Pcosta yaşadıklarınızı paylaşırmısınız pcos olup hamile kalanlar ?

Hormon testleriniz sıkıntılı çıkmamış . Test sonuçları belirliyor zaten pokos şiddetini . . Sizde şiddetli olduğunu doktor neye göre dedi
Ultrasonda her iki yumurtalığımda çok sayıda yumurta vardı fakat gelişmemiş küçük yumurtalardı. Buna dayanarak söylemişti.

Ebeleme ne ?

İnşallah gerçekten çok sor bi durum çok zor bir süreç çok yıpratıcı olmaması beni çok etkiliyor

İnşallah gerçekten çok sor bi durum çok zor bir süreçte yumurta kalitesinin iyi olması için felan

Benimde hikayem benzer herkezle pkos var bende 23 yaşında evlendim eşimde hiç birsey yok ve hiç korunmada 5 yıl gebe kalmadım ama olsun diye cabalamadım da 5. yıl artık yeter diyip tedaviye başladım önce yumurtlama testleri ile takip ettim hiç yumurtlama yok sonra femara kullandım tabi dr takımıyla ilk ay hiç gelişmiş yumurta yok dr aşılama dedi ben istemedim ikinci ay femara ile ben devam ettim yine olmadı üçüncü ay ilaç bitti tedavi yarım kaldı bende hersey nasip demek ki daha erken diyip yumurtlama testini tedaviyi bıraktım 30 yaşımdan sonra tekrar tedavi denerim diyordum 40 a kadar yolum var hiç olmadı evlat edinirim Rabbimin bana planı farklı belki diyor tatil planları falan yapıyordum ki bi sabah aşırı midem bulandı acaba yumurtlama mi oluyor dedim hamilelik aklıma gelmiyor çünkü hiç yumurtam gelişmiyor ve normal adet dongusune göre 1 hafta var benim adet dongume göre 20 gün pkos dan dolayı 2 ayda bir adet oluyorum o sebepten hamilelik hiç düşünmeden yumurtlama testi yaptım pozitif ama olması gerekenden çok daha kırmızı ve farklı, şüphe düşünce gebelik testi yapmak istedim şansımı denedim ve hamileydim inanılmaz bilseydi benim için ama imkansız degildi, yani hiç düşünmeyin hersey nasip siz bırakın Allah a o bi yoluna koyuyor rahatlayın hayatın tadını alın ne eşinizi nede kendinizi stresi koymayın Allah yardımcınız olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…