Gebeliğe Hazırlık PCOSLU OLUPTA GEBE KALMAYA ÇALIŞANLAR BUYRUN İÇERİ👇👇

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar bişi sorcam sizce hamile olabilir miyim Bi kaç gündür kasıklarımda adet olacakmışım gibi Bi ağrı var baya Belli ediyor kendini ağrı. Belimde de ağrı oluyor. Hafiften göğüslerim de ağrı var ve hassaslar çok hassas değil belki ama hassas. Ara ara mide bulantım da oluyor. Geçen hafta Cumartesi günü çatlatma iğnesi oldum doktorum 1 gün arayla ilişkiye girmemi söyledi ama biz eşimle her gün değerlendirdik son 2 gündür ilişki esnasında afedersiniz sanki içimde bişeye vuruyormuş gibi hissediyorum. Az önce dayanamadım test yaptım ilk 2 dakika içinde 2.çizgi baya silik de olsa çıktı. 2 ay önceki çatlatma iğnesi de de aynı şekilde test yapmıştım saatler sonra 2.çizgi çıkmıştı silik olarak ve sonuç negatif olmuştu sizce hamile olabilir miyim. Bir de alakası var mı bilmiyorum ama diş etlerin felaket Bi durumda ağzımın içi falan bildiğiniz aft doldu hiç böyle ağzımın aft olduğunu diş etlerimde yanma ağrı falan yaşadığımı hatırlamıyorum

Mrb arkadaşlar bende evlendigim ay hamile kaldım şuan 19 aylık çocuğum var ama 2. Çocuk olmuyor ben çocuk çok seviyorum istiyorum da ama maalesef kalamiyorum doktora gittim hormonların hafif bozuk ama buda gebeliği engellemiyormus yalnız ilişkiden sonra direk lavaboya gidiyorum uzanilmasi lazımmış sanırım o yüzden olmuyor eşim suanlik istemiyorum çocuğumuz küçük daha diyor bide çok zor bı bebek katılım nöbeti geçiyor hayırlısı olsun hakkımda artık

Canım benim başıma da geldi silik çizgi ama maalesef gebe değildim kasık ağrısı bel ağrısı göğüslerde hassasiyet 2. Çizgi silikti mide bulantisina kadar oluyordu sonra fark ettim ki adet dönemim yaklaşınca böyle oluyormusum

Ama benim böyle adet belirttim olmuyordu canım elimde ultra erken gebelik testi var yarın sabah ilk idrarla yapsam sence çatlatma iğnesi den dolayı sonucu yanıltır mı

Ama benim böyle adet belirttim olmuyordu canım elimde ultra erken gebelik testi var yarın sabah ilk idrarla yapsam sence çatlatma iğnesi den dolayı sonucu yanıltır mı
İğneden ne kadar süre geçti aradan

İğneden ne kadar süre geçti aradan
Canım bekle bence ins vardır rabbim tez zamanda kucağını doldursun acele etme boşver ben ilk çocuğumda adetim 10 gün bile geçmişti test yapmıyordum çok istiyordum ama yine bekledim ve sonra o çizgiyi görünce çok mutlu olmustum rabbim herkese o duyguyu nasip eder inşallah

Bu sabah çatlatma iğnesinin 10.günüydü dayanamadım internetten aldığım ultra erken gebelik testini yaptım ve sonuç negatif bilmiyorum kesin sonuç mudur ama acayip moralim bozuldu geçen yaptığı ntestte hemen daha ilk 2 dakikada hafif de olsa beliren 2.çizgi beni baya umutlandırmıştı sizce hamile değil miyim

Merhaba hanımlar. Bende 2 senelik evliyim. Bu illet pcos yüzünden hiç hamile kalamadim. Şuan ilaç kullanıyorum adet düzeni için oda bitti. Gidip rahim filmi cektirecegim ondan sonrasında Allah büyüktür. Rabbim hepimizin kucağını doldursun inşallah

