- 24 Ekim 2019
- 1.595
- 1.409
- 133
Merhaba ilk kullanımda benimde 45 gün gelmişti sonra 27 gün de geldi oda düzelecek inşallah hayıt gerçekten cok. İyi Rabbim şifamızı verecek ve kucağımızı bebeklerle dolduracak inşallah ben inanıyorum kaç aydır beklıyorsunız BebekMerhabalar, ben de pco hastasıyım ve ilaçsız adet olamıyorum. Bu ay adetin 1. Gününden itibaren hayıt kullandım ve tam 53. Gün adet oldum yani ilaçsız geç de olsa oldum çok şükür. Adetim bitince devam edeceğim. 3 ay kullanacağım. Klomen femara gonalf her tedaviyi denedik ama nasip olmadı..
1.5 yıldır evliyim 1 yıldır istiyoruz. Klomen femara ile yumurtalarım büyümedi, gonalf vurduk fazla büyüdü ohss oldum, 4 kere filan gonalf denedik olmadı. Ben de artık hayıt içeyim dedim. Adetliyken devam ettin mi sen hayıta? Ben yumurtlayamıyorum bildiğinMerhaba ilk kullanımda benimde 45 gün gelmişti sonra 27 gün de geldi oda düzelecek inşallah hayıt gerçekten cok. İyi Rabbim şifamızı verecek ve kucağımızı bebeklerle dolduracak inşallah ben inanıyorum kaç aydır beklıyorsunız Bebek
Adetini ikinci günü başlanıyor zaten 12 gün içip bırakıyorsun gerçi bu zamana kadar olana kadar hep içtim ilk defa bu ay denicem doğrusu buymuş1.5 yıldır evliyim 1 yıldır istiyoruz. Klomen femara ile yumurtalarım büyümedi, gonalf vurduk fazla büyüdü ohss oldum, 4 kere filan gonalf denedik olmadı. Ben de artık hayıt içeyim dedim. Adetliyken devam ettin mi sen hayıta? Ben yumurtlayamıyorum bildiğin
Mrb benimde ilk zamanlar uzun gecikmelerim olmazdı en fazla bir buçuk iki ay da gelir di genelde 5 10 günlük gecikme olurdu sonra 20li yaşlarda ilaçsız gelmemeye başladı böle oluyor bu rahatsızlık zaten aslında Biz pcoslular bebeklikten beri pcosuz böle doğmuşuz gerçektenMerhaba arkadaşlar ben de polikistik over ım 3 senelik evliyim yaklaşık 1 yıldır istiyoruz bebek 5 ay önde pko olduğumu öğrendim aslında adetlerim düzenliydi aşırı grcikmeler olmazdı 5 aydır ilaçsız adet olamıyorum maalesef
31 yaşındayım benim ki baya beklemiş sanırımMrb benimde ilk zamanlar uzun gecikmelerim olmazdı en fazla bir buçuk iki ay da gelir di genelde 5 10 günlük gecikme olurdu sonra 20li yaşlarda ilaçsız gelmemeye başladı böle oluyor bu rahatsızlık zaten aslında Biz pcoslular bebeklikten beri pcosuz böle doğmuşuz gerçekten
Merhaba canım bende de polikistik overim ama bütün değerlerim dahil herşeyim çok güzel yumurta kalitesi vs eşimde spermde sıkıntı çıktı 10 aylık evliyim ve birkere klomen tedavisi sonra aşılama gördüm eşimin degerleri iyi çıkmadı vs doktor benim yumurtlaarimdaki değerlerin ve kalitesi nedeniyle ikiz gebe olma ihtimali çok yüksek dedi maalesef 2 Mart'ta asılma oldum ve adetimin günü 17 sinde adet gördüm şimdi de aktardan eşime.macun yaptırdık onu yyiyor fakat yumurtlama günlerim 4 gün önce başladı ama boş geçti bu günlerdeInsallah hayıt denediniz mi hiç ben çok geç tanıştım ama mucizevi bir bitki olduğunu ögrendim ve kaldımda bir kere hamile
