Gebeliğe Hazırlık Pcos olanlar veya pcosa yatkınlığı olanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
umarım siz neler yaptınız sahalrdan uzak kaldım baya minikbirkedi hamile mi testi tekrarladı mı sanırsın yıllardır yoktum
Valla bende bekliyorum canım adet olmam lazım olmadım şikayetlerim aynı devam kedi de adet öncesi kan verdi değer 2.0 çıktı üzüldü falan ama dedim adet öncesi çıkması normal yükselir doktora gitmiş adetini bekle öyle tekrardan yapalım kan testi yükselebilir demiş oda onu bekliyor bakalım canım neler olqcwk

evet öyleymiş şimdi konuştum bende onunla umarım güzel sonuçlar alırız hepimiizzzz

ben doktor tavsiyesi ile kullandım tek başına yeterli bilmiyorum ama Faydalı kesinlikle
Faydalı derken canım gebelik için iyi bir takviye diyor doktorlar ama pko da demedi bana yumurta tetiklesin kalitesini arttırsın dedi 1 ay oldu tam kullanalı bilmiyorum kuzum

ben doktor tavsiyesi ile kullandım tek başına yeterli bilmiyorum ama Faydalı kesinlikle
Valla bir bayan daha yeni hamile inofolic ile hamile kalmış şase kullandım ilk dedi inofolic sonra 2 ayda inofolic combi kullandım hamile kaldım dedi ay bilmiyorum canım ya kafam tarhana çorbası gibi oldu

Valla bir bayan daha yeni hamile inofolic ile hamile kalmış şase kullandım ilk dedi inofolic sonra 2 ayda inofolic combi kullandım hamile kaldım dedi ay bilmiyorum canım ya kafam tarhana çorbası gibi oldu
Olabilir yumurtalıkları çalıştırıyor ve içinde vitamin takviyesi falan var kullan bence zaten hamile kalmadan 3 ay önce folik asit kullanmak gerekiyor doktorlar öyle diyor yani.
Benim de kafa çorba gibi ben folik asitle beraber yumurta büyütme ve çatlatma iğnesi oldum hamile kaldım ama 9 haftalıkken kalbi durudğu için kürtaj oldum ama sonuçta hamile kaldım o ay

Ay kuzum çok geçmiş olsun kıyamam ya Allah bir daha yaşatmasın umarım hayırlı gebelik haberleri alırız çok aminnnn ya

Ay kuzum çok geçmiş olsun kıyamam ya Allah bir daha yaşatmasın umarım hayırlı gebelik haberleri alırız çok aminnnn ya
Sağol canım allah isteyen herkese sağlık gebelik sağlıklı bebek nasip etsin

İnofolic çok duydum ya ama bana doktorum combinol jel tablet verdi pko için iyi dedi acaba bende mi kullansam inofolic değişsem

İnofolic çok duydum ya ama bana doktorum combinol jel tablet verdi pko için iyi dedi acaba bende mi kullansam inofolic değişsem
Kuzum zaten gıda takviyesi ama doktora danışmadan da alabilirsin ama doktora sor bence belki değerlere göre veriyorlardır bilemiyorum diyorum ya herkez ayrı birşey söylüyor

Kuzum zaten gıda takviyesi ama doktora danışmadan da alabilirsin ama doktora sor bence belki değerlere göre veriyorlardır bilemiyorum diyorum ya herkez ayrı birşey söylüyor
Aynen kuzum bakalım şimdilik bu ilacım bitsin de

Yemin ediyorum birgün hamile kalırsam hamileyimmmm yine haykırmak istiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…