Tarlusal al iç canım kesin sonucBu ay adetim gelmedi cuma sabahından pazar gününe kadar çok aralıklı kahverengi akıntı oldu hala adet yok karnım ve göğüslerim de şiş kızlar pazar gecesi hastanede kan verdim gebelik testi için sonuç 0.2 çıktı gebelik ihtimali de yok hayıt tohumu kullansam mı bilemedim adet söktürücü bişiler yapmam lazım şiştim iyice
Evet sitres cok etkiliyor Malesef tatlım keske aklımızdan cıkarabilsek ama olmuyorÇok istiyorum stres yapma diyorlar ama elimde değil doktor bile gelme 3 ay dedi
Meraba hatırladınmı bu topikte konusmuştuk jel işe yaradımı acabaAmin inşallah benimde evlendigime 9 ay kadar oldu eşim asker sürekli evde olamıyor görevde oluyor genellikle tam yumurtalama günlerime denk geliyor anlayacağınız tutturamadıkbi türlü :) evlendiğinden beri hiç korunmadim gebelikte olmadı ama cocuk istiyorum doktor kontrolüne gittim hiç bi problem yoktu eşimde bekle sabret diyor ama bi jel varmış kullanan var mı acaba
Bende az once dr dan geldim. Kilom normal ve gecen ay pcos oldugumu ogrendim. Cocuk istedigimiz icin dr metformin verdi. 3 ay kullan hamile kalmazsan gel yeniden dedi. Ama baya olumlu konustu metformin icin. Bilimsel olarak kanitlanmis pcosda etkisi.Bu arada burada metformin(glifor, glukofen vs.) insilün direnci için ilaç kullanıp adeti düzenlenen veya gebe kalan var mı?
Geçmiş olsun canımmerhaba. benimde kan tahlili sonuclarim gelmis. doktor dün aradi pcos mus. morelim cok bozuldu. simdi cocuk sahibi olmak icin kim bilir ne zor süreclerden gececegizsevk kagidi yazacak cocuk istegi merkezine. orasi hormon tedavisini vs yapacakmis.
Kesinlikle katılıyorum. Ben kullanalı bir ay olacak ovulasyon takibiyle ilk kez yumurtlama gördüm.Bende az once dr dan geldim. Kilom normal ve gecen ay pcos oldugumu ogrendim. Cocuk istedigimiz icin dr metformin verdi. 3 ay kullan hamile kalmazsan gel yeniden dedi. Ama baya olumlu konustu metformin icin. Bilimsel olarak kanitlanmis pcosda etkisi.
Kacınxı gunde gördünKesinlikle katılıyorum. Ben kullanalı bir ay olacak ovulasyon takibiyle ilk kez yumurtlama gördüm.
Normal yumurtlama günümde. (Yani 14. gün)Kacınxı gunde gördün
bende ovulasyon testi alacaktim dr sakin ha almiyorsun dedi. önceden ovulasyon testi ile mi hamile kaliyordu insanlar. sonra kendini odaklayacaksin simdi hamile kalmam lazim diye hic olmayacak dedi. dr öyle kullanma diyince almadim bendeKesinlikle katılıyorum. Ben kullanalı bir ay olacak ovulasyon takibiyle ilk kez yumurtlama gördüm.
O da doğru tabii. Ama ben yumurtlamam ne zaman oluyor, nasıl belirtiler gösteriyor diye takip amaçlı almıştım. Metforminin ilk hafta yan etkileri çok oluyor özellikle sindirim sistemine. Alıştırarak içmek bu açıdan iyi. Ama bir haftadan sonra vücut alışıyor.bende ovulasyon testi alacaktim dr sakin ha almiyorsun dedi. önceden ovulasyon testi ile mi hamile kaliyordu insanlar. sonra kendini odaklayacaksin simdi hamile kalmam lazim diye hic olmayacak dedi. dr öyle kullanma diyince almadim bendemetformin yan etki yapti mi sende?yarin sabah baslayacagim bende. 1.hafta sabahlari yarim hap. sonra yavas yavas cogaltcam.
