- 8 Şubat 2020
- 636
- 1.106
- 63
Aslında prowomen vermişti doktor toz halinde takviye ilaç yumurtalar gelişsin diye ama içemedim onu midem almadı daha sonra plenty fert verdi harp formu aynı etkiyi yapar demişti. Kilo sorunum hiç olmadı benim ama işte glifor sadece insilün direnci için değil yumurtalar içindr baya işe yarıyormuş. Herçi bir aydır ilaçları kullanmaua ara vermiştim bu salgından dolayı eşim tedavi gördü insan bunları pek düşünemiyor ama kısa bi süre spnra tekrar başlıcam inşİnşallah canım çok sağolöyle tabiki hamile kalıyor olabildiğini görmek insanı rahatlatıyor ama kaybı 2 kez yaşayınca insan bidaha olunca yine kaybedermiyim korkusunu da atamıyor kafadan
Plety fert nedir peki kuzum?
Glifor kullanıp kilo verdikten sonra oldu benim 2 gebeliğimde inofolic combi ve gliforun yararlı olduğuna inanıyorum bizlere
İns canm hepimiz güzel haberler alırız. Ben ne duyduysam yaptım. Herkeste aynı etkiyi göstermiyor kürler.hoşgeldiniz cok geçmiş olsun bölece beklemek okadar zorki sizi cok iyi anlıyorum inşallah bu ay güzel haberler alırsınız
Bende unsilin içim iki kutu diaformin kullandım gliforla aynı ilaç etken maddesi aynı yani Ozaman bekarım tabi bu konularda hiç bilgim yok ben adet olunca sevinmiştim adetlerim düzeldi diyeAslında prowomen vermişti doktor toz halinde takviye ilaç yumurtalar gelişsin diye ama içemedim onu midem almadı daha sonra plenty fert verdi harp formu aynı etkiyi yapar demişti. Kilo sorunum hiç olmadı benim ama işte glifor sadece insilün direnci için değil yumurtalar içindr baya işe yarıyormuş. Herçi bir aydır ilaçları kullanmaua ara vermiştim bu salgından dolayı eşim tedavi gördü insan bunları pek düşünemiyor ama kısa bi süre spnra tekrar başlıcam inş
Kuzum ben 1 yıldır kullanıyorum. İlk başlarda benimde miğdem çok bulandı ama alışıyor bünye 1 hafta sonra...Glifor yumurta kalitesi için önemli. Pcos olduğumuz için insülin direbcimiz var ve buda direk yumurta kalitesini düşürüyor. Yumurtlama olmuyor ve adet periyodu uzuyor maalesef..
[/QU
peki bebeişin oldumu yani ilaçların etkisini görüp kuzum?Kuzum ben 1 yıldır kullanıyorum. İlk başlarda benimde miğdem çok bulandı ama alışıyor bünye 1 hafta sonra...Glifor yumurta kalitesi için önemli. Pcos olduğumuz için insülin direbcimiz var ve buda direk yumurta kalitesini düşürüyor. Yumurtlama olmuyor ve adet periyodu uzuyor maalesef..
Bende artık yeşerecem yani o dereceİns canm hepimiz güzel haberler alırız. Ben ne duyduysam yaptım. Herkeste aynı etkiyi göstermiyor kürler.
Gormedim ki mesajınızı hemen bakıyorumBende mi sorun var bana niye kimse yazmadı.