Kızlar bende de ileri derece pcos var. 15 kiloda fazlam var. Doktorum düzenleyici ile diaformin verdi. 1000 mg . Günde bir kere içmeye başladım. Yanında inofolic combi günde iki kez. İnşallah zayıflarım ve hamile kalırızz

Merhaba birşey sormak istiyorum.Banada pcos teşhisi kondu ama ultrasonda kist falan görünmüyor sadece hormon testlerine bakarak teşhis konuyormu acaba 1.5yildir hamile kalmak istiyorum birkere hamile kaldım bu süreçte ve kalbi durdu 8haftalikken.Prolaktinimde hafif yüksek ama pcosa bağladılar onuda.

Konabilir ama ultrasonda alttan baktığında kesin görünür canım. Benimkinide göremiyordu doktorym ultrasonu çok eskiydi. Sonra baska doktora gittim kabak gibi çıktı ortaya kistlerim onlarında çok etkisi var

Merhaba bana da doktor diaformin verdi kilo verdiniz mi ?

merhaba. Ben de temmuzda Pcos olduğumu öğrenenlerdenim.15 ve 16 Aralık yumurtlama günümdü. Biz ancak 14 ve 18 Aralığı. değerlendirebildik sol yumurtalığımda arada vuran hafif sancı hariç malesef hiç bir belirtim yok. Zaten ben regl olacağımı da olduğum gün karın ağrısıyla yaşarım ve biter. Bugün 12. günde gebelik testlerinde hayalet çizgi olsa bile gördüklerini okudukça Sabah test yaptım ve negatif ötesi. Boş beyaz sayfa kadar tertemiz. Yumurtlama olalı 11-12 gün oldu. Çıksa çıkar mıydı? Bir de regl döngüm bu ay 40 güne doğru gidiyor. Siz regliniz geçtikçe düzensizliğe yormadınız mı? Ben hep ona yorar ve ne zaman Tarlasal kullanacağımı düşünürdüm .

Merhabalar , sizinle boyumuz aynı benimde kilom 65ti ve aynı zamanda pco var bendede. 4,5 aylıkken düşük yaşadım maalesef sonrasında kilom arttı ve bu adetlerimi iyice düzensiz hale getirdi. Bende matofın kullandım oda şeker ilacı insülin direnci için veriliyor pcolulara ama ben cok fazla faydasını görmedim açıkcası kilo bakımından. Akupunktur tedavisi gördüm ve beslenme alışkanlığımı ilk bir ay neredeyse tamamen değiştirdim , sadece sebze ağırlıklı beslendim bol su içtim ilk ay 3 kilo verdim sonrasında üç ayda da 55 kiloya indim. Kilo verince adetlerim düzene girmeye başladı. Ama pco etkisi hala sürdüğü için şuan gonal f iğne kullanıyorum . Size tavsiyem o ilacı kullanırken aynı zamanda beslenmenize de dikkat edin , 3 öğün belirleyin ve onun dışında asla birşey yemeyin ki insülin direncinizi kırabilesiniz. Çok geçmiş olsun inşallah hepimiz de hayallerimize kavusuruz. :)

Merhabalar, ben 14.günde hayalet çizgiyi görmüştüm ama bence en güvenilir olan kan testidir. Eğer kullandığınız test erken gebelik testi ise onda da hayalet çizgiyi görme ihtimaliniz yüksek olurdu. Biraz daha bekleyin yine deneyin derim. İnşallah çift çizgiyi de görürsünüz en hayırlı zamanda. Pcos un en belirgin etkisi zaten adet düzensizliği bazen 40 ı bile geçtiğini biliyorum kendimde. Birde benim doktorum bana hep duphaston veriyor adet görmem için , çünkü duphastonun yan etkisi tarlusala göre daha az demişti. Size de öneririm doktorunuza sorun.

Teşekkür ederim. Normal hamilelik testi yapmıştım. Yarın tekrar denerim. Hiç bir hissim yok ama emin olmak adına.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…