorba gibiben folik asitle beraber yumurta büyütme ve çatlatma iğnesi oldum hamile kaldım ama 9 haftalıkken kalbi durudğu için kürtaj oldum ama sonuçta hamile kaldım o ay
Sağol canım allah isteyen herkese sağlık gebelik sağlıklı bebek nasip etsinAy kuzum çok geçmiş olsun kıyamam yaAllah bir daha yaşatmasın umarım hayırlı gebelik haberleri alırız çok aminnnn ya
İnofolic çok duydum ya ama bana doktorum combinol jel tablet verdi pko için iyi dedi acaba bende mi kullansam inofolic değişsemValla bir bayan daha yeni hamile inofolic ile hamile kalmış şase kullandım ilk dedi inofolic sonra 2 ayda inofolic combi kullandım hamile kaldım dedi ay bilmiyorum canım yakafam tarhana çorbası gibi oldu
Kuzum zaten gıda takviyesi ama doktora danışmadan da alabilirsin ama doktora sor bence belki değerlere göre veriyorlardır bilemiyorum diyorum ya herkez ayrı birşey söylüyorİnofolic çok duydum ya ama bana doktorum combinol jel tablet verdi pko için iyi dedi acaba bende mi kullansam inofolic değişsem
Aynen kuzum bakalım şimdilik bu ilacım bitsin deKuzum zaten gıda takviyesi ama doktora danışmadan da alabilirsin ama doktora sor bence belki değerlere göre veriyorlardır bilemiyorum diyorum ya herkez ayrı birşey söylüyor
Uzunsaclı kız hatta hamile kalan burda bende çok şaşırdım bakalım kuzum hakkımızda hayırlısı ne diyimAynen kuzum bakalım şimdilik bu ilacım bitsin de
Yemin ediyorum birgün hamile kalırsam hamileyimmmm yine haykırmak istiyorumOlabilir yumurtalıkları çalıştırıyor ve içinde vitamin takviyesi falan var kullan bence zaten hamile kalmadan 3 ay önce folik asit kullanmak gerekiyor doktorlar öyle diyor yani.
Benim de kafa çorba gibiben folik asitle beraber yumurta büyütme ve çatlatma iğnesi oldum hamile kaldım ama 9 haftalıkken kalbi durudğu için kürtaj oldum ama sonuçta hamile kaldım o ay
Denemek lazım canım tabiUzunsaclı kız hatta hamile kalan burda bende çok şaşırdım bakalım kuzum hakkımızda hayırlısı ne diyim
Hamile misin canımPko için inofolic combi kullanmanızı tavsiye ederim folik asit olarak mavi kutulu olan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?