Canim klomen kullanıp yumurta fazlaligindan yumurtası kiste dönüşmus biri olarak söylüyorum sakin ama sakın doktor kontrolü haricinde kullanma ,ben 10 aylık evli bile daha olmadım evliliğimin 4.ayinda bebek olamayınca ve doktor eşimin sperm değerlerini görmeden klomen tedavisi verdi bana ve sonuç 0 kiste döndü yumurtam ve inan bugün bile olmuş 5 aydır o kist halen ağrı yapıyor bende,sakin doktorun onermeden içme klomen polikistiklerdr kiste dönüştürme ihtimali çok yüksekBende aynı durumdayım yumurtlamayı yakalayamıyorm sanırım bir kere hamile kalınca demekki kalabiliyorum deyip hiç doktor yardımı almadım boşa geçti zamanım anlıyacgınız biraz ihmal de oldu tabi şimdi bu aralar okadar cok istiyorum ki şu klomenkafama cok yatıyor ama bu karışıklıkta doktora da gidilmez hayırlısı Allahtan evde kendimce birşeyler deniyorum bakalım inşallah size faydası olur gelişmeleri buradan yazarsınız
Canım merhaba birsey sorucam ohss de aşırı derecede karnında büyüme ve batmalar oldu mu ? Ben 2 Mart'ta aşılama yaptırdım ve 4 5 gün sonra karnimda aşırı bir büyüme davul gibi ve kalbime sol tarafıma.batmalar dahil sancılar yaşadım nefes nefese ve adet görünce yani aşılama tutmayınca doktoruma başvuru yapmak istedim ama muayane etmedi koronadan ötürü ve özelde oldum düşünün ve ohss ihtimalim çok yüksek diye düşünüyorum1.5 yıldır evliyim 1 yıldır istiyoruz. Klomen femara ile yumurtalarım büyümedi, gonalf vurduk fazla büyüdü ohss oldum, 4 kere filan gonalf denedik olmadı. Ben de artık hayıt içeyim dedim. Adetliyken devam ettin mi sen hayıta? Ben yumurtlayamıyorum bildiğin
Kayıpların için çok üzüldüm canım inş bi daha yaşamazsın sağlıklı bi gebeliğin olurKızlaaar beni de alın aranızamaalesef bende pcosum. 2 kez hamile kaldım biri 11 diğeri 6 haftalıkken düşük yaptım. Kan pıhtılaşması var bende ayrıca. Bidahaki gebeliğimin başından doğuma kadar kan sulandırıcı iğne yapıcam kendime. İnternetten bi macun var ondan almıştm geçen ay tam 14.gün yumurtlama sonrasında 30.gün de adet oldum. Adetlerin en aşağı 37-38 günde geliyordu bu periyot üzüyordu bazen. Bakalım inşalah bu ay koronadan kurtuluruz ve bebişlerimiz sağlıkla bizlere tutunur
Ayrıca inofolic combi ve insülin direnci için glifor da kullanıyorum. İşte böyle
Merhaba canım bendede pcos var 1 buçuk yıldır evliyim deniyoruz ama olmuyo doktora gittim yumurtlaman ve üremen çok fazla deid gayet iyisin dedi hiç bir sıkıntı yok dedi inofolic combi ve glifor verdi 2 hafta kullandım miğdemi çok bulandırıyodu bende bıraktım 21 yaşındayım yengeminde çocuğu olmuyodu o şimdi hamile onu gördükçe o kadar çok üzülüyorum ki inşallah yüce Allahım bizlerede verirArkadaşlar bu topik bütün pcoslu olup ta hamile kalmaya çalışanların olsun.. burada deneyimlerimizi tecrübelerimizi yapacaklarımızı ve yaptıklarımızı herseyi paylaşalım bi nebzede olsa birbirimize yardımcı olabilirsek ne mutlu bize birbirimizin Sevinçini de üzüntüsünü de bu topikte yaşayalım varmısınızben suan reglimin ikinci günün deyim ve bugun itibariyle hayıt tohumu basladım yumurtamaya kadar geçen süre 12 gün sabah akşamm birer bardak olarak içip bırakıcam... daha oncede bu şekilde hamile kalmıştım ama düşük yapmıştım malesef .. nedendir bilmiyorum ama bu Aydan cok ümitliyim HEPİMİZİN ALLAH YARDIMCISI OLSUN RABBİM KİMSEYİ EVLAT HASRETİYLE SINAMASIN HEPİMİZE İKİZ İKİZ ÜÇÜZ ÜÇÜZ BEBEKLER VERSİN İNŞALLAH ❤
