Cok teşekkür ederimmm.. Bu ay regl olayım baslayacağım diyete . akupunkturu bende çok istedim ama düzgün biryer bulamadım güvenemedim de.. Bence akupunkturun etkisi olmustur sizde . İnşallah tez zamanda hamıle kalabilirsinz :)Merhabalar , sizinle boyumuz aynı benimde kilom 65ti ve aynı zamanda pco var bendede. 4,5 aylıkken düşük yaşadım maalesef sonrasında kilom arttı ve bu adetlerimi iyice düzensiz hale getirdi. Bende matofın kullandım oda şeker ilacı insülin direnci için veriliyor pcolulara ama ben cok fazla faydasını görmedim açıkcası kilo bakımından. Akupunktur tedavisi gördüm ve beslenme alışkanlığımı ilk bir ay neredeyse tamamen değiştirdim , sadece sebze ağırlıklı beslendim bol su içtim ilk ay 3 kilo verdim sonrasında üç ayda da 55 kiloya indim. Kilo verince adetlerim düzene girmeye başladı. Ama pco etkisi hala sürdüğü için şuan gonal f iğne kullanıyorum . Size tavsiyem o ilacı kullanırken aynı zamanda beslenmenize de dikkat edin , 3 öğün belirleyin ve onun dışında asla birşey yemeyin ki insülin direncinizi kırabilesiniz. Çok geçmiş olsun inşallah hepimiz de hayallerimize kavusuruz. :)
Merhaba bebeğiniz neden düştü acaba benle ayni ay kaybetmessiniz bir de kanama ile düştü mü benim hiç bi şikayetim yoktu muayene de öğrendim kalbi durmuşMerhabalar , sizinle boyumuz aynı benimde kilom 65ti ve aynı zamanda pco var bendede. 4,5 aylıkken düşük yaşadım maalesef sonrasında kilom arttı ve bu adetlerimi iyice düzensiz hale getirdi. Bende matofın kullandım oda şeker ilacı insülin direnci için veriliyor pcolulara ama ben cok fazla faydasını görmedim açıkcası kilo bakımından. Akupunktur tedavisi gördüm ve beslenme alışkanlığımı ilk bir ay neredeyse tamamen değiştirdim , sadece sebze ağırlıklı beslendim bol su içtim ilk ay 3 kilo verdim sonrasında üç ayda da 55 kiloya indim. Kilo verince adetlerim düzene girmeye başladı. Ama pco etkisi hala sürdüğü için şuan gonal f iğne kullanıyorum . Size tavsiyem o ilacı kullanırken aynı zamanda beslenmenize de dikkat edin , 3 öğün belirleyin ve onun dışında asla birşey yemeyin ki insülin direncinizi kırabilesiniz. Çok geçmiş olsun inşallah hepimiz de hayallerimize kavusuruz. :)
Benim de hiç şikayetim yoktu 18+2 de kontrole gittiğimde rahmin doğuma hazırlandığını söyledi doktor o zaman devlete gidiyordum testler için, hastaneye yatırdı progestan iğne falan verdi ama maalesef , sonrasında öğrendim ki doktor beni rahim ağzı yetmezliğinden yatış göstermiş ilk gün dikiş atılabilirdi ama devlette bu riske girmiyorlar maalesef.Kendi doktorum gece doğum yaptım nöbetçi doktora geçtim diye yanıma gelmedi bile. Yani üzücü şeyler bunlar Allah kimseye yaşatmasın. Şimdi özele gidiyorum sürekli.Merhaba bebeğiniz neden düştü acaba benle ayni ay kaybetmessiniz bir de kanama ile düştü mü benim hiç bi şikayetim yoktu muayene de öğrendim kalbi durmuş
Muhakkak onun da etkisi oldu illa beslenme çok önemli. İnşallah siz de öyle hepimiz de güzel haberler alırız imşallah :)Cok teşekkür ederimmm.. Bu ay regl olayım baslayacağım diyete . akupunkturu bende çok istedim ama düzgün biryer bulamadım güvenemedim de.. Bence akupunkturun etkisi olmustur sizde . İnşallah tez zamanda hamıle kalabilirsinz :)
Yaaaaa basiniz sag olsun üzüldüm.. ama sizin ki doğum başlamış ondan ben ise ilac ve suni sancı serumlari ile baya sancılar sonucu zar zor ölü doğum yaptım.. rabbim bizlere kucağımıza alacağımız evlat nasip etsin benim üstünden bir yıl geçti ama maalesef hamile kalamadımBenim de hiç şikayetim yoktu 18+2 de kontrole gittiğimde rahmin doğuma hazırlandığını söyledi doktor o zaman devlete gidiyordum testler için, hastaneye yatırdı progestan iğne falan verdi ama maalesef , sonrasında öğrendim ki doktor beni rahim ağzı yetmezliğinden yatış göstermiş ilk gün dikiş atılabilirdi ama devlette bu riske girmiyorlar maalesef.Kendi doktorum gece doğum yaptım nöbetçi doktora geçtim diye yanıma gelmedi bile. Yani üzücü şeyler bunlar Allah kimseye yaşatmasın. Şimdi özele gidiyorum sürekli.
