Pcos

Ovulasyon testlerıyle takıpnet yada adetın 21. Gunu progesteron vererek takıo et yumurtlamanı bendede herseyım nırmal sadece pcos gorunumu var dedı ama catlamalarım oluyor ama gebe kalamadım hala

Pcosluyım adetim düzenli yumurtlama oluyor mudur veya çatlama
Ovalasyon testine bence gerek yok daha çok stres oluyosun havuç kürü ve havuç tuket adetten bittikten ertesi gün 1 dolu 1 boş şekilde değerlendir her gün havuç tuket yumurta çatlaması için FLO uygulamasindan takip ettim yumurtlamaya 4 5 gün kala bırak yumurtlama döneminde 1 dolu 1 boş şekilde değerlendir yumurtalama bittikten sonra 2 3 gün bekle adete 3 4 gün kala bırak ben öyle yapmıştım ve hamile kalmıştım yürüyüş yaptım her gün yarım saat ekmeği bırakmıştım avokado tükettim hamilelik için iyi geliyor diye okumuştum inşallah en kısa zamanda rabbim nasip eder

Bu arada bende de pcos var orta dereceli adetlerim düzenli doktor kilo veremeden hamile kalamassin demişti kilo vermeden hamile kaldım bunları yaparak

Evet ramazan bitince bende düzenli şekilde spor ve diyet yapacağım bide ben tiroid için hap kullanıyorum yeni olarakta prolaktin yüksek çıktı onun içinde ilaç

Evet ramazan bitince bende düzenli şekilde spor ve diyet yapacağım bide ben tiroid için hap kullanıyorum yeni olarakta prolaktin yüksek çıktı onun içinde ilaç
Triodin yüksekse engel çocuk için triod ilaclari kilo da yapıyor dikkat edin triodiniz düştükten sonra engel bişey kalmaz

Maalesef pcosta çok zor kilo vermek biliyorum ama istirarli olunca verebilirsin yürüyüşün çok faydası olduğunu düşünüyorum yumurta çatlaması için havucu sade tüketmistim ben herşeyi bıraktığım ay hamile kaldım kafamdan tamamen çıkarmıştım hamilelik konusunu

Yani ben sadece stres kaynaklı olmadığını düşünüyorum çünkü ben aşırı panik biriyim öyle oldukça hormonlarım değişiyor yükseliyor bundan bir sene önce kan tahlillerim çok iyiydi ve pcosum yoktı yeni oldu yani bende şaşkınım umarım hayırlı bi zamanda gelir

Onu kafadan silmen lazım pcos sonradan oluşan bişey değil maalesef anne karnında pcoslu olarak doğuyoruz sadece bı zaman sonra kiloyla birlikte anlaşılıyor pcos oldugumuz

Onu kafadan silmen lazım pcos sonradan oluşan bişey değil maalesef anne karnında pcoslu olarak doğuyoruz sadece bı zaman sonra kiloyla birlikte anlaşılıyor pcos oldugumuz
Ama bende hiç yoktu o kadar ultrasona girdim hep çikolata kisti var dendi ah ah

Ama bende hiç yoktu o kadar ultrasona girdim hep çikolata kisti var dendi ah ah
Çikolata kisti daha sıkıntılı diye duydum doğuştan olan bişey olduğu için pcos bende 21 yaşında öğrendim doktorun sonradan oluşan bişey değil doğuştan anne karnında pcoslu doguyosunuz demişti kadın doğum doktorum

Evet doğrudur peki eşiniz sperm testi verdi mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…