Ben bıraktım onu çok kötü miğdemi bulandırıyodu kaç ay kullanıcaksın pekiKızlaaar beni de alın aranızamaalesef bende pcosum. 2 kez hamile kaldım biri 11 diğeri 6 haftalıkken düşük yaptım. Kan pıhtılaşması var bende ayrıca. Bidahaki gebeliğimin başından doğuma kadar kan sulandırıcı iğne yapıcam kendime. İnternetten bi macun var ondan almıştm geçen ay tam 14.gün yumurtlama sonrasında 30.gün de adet oldum. Adetlerin en aşağı 37-38 günde geliyordu bu periyot üzüyordu bazen. Bakalım inşalah bu ay koronadan kurtuluruz ve bebişlerimiz sağlıkla bizlere tutunur
Ayrıca inofolic combi ve insülin direnci için glifor da kullanıyorum. İşte böyle
İnşallah canım çok sağolKayıpların için çok üzüldüm canım inş bi daha yaşamazsın sağlıklı bi gebeliğin olurama en azından hamile kalmışsın ben de glifor inofolic ve plety fert kullanıyorum
Mrb canm hsgeldin sende bende ilaç olmadan yumurtlama olmuyor bende yumurtlama sorunu var adetim ilaçsız hiç gelmez haliyle çocuk sahibi de olamadım inşallah hayırlısıyla Rabbim Bizede vericek Emin’imMerhaba canım bendede pcos var 1 buçuk yıldır evliyim deniyoruz ama olmuyo doktora gittim yumurtlaman ve üremen çok fazla deid gayet iyisin dedi hiç bir sıkıntı yok dedi inofolic combi ve glifor verdi 2 hafta kullandım miğdemi çok bulandırıyodu bende bıraktım 21 yaşındayım yengeminde çocuğu olmuyodu o şimdi hamile onu gördükçe o kadar çok üzülüyorum ki inşallah yüce Allahım bizlerede verirSizlerin durum ne acaba?
Kuzum ben 1 yıldır kullanıyorum. İlk başlarda benimde miğdem çok bulandı ama alışıyor bünye 1 hafta sonra...Glifor yumurta kalitesi için önemli. Pcos olduğumuz için insülin direbcimiz var ve buda direk yumurta kalitesini düşürüyor. Yumurtlama olmuyor ve adet periyodu uzuyor maalesef..Ben bıraktım onu çok kötü miğdemi bulandırıyodu kaç ay kullanıcaksın peki
hoşgeldiniz cok geçmiş olsun bölece beklemek okadar zorki sizi cok iyi anlıyorum inşallah bu ay güzel haberler alırsınızMrblar bende polikistik over im iki yıllık evliyim hiç korunmadik. Evliliğimin 5. Ayında hastaneye gittim doktor bir yıl bekle öyle basliyalim tedaviye dedi . Bekledim o sırada hayit sogannkuru aslan pençesi incir kürü böğürtlen kökü köy ebesine gittim göbeğin dusmut dedi koydu yerinee felan filan işte . Bir yıl geçti hala gebe kalamadim . Tedaviye başlamak için doktor gerekli evraklar var dedi smear testi eşimin sperm testi rahim filmi felan istedi 4 ayda bunlarla uğraştık. Şubat'ta klomene başladım yumurtalarim büyümedi. Martta gittim rahim kalınlaşman var dedi adet bitiminde gel ofis histereskopi yapalım dedi. Ondanda skinti cikmadi . Şimdi Corona var hastaneye gidemiyorum . Evdeyken kürler yapayım dedim. İnofolic kullanıyorum aslan pençesi ile Civan percemini karışık kullanıyorum şuan 21 gün kullandıktan sonra soğan kürü ve aslan pençesini de birlikte kullancam. Allah büyük elimizden geleni yapalım geresi Rabbimden
Şu meşhur inofolic cok pahalı olduğundan elim bir türlü gitmedi onu sipariş vermeye ama uzun uzun bakıştık onunlaİnşallah canım çok sağolöyle tabiki hamile kalıyor olabildiğini görmek insanı rahatlatıyor ama kaybı 2 kez yaşayınca insan bidaha olunca yine kaybedermiyim korkusunu da atamıyor kafadan
Plety fert nedir peki kuzum?
Glifor kullanıp kilo verdikten sonra oldu benim 2 gebeliğimde inofolic combi ve gliforun yararlı olduğuna inanıyorum bizlere
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?