Sağolun sizin de başınız sağolsun. Ben doğumdan 1 saat öncesine kadar hareketlerini hissediyordum. Cinsiyetini de kontrolde öğrenecektim ama doğunca öğrendik. Rabbim kimseye yaşatmasın zor .. Bende aynı 1 sene geçti ama pco var bende o yüzden yumurtlama düzensiz. Tam akupunktur yaptırdım zayıfladım derken babamı kaybettim koronadanYaaaaa basiniz sag olsun üzüldüm.. ama sizin ki doğum başlamış ondan ben ise ilac ve suni sancı serumlari ile baya sancılar sonucu zar zor ölü doğum yaptım.. rabbim bizlere kucağımıza alacağımız evlat nasip etsin benim üstünden bir yıl geçti ama maalesef hamile kalamadım
Merhaba bende yeni pcos olduğumu öğrendim geçen sene bi düşük yapmıştım gebe kalamayınca doktora gittiğimde öğrendim imzamızda gördüm şuan hamilesiniz galiba Allah kucağınıza sağlıklı bir şekilde almanızı nasip etsin inşallahArkadaşlar bu topik bütün pcoslu olup ta hamile kalmaya çalışanların olsun.. burada deneyimlerimizi tecrübelerimizi yapacaklarımızı ve yaptıklarımızı herseyi paylaşalım bi nebzede olsa birbirimize yardımcı olabilirsek ne mutlu bize birbirimizin Sevinçini de üzüntüsünü de bu topikte yaşayalım varmısınızben suan reglimin ikinci günün deyim ve bugun itibariyle hayıt tohumu basladım yumurtamaya kadar geçen süre 12 gün sabah akşamm birer bardak olarak içip bırakıcam... daha oncede bu şekilde hamile kalmıştım ama düşük yapmıştım malesef .. nedendir bilmiyorum ama bu Aydan cok ümitliyim HEPİMİZİN ALLAH YARDIMCISI OLSUN RABBİM KİMSEYİ EVLAT HASRETİYLE SINAMASIN HEPİMİZE İKİZ İKİZ ÜÇÜZ ÜÇÜZ BEBEKLER VERSİN İNŞALLAH ❤
Allah razı olsun evet dogal yolla kaldım ama o ay rahim flimi cekildim ve arkasından gebe kaldım hemen sizede öneririmMerhaba bende yeni pcos olduğumu öğrendim geçen sene bi düşük yapmıştım gebe kalamayınca doktora gittiğimde öğrendim imzamızda gördüm şuan hamilesiniz galiba Allah kucağınıza sağlıklı bir şekilde almanızı nasip etsin inşallahDoğal yollarla mı gebe kaldınız klomen Gibi tedavilerle mi acaba ?
merhaba tekrar :) ben bu ay rahim filmi çekildim ama geçen aydan çatlayamamış yumurtam var siz neden 2 ay bekleyecektiniz böyle bir durumunuz mu vardı? birde rahim filminizde bir sıkıntı var mıydı acaba?Allah razı olsun evet dogal yolla kaldım ama o ay rahim flimi cekildim ve arkasından gebe kaldım hemen sizede öneririmeğer gebe kalmasaydım normal de ıkı ay sonra femara tedavisi yaparız demişti doktorum onu bekliyorduk süpriz oldu
Rahim flimi den sonra rahim dinlenmesi gerekiyormuş o sebepten bekledik. Bende birşey cıkmadı cnım acıktı tüplerim eğer az bişe tıkanıklık var ise de bu verdiğim ilaç açtı dedi umarım sana da nasip olur tez vakittemerhaba tekrar :) ben bu ay rahim filmi çekildim ama geçen aydan çatlayamamış yumurtam var siz neden 2 ay bekleyecektiniz böyle bir durumunuz mu vardı? birde rahim filminizde bir sıkıntı var mıydı acaba?
İnşallah canım teşekkür ederimRahim flimi den sonra rahim dinlenmesi gerekiyormuş o sebepten bekledik. Bende birşey cıkmadı cnım acıktı tüplerim eğer az bişe tıkanıklık var ise de bu verdiğim ilaç açtı dedi umarım sana da nasip olur tez vakitte
İnsallah sansınız bol olsunKızlar selam bende de pko var bu hafta farklı bi doktora gidicem bakalım duruma göre çizicez rotamızı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?