Gebeliğe Hazırlık PCOSLU OLUPTA GEBE KALMAYA ÇALIŞANLAR BUYRUN İÇERİ👇👇

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Aslında prowomen vermişti doktor toz halinde takviye ilaç yumurtalar gelişsin diye ama içemedim onu midem almadı daha sonra plenty fert verdi harp formu aynı etkiyi yapar demişti. Kilo sorunum hiç olmadı benim ama işte glifor sadece insilün direnci için değil yumurtalar içindr baya işe yarıyormuş. Herçi bir aydır ilaçları kullanmaua ara vermiştim bu salgından dolayı eşim tedavi gördü insan bunları pek düşünemiyor ama kısa bi süre spnra tekrar başlıcam inş

Bende unsilin içim iki kutu diaformin kullandım gliforla aynı ilaç etken maddesi aynı yani Ozaman bekarım tabi bu konularda hiç bilgim yok ben adet olunca sevinmiştim adetlerim düzeldi diye meğer yumurtlama yapıyor Muş birde zayıfladım 83 den 75 e indim bununla

Ayyy kuzum hiç demeeeeee internetten daha hesaplı oluyor bitti yine dün baktım 85 TL yarın sipariş vercem gelsin bian evvel adetinin 2.günündeyim çünkü.
Kayıp zor ama umut bi yandan da bizler için. İnşallah sağlıklı bir gebelik bizi bekliyordur en en en yakın zamanda hayırlısıyla

Mrb canm hsgeldin sende bende ilaç olmadan yumurtlama olmuyor bende yumurtlama sorunu var adetim ilaçsız hiç gelmez haliyle çocuk sahibi de olamadım inşallah hayırlısıyla Rabbim Bizede vericek Emin’im
Benimde valla. Şöyle söylim ben adetimin 13.günü (yanü adetim 6. Günü bitmişti) gittim yumurtlaman yok deid büyüyen yumurtalarında yok deid bu ay adetimin bitiminde başladım kasıklarım çok ağrıdı ve o zmanlar değerlendirdim kuzum ama bilmiyorum çok ama çok üzülüyorum

Bekarken ne güzelmiş insan hiç bişeyi hesaplamıyor adet şu kadar geçti yumurtlama ne zaman oldu mu olmadı mı

Ben klomen kullanmıyorum ki hayıt tohumu içiyorum sadece ama bunu bildiğim iyi oldu cok teşekkür ederim ve cok geçmiş olsun şimdi daha iyisiniz dir umarım ameliyat vs bişeyi yokmu

En son 81 almıştım ben ama ona da mı zam gelmiş diğer ilacım 200küsürdü insanın içşne oturuyo her ay

Bu zalım pcos kalitesiz yumurta demek glifor direk kalitede etkili umarım hepimiz sağlıklı bebiş haberlerini paylaşırız burada birbirimizle
Bende geçen ay yumurtlama gördüğüm halde ovulasyon testiyle, üstünde durmadım çünkü salgın beni çok tedirgin etti. Zaten iğneler yapmak zorundayım sürekli kontrol altında olmalıyım böyle salgın olunca hastaneye gitmek zorlaşacaktır... İnşallah bu korona da gider bebişlerimizle çiçek açar içimiz

Insallah hayırlısıyla birdaki ay buradan güzel haberler verirsin bize

Bana pco teşhisi koyulmadı hiç düzenli adet oluyorum. Fakat insülün direncim yüksek olduğu için ilaç yazmıştı doktor glukofen diye acaba varda doktor mu göremedi anlamadı kızlar

Bana pco teşhisi koyulmadı hiç düzenli adet oluyorum. Fakat insülün direncim yüksek olduğu için ilaç yazmıştı doktor glukofen diye acaba varda doktor mu göremedi anlamadı kızlar
DUzenli adet oluyorsanız doktorda yok dediyse nedeen şüpheleniyorsunuzki pcos tan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…