Çok istiyorum stres yapma diyorlar ama elimde değil doktor bile gelme 3 ay dedi
Tsk ederim :)Geçmiş olsun canım
O da doğru tabii. Ama ben yumurtlamam ne zaman oluyor, nasıl belirtiler gösteriyor diye takip amaçlı almıştım. Metforminin ilk hafta yan etkileri çok oluyor özellikle sindirim sistemine. Alıştırarak içmek bu açıdan iyi. Ama bir haftadan sonra vücut alışıyor.
canımmmm :) hamileyim şuan gerçekten ALLAH RAZI OLSUNinsallah o 3 ay icinde hamiş olarak gidersin o doktora da dediğini yutturursun. Allah hayırlısını nasip etsin inşallah
canımmmm :) hamileyim şuan gerçekten ALLAH RAZI OLSUN
Tamamen gebeliği unutmuştum başka sorunlarım vardı onlarla uğraşıyordum. Birde soğan kürü yapmaya başlamıştım. Daha sonra çok karnım ağrıdı ve yumurtluyorum kesinlikle dedim ve soğan kürünü bıraktım, yumurtlama testi yaptım ve pik oldu. O günleri değerlendirdik bu arada inofolic vermişti doktor yumurtalıklarım için onuda hergün içiyordum 2 tane. Son adetim 7 haziran, ama ben 2 ayda bir adet olduğum için aman adetim hep gecikiyor boşa test yapmıcam dedim çünkü hep negatif sonucu görmekten bıkmıştım. Daha sonra 13 temmuzda sabah baya mide bulantısı yaşadım ve adet olucam gibi kasık ağrısı yaşadım aşırı ağrım vardı yumurtlama testime görede 12 temmuzda adet olmam gerekiyordu. öylesine test yapıyım dedim çıkmaz dedim bu defa anında belirdi ikinci çizgi. Tabi inanamadım kan verdim ama şuan sıkıntılı bir süreçteyim 48 saatte bir kan veriyorum çünkü kan artışım beklenen gibi artmıyorYaa nasıl güzel haber bu cok şükür Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin canımm ne zaman öğrendin kac haftada birtiler vs biraz bahseder misin bir pcoslu olarak umut oldunn bize de
Tamamen gebeliği unutmuştum başka sorunlarım vardı onlarla uğraşıyordum. Birde soğan kürü yapmaya başlamıştım. Daha sonra çok karnım ağrıdı ve yumurtluyorum kesinlikle dedim ve soğan kürünü bıraktım, yumurtlama testi yaptım ve pik oldu. O günleri değerlendirdik bu arada inofolic vermişti doktor yumurtalıklarım için onuda hergün içiyordum 2 tane. Son adetim 7 haziran, ama ben 2 ayda bir adet olduğum için aman adetim hep gecikiyor boşa test yapmıcam dedim çünkü hep negatif sonucu görmekten bıkmıştım. Daha sonra 13 temmuzda sabah baya mide bulantısı yaşadım ve adet olucam gibi kasık ağrısı yaşadım aşırı ağrım vardı yumurtlama testime görede 12 temmuzda adet olmam gerekiyordu. öylesine test yapıyım dedim çıkmaz dedim bu defa anında belirdi ikinci çizgi. Tabi inanamadım kan verdim ama şuan sıkıntılı bir süreçteyim 48 saatte bir kan veriyorum çünkü kan artışım beklenen gibi artmıyorkese oluşmamış 4 haftalıkmış hesaplamaya göre.. dua edin inanın kalıp bu korkuyu yaşamak daha zormuş hamilesin ama ne olacağın belli değil
amin inşallah canım benim ALLAH razı olsun bu cumanın yüzü suyu hürmetine inşallah Rabbim bağışlasın bizeCanım benim Allahın izniyle yolunda gider inşallah değerlerin artışı daHic beklemediğin anda sürpriz yapmış sana ne güzel Dualarım seninle Allah yardımcı olsun insallah sımsıkı tutunsun annesine
amin inşallah canım benim ALLAH razı olsun bu cumanın yüzü suyu hürmetine inşallah Rabbim bağışlasın bizeSanada hayırlı sağlıklı evlatlar versin inşallah ALLAH :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?