Gebeliğe Hazırlık Pcos olanlar veya pcosa yatkınlığı olanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ben onuverir diye düşündüm ama bu ilacı verdi canim femarayla beraber iki tane yumurtam oluştu çatlatma iğnesi yaptım beklemedeyim bata bı hafta kaldi
Yumurtaların tembelmiş benimkilerde tembel hatta gonalf ile bile zor büyüyolar nabıcağımı hiç bilmiyorum sende böyle sıkıntılar yaşadın mı ya

İlaç olarak sadece inofolic mi kullandin bu ay
Kuzum ben bu ay inofolic combi başladım mavi kutu olandan birde kan sulandırıcı hap kuzum 2. Kutuya başladım inofolic de 24 Ağustos tam 1 ay oluyor başlayalı hapı doktor 3 ay kullan dedi bende yurt dışında yaşıyorum stok yaptım herşeyden geldim valla

Valla bende kararsızım kuzum açıkçası direk kan versem mantıklı ama kaset testte mantıklı bilemedim kuzum
Bence öncr evde kaset yap sonra kana git psikolojini hazır bi şekilde yok ben adrenalin çok severim diyosan direk kan ver imbd 10 la bekle

Yumurtaların tembelmiş benimkilerde tembel hatta gonalf ile bile zor büyüyolar nabıcağımı hiç bilmiyorum sende böyle sıkıntılar yaşadın mı ya
Canım sen inofolic combi kullandın mı iyi geliyor diyorlar pko için

Kızıma hamile kaldığımda femara+purogen iğne +çatlatma ignesiyle olmuştu. Bunda sadece femara ve çatlatma iğnesi oldum. ayriyetten gerek kalmadı geliştirici iğnelere. Demek ki ilaca bile tepki vermiyor senin yumurtlarin. Yumurta tembelliği de evre evre sanırım.

Bence öncr evde kaset yap sonra kana git psikolojini hazır bi şekilde yok ben adrenalin çok severim diyosan direk kan ver imbd 10 la bekle
Bakalım canım nasip hangisi adrenaline adrenalin katacak

Ay çok iyi yaptın hadi uğur getirsin bu ay sana ilacın methini çok duydum ben üç ayda kendiliğinden olabiliyormuş gebelik hadi hayırlısı

Sanırım ya daha önce 3 tane gebeliğim oluştu tedavisiz bi şekilde onlar nasıl oluştu aklım almıyor ya

Ay çok iyi yaptın hadi uğur getirsin bu ay sana ilacın methini çok duydum ben üç ayda kendiliğinden olabiliyormuş gebelik hadi hayırlısı
Amin inşallah kuzum hepimiz hamiş kalırız inşallah uğurlu gelir bu ay

Sanırım ya daha önce 3 tane gebeliğim oluştu tedavisiz bi şekilde onlar nasıl oluştu aklım almıyor ya
Yaa ne güzel kendiliğinden olmuş yine olur canım strese sokma kendini. Pko da kilo da çok önemli benim mesela düzenlidir 30 günde bir olur ama iki üç kilo alayım hemen sarkar

Canım sen inofolic combi kullandın mı iyi geliyor diyorlar pko için
Kullandım canım ya faydasını görememiştim onunda ay ben gerçekten tam bi cinsim ya pkosumda aynı cins ben tedaviyi görüyorum hamile kalamıyorum tedaviyi bırakıyorum vaz geçyim artık diyorum hamile kalıyorumm

Canım ovulasyon testi denedin mi belki denk gelmiyordur gün ondan

Kiloda verdim 35 kilo verdim adette olamıyorum ay ben niye cinsim ya
Cidden regl olamıyor musun. Bak Instagram in varsa birgebeningunlugu takip et o abla güzel masajlar falan paylaşıyor. Bu yumurtlama masajı dediğim aynı zamanda regl sokturuyor bide kekik çayı da söktürür mus

En iyisini yaparsın ya valla ama azmine hayran kaldım on gün önceden üç tane test yaptım ben ahhaha
Hahaha ah valla mı canım ya galiba az azimliyim bu konuda maşallah kuzum 3 testte mı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…