İlaç olarak sadece inofolic mi kullandin bu ayAy inşallah kuzum sahte belirtiler değildir bende de kasık ağrısı var birde göğüs ucu hassasiyeti ben ilaca yoruyorum ama bilemedim
Yumurtaların tembelmiş benimkilerde tembel hatta gonalf ile bile zor büyüyolar nabıcağımı hiç bilmiyorum sende böyle sıkıntılar yaşadın mı yaBen onuverir diye düşündüm ama bu ilacı verdi canim femarayla beraber iki tane yumurtam oluştu çatlatma iğnesi yaptım beklemedeyim bata bı hafta kaldi
Valla bende kararsızım kuzum açıkçası direk kan versem mantıklı ama kaset testte mantıklı bilemedim kuzumOn kala çok erken bı sure, ama 3 kala çıkar bence. Direkt kan mi vereceksin??
Kuzum ben bu ay inofolic combi başladım mavi kutu olandan birde kan sulandırıcı hap kuzum 2. Kutuya başladım inofolic de 24 Ağustos tam 1 ay oluyor başlayalı hapı doktor 3 ay kullan dedi bende yurt dışında yaşıyorum stok yaptım herşeyden geldim vallaİlaç olarak sadece inofolic mi kullandin bu ay
Bence öncr evde kaset yap sonra kana git psikolojini hazır bi şekilde yok ben adrenalin çok severim diyosan direk kan ver imbd 10 la bekleValla bende kararsızım kuzum açıkçası direk kan versem mantıklı ama kaset testte mantıklı bilemedim kuzum
Canım sen inofolic combi kullandın mı iyi geliyor diyorlar pko içinYumurtaların tembelmiş benimkilerde tembel hatta gonalf ile bile zor büyüyolar nabıcağımı hiç bilmiyorum sende böyle sıkıntılar yaşadın mı ya
Kızıma hamile kaldığımda femara+purogen iğne +çatlatma ignesiyle olmuştu. Bunda sadece femara ve çatlatma iğnesi oldum. ayriyetten gerek kalmadı geliştirici iğnelere. Demek ki ilaca bile tepki vermiyor senin yumurtlarin. Yumurta tembelliği de evre evre sanırım.Yumurtaların tembelmiş benimkilerde tembel hatta gonalf ile bile zor büyüyolar nabıcağımı hiç bilmiyorum sende böyle sıkıntılar yaşadın mı ya
Bakalım canım nasip hangisi adrenaline adrenalin katacakBence öncr evde kaset yap sonra kana git psikolojini hazır bi şekilde yok ben adrenalin çok severim diyosan direk kan ver imbd 10 la bekle
Ay çok iyi yaptın hadi uğur getirsin bu ay sanaKuzum ben bu ay inofolic combi başladım mavi kutu olandan birde kan sulandırıcı hap kuzum 2. Kutuya başladım inofolic de 24 Ağustos tam 1 ay oluyor başlayalı hapı doktor 3 ay kullan dedi bende yurt dışında yaşıyorum stok yaptım herşeyden geldim valla
Bence once kaset ver silikte olsa görürsün ama en neti kanValla bende kararsızım kuzum açıkçası direk kan versem mantıklı ama kaset testte mantıklı bilemedim kuzum
Sanırım ya daha önce 3 tane gebeliğim oluştu tedavisiz bi şekilde onlar nasıl oluştu aklım almıyor yaKızıma hamile kaldığımda femara+purogen iğne +çatlatma ignesiyle olmuştu. Bunda sadece femara ve çatlatma iğnesi oldum. ayriyetten gerek kalmadı geliştirici iğnelere. Demek ki ilaca bile tepki vermiyor senin yumurtlarin. Yumurta tembelliği de evre evre sanırım.
Amin inşallah kuzum hepimiz hamiş kalırız inşallah uğurlu gelir bu ayAy çok iyi yaptın hadi uğur getirsin bu ay sanailacın methini çok duydum ben üç ayda kendiliğinden olabiliyormuş gebelik hadi hayırlısı
Yaa ne güzel kendiliğinden olmuş yine olur canım strese sokma kendini. Pko da kilo da çok önemli benim mesela düzenlidir 30 günde bir olur ama iki üç kilo alayım hemen sarkarSanırım ya daha önce 3 tane gebeliğim oluştu tedavisiz bi şekilde onlar nasıl oluştu aklım almıyor ya
Kullandım canım ya faydasını görememiştim onunda ay ben gerçekten tam bi cinsim ya pkosumda aynı cinsCanım sen inofolic combi kullandın mı iyi geliyor diyorlar pko için
Haklısın kuzum yine dayanamayıp adet geçince yaparım benBence once kaset ver silikte olsa görürsün ama en neti kan
Kiloda verdim 35 kilo verdim adette olamıyorum ay ben niye cinsim yaYaa ne güzel kendiliğinden olmuş yine olur canım strese sokma kendini. Pko da kilo da çok önemli benim mesela düzenlidir 30 günde bir olur ama iki üç kilo alayım hemen sarkar
Canım ovulasyon testi denedin mi belki denk gelmiyordur gün ondanKullandım canım ya faydasını görememiştim onunda ay ben gerçekten tam bi cinsim ya pkosumda aynı cinsben tedaviyi görüyorum hamile kalamıyorum tedaviyi bırakıyorum vaz geçyim artık diyorum hamile kalıyorumm
En iyisini yaparsın ya valla ama azmine hayran kaldım on gün önceden üç tane test yaptım ben ahhahaHaklısın kuzum yine dayanamayıp adet geçince yaparım ben
Cidden regl olamıyor musun. Bak Instagram in varsa birgebeningunlugu takip et o abla güzel masajlar falan paylaşıyor. Bu yumurtlama masajı dediğim aynı zamanda regl sokturuyor bide kekik çayı da söktürür musKiloda verdim 35 kilo verdim adette olamıyorum ay ben niye cinsim ya
Hahaha ah valla mı canım ya galiba az azimliyim bu konudaEn iyisini yaparsın ya valla ama azmine hayran kaldım on gün önceden üç tane test yaptım ben ahhaha
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?