Gebeliğe Hazırlık Pcos olanlar veya pcosa yatkınlığı olanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Cidden regl olamıyor musun. Bak Instagram in varsa birgebeningunlugu takip et o abla güzel masajlar falan paylaşıyor. Bu yumurtlama masajı dediğim aynı zamanda regl sokturuyor bide kekik çayı da söktürür mus
Şu an eğer ki kıymetli yumurtalarım büyürse aşılama sürecindeyim premseslerin paşa gönlünü bekliyorum büyüsünlerde aşılama yapayım diyr

Cidden regl olamıyor musun. Bak Instagram in varsa birgebeningunlugu takip et o abla güzel masajlar falan paylaşıyor. Bu yumurtlama masajı dediğim aynı zamanda regl sokturuyor bide kekik çayı da söktürür mus
Kesinlikle tavsiye ediyorum bende ebru ablayı ondan ben bu ay ovulasyon testi de sipariş ettim çok iyi bilgiler veriyor yumurtlama masajı kist masajı pko adet söktürücü takip et kuzm ordakiler moral oluyor ve çok bilgi topluyorsunul

Evet bende takip ediyorum kuzum onları gördükçe hevesleniyorum hep ama nolcam bakalım aşılama sürecini bi atlatsam hayırlısıyla sonıca göre bi şeyler yapcam artık

Evet canım bende oradan aldım ve dönüş yapıyor mesajlarına.

Evet bende takip ediyorum kuzum onları gördükçe hevesleniyorum hep ama nolcam bakalım aşılama sürecini bi atlatsam hayırlısıyla sonıca göre bi şeyler yapcam artık
Hayırlısı inşallah kuzum hakkında paketli ürünlerden kaçın şeker kullanma öyle yazmış baya arkadaş

Şu an eğer ki kıymetli yumurtalarım büyürse aşılama sürecindeyim premseslerin paşa gönlünü bekliyorum büyüsünlerde aşılama yapayım diyr
O zaman sen o premsesleri bı güzel masaj yap. İncir falan ye prolaktin yüksekliğin yoksa vallahi işe yarıyormus ceviz ye günlük haşlanmış yumurta falan kaliteli oluyo yumoslar

Oncelikle ilk basindan beri adetim cok duzenliydi kuzum hic bir suphe yoktu daha once gittigim hicbir dokyor bana pcosun dememisti ta ki bir yumurtam kist olup on gun adetimi geciktirene dek buda yaklasik bir sene once falan oldu ve o zman ogrendim pcos oldugumu
Folik asit kullanmiyorum nedense takibimdeki doktorda onermiyor suanda bende sormadim hic acikcasi tek bildigim gebelikten uc ay oncesinde kullanilirsa iyi olucagi
Yaklasik bir kac aydir ozel hastanede kendime yakin gordugum doktorda yumurta takibi yaptiriyorum yani adetin ucuncu gunu gidip 5. Gunu femarayla yumurta buyutup daha sonrasinda catlatma ignesi vuruluyor bu sekilde bi tedavi iki ay gebelik elde edemeyince hsg rahim filmi cekindim suan tekrardan devam ediyoruz tedaviye yani zaten doktora gitmeden bir gebelik elde etmek samanlikta igne aramak gbi bence buyumeyen yumurta soz konusu oldugu icin bizim isimiz biraz daha zor acikcasi ama imkansiz degil ummidini kaybetme o yönde kendi kendine gebelik elde edenlerde var ben isimi sansa birakmak istemedigim icin takip ettiriyorum acikcasi pcosa yatkinlik diye biseyide ilk defa duydum ya pcosundur ya degilsindir lh fsh degerine bakildimi acaba

Ovulasyonda 2 veya 3 gun pik görüp daha sonra catlamayi goruyorum bunun nedeninide bi cozmedim sanirim pcolarin hepsi boyle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…