EVet baya ğı hemde benım osıkıyatri ilacı kullandıktan sonra bu şekilde oldu aslında biliyormusunuz31 yaşındayım benim ki baya beklemiş sanırım
Ayyy kuzum hiç demeeeeeeŞu meşhur inofolic cok pahalı olduğundan elim bir türlü gitmedi onu sipariş vermeye ama uzun uzun bakıştık onunlabu arada kayıplarınız içim cok üzüldüm benım de bir kayıbım var sebebi bilinmeyen ama Rabbimin taktiri dogru vakitte tekrar dan tattıracak bize o duyguları inşallah hosgeldınız
Benimde valla. Şöyle söylim ben adetimin 13.günü (yanü adetim 6. Günü bitmişti) gittim yumurtlaman yok deid büyüyen yumurtalarında yok deid bu ay adetimin bitiminde başladım kasıklarım çok ağrıdı ve o zmanlar değerlendirdim kuzum ama bilmiyorum çok ama çok üzülüyorumMrb canm hsgeldin sende bende ilaç olmadan yumurtlama olmuyor bende yumurtlama sorunu var adetim ilaçsız hiç gelmez haliyle çocuk sahibi de olamadım inşallah hayırlısıyla Rabbim Bizede vericek Emin’im
Bekarken ne güzelmiş insan hiç bişeyi hesaplamıyor adet şu kadar geçti yumurtlama ne zaman oldu mu olmadı mıBende unsilin içim iki kutu diaformin kullandım gliforla aynı ilaç etken maddesi aynı yani Ozaman bekarım tabi bu konularda hiç bilgim yok ben adet olunca sevinmiştim adetlerim düzeldi diyemeğer yumurtlama yapıyor Muş birde zayıfladım 83 den 75 e indim bununla
Ben klomen kullanmıyorum ki hayıt tohumu içiyorum sadece ama bunu bildiğim iyi oldu cok teşekkür ederim ve cok geçmiş olsun şimdi daha iyisiniz dir umarım ameliyat vs bişeyi yokmuCanim klomen kullanıp yumurta fazlaligindan yumurtası kiste dönüşmus biri olarak söylüyorum sakin ama sakın doktor kontrolü haricinde kullanma ,ben 10 aylık evli bile daha olmadım evliliğimin 4.ayinda bebek olamayınca ve doktor eşimin sperm değerlerini görmeden klomen tedavisi verdi bana ve sonuç 0 kiste döndü yumurtam ve inan bugün bile olmuş 5 aydır o kist halen ağrı yapıyor bende,sakin doktorun onermeden içme klomen polikistiklerdr kiste dönüştürme ihtimali çok yüksek
En son 81 almıştım ben ama ona da mı zam gelmişAyyy kuzum hiç demeeeeeeinternetten daha hesaplı oluyor bitti yine dün baktım 85 TL yarın sipariş vercem gelsin bian evvel adetinin 2.günündeyim çünkü.
Kayıp zor ama umut bi yandan da bizler için. İnşallah sağlıklı bir gebelik bizi bekliyordur en en en yakın zamanda hayırlısıyla
Bu zalım pcos kalitesiz yumurta demekAslında prowomen vermişti doktor toz halinde takviye ilaç yumurtalar gelişsin diye ama içemedim onu midem almadı daha sonra plenty fert verdi harp formu aynı etkiyi yapar demişti. Kilo sorunum hiç olmadı benim ama işte glifor sadece insilün direnci için değil yumurtalar içindr baya işe yarıyormuş. Herçi bir aydır ilaçları kullanmaua ara vermiştim bu salgından dolayı eşim tedavi gördü insan bunları pek düşünemiyor ama kısa bi süre spnra tekrar başlıcam inş
Insallah hayırlısıyla birdaki ay buradan güzel haberler verirsin bizeAyyy kuzum hiç demeeeeeeinternetten daha hesaplı oluyor bitti yine dün baktım 85 TL yarın sipariş vercem gelsin bian evvel adetinin 2.günündeyim çünkü.
Kayıp zor ama umut bi yandan da bizler için. İnşallah sağlıklı bir gebelik bizi bekliyordur en en en yakın zamanda hayırlısıyla
Ben evlendım Prof oldum kız araştırmadanBekarken ne güzelmiş insan hiç bişeyi hesaplamıyor adet şu kadar geçti yumurtlama ne zaman oldu mu olmadı mı
İnşallah canımBu zalım pcos kalitesiz yumurta demekglifor direk kalitede etkili umarım hepimiz sağlıklı bebiş haberlerini paylaşırız burada birbirimizle
DUzenli adet oluyorsanız doktorda yok dediyse nedeen şüpheleniyorsunuzki pcos tanBana pco teşhisi koyulmadı hiç düzenli adet oluyorum. Fakat insülün direncim yüksek olduğu için ilaç yazmıştı doktor glukofen diye acaba varda doktor mu göremedi anlamadı kızlar
Hormon testi yaptırdın mı canımBana pco teşhisi koyulmadı hiç düzenli adet oluyorum. Fakat insülün direncim yüksek olduğu için ilaç yazmıştı doktor glukofen diye acaba varda doktor mu göremedi anlamadı kızlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?