Hayırlı olsun topiğin canim. Bende de pcos var malesef. Umarım tez zamanda hamile kalırızArkadaşlar bu topik bütün pcoslu olup ta hamile kalmaya çalışanların olsun.. burada deneyimlerimizi tecrübelerimizi yapacaklarımızı ve yaptıklarımızı herseyi paylaşalım bi nebzede olsa birbirimize yardımcı olabilirsek ne mutlu bize birbirimizin Sevinçini de üzüntüsünü de bu topikte yaşayalım varmısınızben suan reglimin ikinci günün deyim ve bugun itibariyle hayıt tohumu basladım yumurtamaya kadar geçen süre 12 gün sabah akşamm birer bardak olarak içip bırakıcam... daha oncede bu şekilde hamile kalmıştım ama düşük yapmıştım malesef .. nedendir bilmiyorum ama bu Aydan cok ümitliyim HEPİMİZİN ALLAH YARDIMCISI OLSUN RABBİM KİMSEYİ EVLAT HASRETİYLE SINAMASIN HEPİMİZE İKİZ İKİZ ÜÇÜZ ÜÇÜZ BEBEKLER VERSİN İNŞALLAH ❤
Hageldiniz ben bu jeli ilk defa gördüm ilk defa duydum inşallah bilen biri çıkar coook geçmiş olsunn Allah’ın izni ile bizde bir gün çocuk sahibi olacağızAmin inşallah benimde evlendigime 9 ay kadar oldu eşim asker sürekli evde olamıyor görevde oluyor genellikle tam yumurtalama günlerime denk geliyor anlayacağınız tutturamadıkbi türlü :) evlendiğinden beri hiç korunmadim gebelikte olmadı ama cocuk istiyorum doktor kontrolüne gittim hiç bi problem yoktu eşimde bekle sabret diyor ama bi jel varmış kullanan var mı acaba
Sağolun hsgeldiniz.Hayırlı olsun topiğin canim. Bende de pcos var malesef. Umarım tez zamanda hamile kalırız
Inşallah Allahım bize de nasip ederHageldiniz ben bu jeli ilk defa gördüm ilk defa duydum inşallah bilen biri çıkar coook geçmiş olsunn Allah’ın izni ile bizde bir gün çocuk sahibi olacağız
Insallah hayıt denediniz mi hiç ben çok geç tanıştım ama mucizevi bir bitki olduğunu ögrendim ve kaldımda bir kere hamileInşallah Allahım bize de nasip eder
Bu ay klomen kullandım ilk defa. Daha önce birşey denemedim ara ara yumurtlama testi kullandım ama hicbir zaman yumurtlamayı yakalayamadımSağolun hsgeldiniz.herhangi bir denediğiniz birşey varmı hamile kalmak için
BeN daha hic bisi denemedim ama artik bisiler denemek istiyorumInsallah hayıt denediniz mi hiç ben çok geç tanıştım ama mucizevi bir bitki olduğunu ögrendim ve kaldımda bir kere hamile
Bende aynı durumdayım yumurtlamayı yakalayamıyorm sanırım bir kere hamile kalınca demekki kalabiliyorum deyip hiç doktor yardımı almadım boşa geçti zamanım anlıyacgınız biraz ihmal de oldu tabi şimdi bu aralar okadar cok istiyorum ki şu klomenkafama cok yatıyor ama bu karışıklıkta doktora da gidilmez hayırlısı Allahtan evde kendimce birşeyler deniyorum bakalım inşallah size faydası olur gelişmeleri buradan yazarsınızBu ay klomen kullandım ilk defa. Daha önce birşey denemedim ara ara yumurtlama testi kullandım ama hicbir zaman yumurtlamayı yakalayamadım
Hayıtı bir araştırın ben ikinci ayımda kalmıştım burda hayıtla gebelik eden bir cok arkadaşımız var ben bunun la adet görüyorum hiç bir zararı yok İnan’ınBeN daha hic bisi denemedim ama artik bisiler denemek istiyorum
En azından sen hamile kalabiliyomussun ben daha onu bile bilmiyorum. Bende 1 buçuk yıldan sonra doktora gittim keske daha önce gitseymişim cook pişmanımBende aynı durumdayım yumurtlamayı yakalayamıyorm sanırım bir kere hamile kalınca demekki kalabiliyorum deyip hiç doktor yardımı almadım boşa geçti zamanım anlıyacgınız biraz ihmal de oldu tabi şimdi bu aralar okadar cok istiyorum ki şu klomenkafama cok yatıyor ama bu karışıklıkta doktora da gidilmez hayırlısı Allahtan evde kendimce birşeyler deniyorum bakalım inşallah size faydası olur gelişmeleri buradan yazarsınız
3senede sadece 1 kere kalabildim Oda iki buçuk seneye dogru olmştu inşallah sizinden olacak Rabbim büyükEn azından sen hamile kalabiliyomussun ben daha onu bile bilmiyorum. Bende 1 buçuk yıldan sonra doktora gittim keske daha önce gitseymişim cook pişmanım
Amin canim inşallah Rabbim isteyen herkese nasip etsin3senede sadece 1 kere kalabildim Oda iki buçuk seneye dogru olmştu inşallah sizinden olacak Rabbim büyük
AMinAmin canim inşallah Rabbim isteyen herkese nasip etsin
Evet malesef bende cok kiloluyum sadece bir kez kalabildim yumurtlama olmuyor hep ilaçla otlaBende pcos hastasıyım malesef adetlerim düzenli 4 senedir evliyim. Amh değerim 0.001 kilo inanılmaz etkiliyor 2.ayım diyetisyen eşliğinde zayıflıyorum. 4aydan sonra ilkkez yumurtlama gördüm 2 gün üst üste.✔Pcos hastalarında tüp tıkanıklığı çok fazla oluyor dikkat etmenizde fayda var ✔
Bu arada inşallah güzel haberler alırsınız bu ay gördünüz sanırımBende pcos hastasıyım malesef adetlerim düzenli 4 senedir evliyim. Amh değerim 0.001 kilo inanılmaz etkiliyor 2.ayım diyetisyen eşliğinde zayıflıyorum. 4aydan sonra ilkkez yumurtlama gördüm 2 gün üst üste.✔Pcos hastalarında tüp tıkanıklığı çok fazla oluyor dikkat etmenizde fayda var ✔
Evet dün bugün yumurtlama sanırım yarın çatlamış olur inşallah güzel haberde olur bu ayBu arada inşallah güzel haberler alırsınız bu ay gördünüz sanırım
Allah gönlünüze göre versi inşallahEvet dün bugün yumurtlama sanırım yarın çatlamış olur inşallah güzel haberde olur bu ay✔
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?