Ovalasyon testine bence gerek yok daha çok stres oluyosun havuç kürü ve havuç tuket adetten bittikten ertesi gün 1 dolu 1 boş şekilde değerlendir her gün havuç tuket yumurta çatlaması için FLO uygulamasindan takip ettim yumurtlamaya 4 5 gün kala bırak yumurtlama döneminde 1 dolu 1 boş şekilde değerlendir yumurtalama bittikten sonra 2 3 gün bekle adete 3 4 gün kala bırak ben öyle yapmıştım ve hamile kalmıştım yürüyüş yaptım her gün yarım saat ekmeği bırakmıştım avokado tükettim hamilelik için iyi geliyor diye okumuştum inşallah en kısa zamanda rabbim nasip ederPcosluyım adetim düzenli yumurtlama oluyor mudur veya çatlama
Kaçıncı ay oldu bende suan 5. Ay kilomda 64 aslındaBu arada bende de pcos var orta dereceli adetlerim düzenli doktor kilo veremeden hamile kalamassin demişti kilo vermeden hamile kaldım bunları yaparak
Evet ramazan bitince bende düzenli şekilde spor ve diyet yapacağım bide ben tiroid için hap kullanıyorum yeni olarakta prolaktin yüksek çıktı onun içinde ilaçOvalasyon testine bence gerek yok daha çok stres oluyosun havuç kürü ve havuç tuket adetten bittikten ertesi gün 1 dolu 1 boş şekilde değerlendir her gün havuç tuket yumurta çatlaması için FLO uygulamasindan takip ettim yumurtlamaya 4 5 gün kala bırak yumurtlama döneminde 1 dolu 1 boş şekilde değerlendir yumurtalama bittikten sonra 2 3 gün bekle adete 3 4 gün kala bırak ben öyle yapmıştım ve hamile kalmıştım yürüyüş yaptım her gün yarım saat ekmeği bırakmıştım avokado tükettim hamilelik için iyi geliyor diye okumuştum inşallah en kısa zamanda rabbim nasip eder
5.ayda hamile kaldım ama düşük yaptım bebeği de keseyi de düşürdüm maalesefKaçıncı ay oldu bende suan 5. Ay kilomda 64 aslında
Triodin yüksekse engel çocuk için triod ilaclari kilo da yapıyor dikkat edin triodiniz düştükten sonra engel bişey kalmazEvet ramazan bitince bende düzenli şekilde spor ve diyet yapacağım bide ben tiroid için hap kullanıyorum yeni olarakta prolaktin yüksek çıktı onun içinde ilaç
Yok onu düzenli şekilde alıyorum zaten kanda düşük çıkıyor artıkTriodin yüksekse engel çocuk için triod ilaclari kilo da yapıyor dikkat edin triodiniz düştükten sonra engel bişey kalmaz
Yani ben sadece stres kaynaklı olmadığını düşünüyorum çünkü ben aşırı panik biriyim öyle oldukça hormonlarım değişiyor yükseliyor bundan bir sene önce kan tahlillerim çok iyiydi ve pcosum yoktı yeni oldu yani bende şaşkınım umarım hayırlı bi zamanda gelirMaalesef pcosta çok zor kilo vermek biliyorum ama istirarli olunca verebilirsin yürüyüşün çok faydası olduğunu düşünüyorum yumurta çatlaması için havucu sade tüketmistim ben herşeyi bıraktığım ay hamile kaldım kafamdan tamamen çıkarmıştım hamilelik konusunu
Şuan gebe miisniz5.ayda hamile kaldım ama düşük yaptım bebeği de keseyi de düşürdüm maalesef
Onu kafadan silmen lazım pcos sonradan oluşan bişey değil maalesef anne karnında pcoslu olarak doğuyoruz sadece bı zaman sonra kiloyla birlikte anlaşılıyor pcos oldugumuzYani ben sadece stres kaynaklı olmadığını düşünüyorum çünkü ben aşırı panik biriyim öyle oldukça hormonlarım değişiyor yükseliyor bundan bir sene önce kan tahlillerim çok iyiydi ve pcosum yoktı yeni oldu yani bende şaşkınım umarım hayırlı bi zamanda gelir
Hayir değilim yeni dusuk yaptım 9 Şubat'ta düşük yaptım maalesef yurt dışında yaşıyorum sorumsuzluk yüzünden kaybettim bebegimiŞuan gebe miisniz
Ama bende hiç yoktu o kadar ultrasona girdim hep çikolata kisti var dendi ah ahOnu kafadan silmen lazım pcos sonradan oluşan bişey değil maalesef anne karnında pcoslu olarak doğuyoruz sadece bı zaman sonra kiloyla birlikte anlaşılıyor pcos oldugumuz
Aaa çok geçmiş olsunHayir değilim yeni dusuk yaptım 9 Şubat'ta düşük yaptım maalesef yurt dışında yaşıyorum sorumsuzluk yüzünden kaybettim bebegimi
Çikolata kisti daha sıkıntılı diye duydum doğuştan olan bişey olduğu için pcos bende 21 yaşında öğrendim doktorun sonradan oluşan bişey değil doğuştan anne karnında pcoslu doguyosunuz demişti kadın doğum doktorumAma bende hiç yoktu o kadar ultrasona girdim hep çikolata kisti var dendi ah ah
Evet doğrudur peki eşiniz sperm testi verdi miÇikolata kisti daha sıkıntılı diye duydum doğuştan olan bişey olduğu için pcos bende 21 yaşında öğrendim doktorun sonradan oluşan bişey değil doğuştan anne karnında pcoslu doguyosunuz demişti kadın doğum doktorum
Hayır vermedik 7 aydır evliyiz zaten son 5 aydır istiyorduk 5.ayda hamile kaldım ama düşük yaptığım için şuan ara verdim 6 ay falan bekleyecemEvet doğrudur peki eşiniz sperm testi verdi mi
Anladım umarım dilediğiniz zamanda olurHayır vermedik 7 aydır evliyiz zaten son 5 aydır istiyorduk 5.ayda hamile kaldım ama düşük yaptığım için şuan ara verdim 6 ay falan bekleyecem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?