Şu an eğer ki kıymetli yumurtalarım büyürse aşılama sürecindeyim premseslerin paşa gönlünü bekliyorum büyüsünlerde aşılama yapayım diyrCidden regl olamıyor musun. Bak Instagram in varsa birgebeningunlugu takip et o abla güzel masajlar falan paylaşıyor. Bu yumurtlama masajı dediğim aynı zamanda regl sokturuyor bide kekik çayı da söktürür mus
Kesinlikle tavsiye ediyorum bende ebru ablayı ondan ben bu ay ovulasyon testi de sipariş ettim çok iyi bilgiler veriyor yumurtlama masajı kist masajı pko adet söktürücü takip et kuzm ordakiler moral oluyor ve çok bilgi topluyorsunulCidden regl olamıyor musun. Bak Instagram in varsa birgebeningunlugu takip et o abla güzel masajlar falan paylaşıyor. Bu yumurtlama masajı dediğim aynı zamanda regl sokturuyor bide kekik çayı da söktürür mus
Evet bende takip ediyorum kuzum onları gördükçe hevesleniyorum hep ama nolcam bakalım aşılama sürecini bi atlatsam hayırlısıyla sonıca göre bi şeyler yapcam artıkKesinlikle tavsiye ediyorum bende ebru ablayı ondan ben bu ay ovulasyon testi de sipariş ettim çok iyi bilgiler veriyor yumurtlama masajı kist masajı pko adet söktürücü takip et kuzm ordakiler moral oluyor ve çok bilgi topluyorsunul
Evet canım bende oradan aldım ve dönüş yapıyor mesajlarına.Kesinlikle tavsiye ediyorum bende ebru ablayı ondan ben bu ay ovulasyon testi de sipariş ettim çok iyi bilgiler veriyor yumurtlama masajı kist masajı pko adet söktürücü takip et kuzm ordakiler moral oluyor ve çok bilgi topluyorsunul
Aşilama mi olacaksın canımEvet bende takip ediyorum kuzum onları gördükçe hevesleniyorum hep ama nolcam bakalım aşılama sürecini bi atlatsam hayırlısıyla sonıca göre bi şeyler yapcam artık
Hayırlısı inşallah kuzum hakkında paketli ürünlerden kaçın şeker kullanma öyle yazmış baya arkadaşEvet bende takip ediyorum kuzum onları gördükçe hevesleniyorum hep ama nolcam bakalım aşılama sürecini bi atlatsam hayırlısıyla sonıca göre bi şeyler yapcam artık
Evet aşılama yaptırıcam yarın kontrolüm var yine bakalımAşilama mi olacaksın canım
Kesinlikle kuzumEvet canım bende oradan aldım ve dönüş yapıyor mesajlarına.
O zaman sen o premsesleri bı güzel masaj yap. İncir falan ye prolaktin yüksekliğin yoksa vallahi işe yarıyormus ceviz ye günlük haşlanmış yumurta falan kaliteli oluyo yumoslarŞu an eğer ki kıymetli yumurtalarım büyürse aşılama sürecindeyim premseslerin paşa gönlünü bekliyorum büyüsünlerde aşılama yapayım diyr
Senin reglin pazartesi mi canımKesinlikle kuzum
Şu anda cips yerken bunu okumam pekiHayırlısı inşallah kuzum hakkında paketli ürünlerden kaçın şeker kullanma öyle yazmış baya arkadaş
Hakkında hayırlısı olsun canım benimEvet aşılama yaptırıcam yarın kontrolüm var yine bakalım
İncir yiyorum yaa yarın büyük gün bakalım nolcakO zaman sen o premsesleri bı güzel masaj yap. İncir falan ye prolaktin yüksekliğin yoksa vallahi işe yarıyormus ceviz ye günlük haşlanmış yumurta falan kaliteli oluyo yumoslar
Salı günü kuzumSenin reglin pazartesi mi canım
Şu anda cips yerken bunu okumam peki
İnşallah faydasını görürsün canım benimİncir yiyorum yaa yarın büyük gün bakalım nolcak
Oncelikle ilk basindan beri adetim cok duzenliydi kuzum hic bir suphe yoktu daha once gittigim hicbir dokyor bana pcosun dememisti ta ki bir yumurtam kist olup on gun adetimi geciktirene dek buda yaklasik bir sene once falan oldu ve o zman ogrendim pcos oldugumuSelam kızlar
1- Pcos teşhisi almış olanlar adetleriniz düzenli mi?
2- Ovulasyon testi kullanırken yumurtlama gördüğünüzdeki koyuluk kaç gün devam ediyor?
3- Doktorunuzun pcos için önerdiği folik asit markası nedir?
4- Pcos olanların doktor eşliğinde aldığı bir tedavi veya uyguladığı bir yöntem var mı?
Kızlar kafamdaki bu soruların cevabını arıyorum. Yardımcı olabilir misiniz? Gebelik düşündüğümden beridir 3 farklı doktora gittim, en sonuncusu pcosa yatkınlık var dedi ve bir folik asit önerdi fiyatı (300 küsür). Almadım şuan için. İnşallah Ağustos bizim ayımız olur
Ayy seninki daha erken ben o güne kan testi vermeyi düşünüyorum sen maşallah iyi dayanıyorsnSalı günü kuzum
Ovulasyonda 2 veya 3 gun pik görüp daha sonra catlamayi goruyorum bunun nedeninide bi cozmedim sanirim pcolarin hepsi boyleSelam kızlar
1- Pcos teşhisi almış olanlar adetleriniz düzenli mi?
2- Ovulasyon testi kullanırken yumurtlama gördüğünüzdeki koyuluk kaç gün devam ediyor?
3- Doktorunuzun pcos için önerdiği folik asit markası nedir?
4- Pcos olanların doktor eşliğinde aldığı bir tedavi veya uyguladığı bir yöntem var mı?
Kızlar kafamdaki bu soruların cevabını arıyorum. Yardımcı olabilir misiniz? Gebelik düşündüğümden beridir 3 farklı doktora gittim, en sonuncusu pcosa yatkınlık var dedi ve bir folik asit önerdi fiyatı (300 küsür). Almadım şuan için. İnşallah Ağustos bizim ayımız olur
Biraz korkuyorum galiba kuzum olumsuz olur diye ondanAyy seninki daha erken ben o güne kan testi vermeyi düşünüyorum sen maşallah iyi dayanıyorsn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?