Gebeliğe Hazırlık PCOSLU OLUPTA GEBE KALMAYA ÇALIŞANLAR BUYRUN İÇERİ👇👇

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

-Yagmur-

Aktif Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
5 Nisan 2020
3.445
7.972
78
Arkadaşlar bu topik bütün pcoslu olup ta hamile kalmaya çalışanların olsun.. burada deneyimlerimizi tecrübelerimizi yapacaklarımızı ve yaptıklarımızı herseyi paylaşalım bi nebzede olsa birbirimize yardımcı olabilirsek ne mutlu bize birbirimizin Sevinçini de üzüntüsünü de bu topikte yaşayalım varmısınız ben suan reglimin ikinci günün deyim ve bugun itibariyle hayıt tohumu basladım yumurtamaya kadar geçen süre 12 gün sabah akşamm birer bardak olarak içip bırakıcam... daha oncede bu şekilde hamile kalmıştım ama düşük yapmıştım malesef .. nedendir bilmiyorum ama bu Aydan cok ümitliyim HEPİMİZİN ALLAH YARDIMCISI OLSUN RABBİM KİMSEYİ EVLAT HASRETİYLE SINAMASIN HEPİMİZE İKİZ İKİZ ÜÇÜZ ÜÇÜZ BEBEKLER VERSİN İNŞALLAH ❤

Son düzenleme:
Amin inşallah benimde evlendigime 9 ay kadar oldu eşim asker sürekli evde olamıyor görevde oluyor genellikle tam yumurtalama günlerime denk geliyor anlayacağınız tutturamadıkbi türlü :) evlendiğinden beri hiç korunmadim gebelikte olmadı ama cocuk istiyorum doktor kontrolüne gittim hiç bi problem yoktu eşimde bekle sabret diyor ama bi jel varmış kullanan var mı acaba

Eklentiler

• Screenshot_20200406-175708_Samsung Internet.webp
    31,3 KB · Görüntüleme: 128
Hayırlı olsun topiğin canim. Bende de pcos var malesef. Umarım tez zamanda hamile kalırız

Hageldiniz ben bu jeli ilk defa gördüm ilk defa duydum inşallah bilen biri çıkar coook geçmiş olsunn Allah’ın izni ile bizde bir gün çocuk sahibi olacağız

Hageldiniz ben bu jeli ilk defa gördüm ilk defa duydum inşallah bilen biri çıkar coook geçmiş olsunn Allah’ın izni ile bizde bir gün çocuk sahibi olacağız
Inşallah Allahım bize de nasip eder

Insallah hayıt denediniz mi hiç ben çok geç tanıştım ama mucizevi bir bitki olduğunu ögrendim ve kaldımda bir kere hamile
BeN daha hic bisi denemedim ama artik bisiler denemek istiyorum

Bu ay klomen kullandım ilk defa. Daha önce birşey denemedim ara ara yumurtlama testi kullandım ama hicbir zaman yumurtlamayı yakalayamadım
Bende aynı durumdayım yumurtlamayı yakalayamıyorm sanırım bir kere hamile kalınca demekki kalabiliyorum deyip hiç doktor yardımı almadım boşa geçti zamanım anlıyacgınız biraz ihmal de oldu tabi şimdi bu aralar okadar cok istiyorum ki şu klomenkafama cok yatıyor ama bu karışıklıkta doktora da gidilmez hayırlısı Allahtan evde kendimce birşeyler deniyorum bakalım inşallah size faydası olur gelişmeleri buradan yazarsınız

BeN daha hic bisi denemedim ama artik bisiler denemek istiyorum
Hayıtı bir araştırın ben ikinci ayımda kalmıştım burda hayıtla gebelik eden bir cok arkadaşımız var ben bunun la adet görüyorum hiç bir zararı yok İnan’ın

En azından sen hamile kalabiliyomussun ben daha onu bile bilmiyorum. Bende 1 buçuk yıldan sonra doktora gittim keske daha önce gitseymişim cook pişmanım

En azından sen hamile kalabiliyomussun ben daha onu bile bilmiyorum. Bende 1 buçuk yıldan sonra doktora gittim keske daha önce gitseymişim cook pişmanım
3senede sadece 1 kere kalabildim Oda iki buçuk seneye dogru olmştu inşallah sizinden olacak Rabbim büyük

Bende pcos hastasıyım malesef adetlerim düzenli 4 senedir evliyim. Amh değerim 0.001 kilo inanılmaz etkiliyor 2.ayım diyetisyen eşliğinde zayıflıyorum. 4aydan sonra ilkkez yumurtlama gördüm 2 gün üst üste. Pcos hastalarında tüp tıkanıklığı çok fazla oluyor dikkat etmenizde fayda var

Evet malesef bende cok kiloluyum sadece bir kez kalabildim yumurtlama olmuyor hep ilaçla otla Siz adet görenlerdensiniz ben göremeyenlerden... bunada şükür Rabbim betlerinden korusun

Bu arada inşallah güzel haberler alırsınız bu ay gördünüz sanırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…