Pcos

Anladım umarım dilediğiniz zamanda olur
Amin inşallah rabbim inşallah sana da önümüzdeki ay güzel haberler almayı nasip etsin inşallah açıkçası ben umudumu kesmistim doktora gitme niyetim vardı amh değerime bakılması için sonra hamile olduğumu öğrendim doğal yolla hamile kalabildiğimi öğrendim en azından o soru işareti kafamdan kalkti

Ayy amin inşallah yumurtlamama 4 gün var umarım benimde doğal yolla olur . Benimde Amh yüksekti aslında doktor iyi bişe dedi buna 5.50

Ayy amin inşallah yumurtlamama 4 gün var umarım benimde doğal yolla olur . Benimde Amh yüksekti aslında doktor iyi bişe dedi buna 5.50
Evet yumurta rezervin iyi baya inşallah güzel haberler alman dileğiyle bugün kadir gecesi duamda seni unutmayacağim sende beni unutma lütfen

Evet çatlıyor da neden olmuyor acaba
Ben doktora gittiğim de hamile kalırsın ama hamile kalman süren daha uzar demişti pcos dediğimiz zaten yumurtalıklardaki küçük kistler bu da oluşan yumurtamızın tam olgunlaşmadan çatlamasına sebeb oluyor bende inositol kullanıyorum tavsiye üzerine 2 ay oldu 3 ay kullanmak gerekiyormuş minimum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…