- 21 Şubat 2016
- 3.636
- 4.583
- 133
- Konu Sahibi zeynepguven1986
Yıllar önce aileniz şikayetçi olsaydı şimdi iftira diye beni şkayet eder mi demezdiniz
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ne yapabilirsiniz ben söyleyeyim:
Şehrinizi ve kayınvalidenizin ismini bana özelden gönderebilirseniz adınızı ve konunuzu aklayabilirim.
İsterseniz...
Canım valla ne kadar üzüldük konusuna, inanın çok dua ettim. Sürekli siteye girmiş mi diye takip ettim hatta siteye giriş yapmış diye haber verdim diye üyeler güldüler bana.. 3000 e yakın mesaj okudum. Açıklama hakediyorum diye düşünüyorum kendi adıma. Lütfen Z zeynepguven1986 güvenimizi dualarımızı boşa çıkarma. . Konun yalansa söyle inan kızmıcaz da üzülmicez de.. aksine olmayan çocuklar için sevinicez..Mesaj atmadı tabi ki.
hayırlı geceler arkadaşlar.
Küçük ırmağın başına gelenler bana dert oldu bu saat oldu uyuyamıyorum. 6 yaşındaydım. birgün amcamın kızı eşiyle bize gelmişlerdi. babam sanırım lavaboya çıkmıştı annemde çay hazırlamak için mutfağa gitmişti amcamın kızıda annemle mutfağa geçti odada amcamın kızının eşiyle ben yalnız kaldım. bebeğimle oynuyordum bu adam birden popoma dokundu irkildim. sonra dudağımdan öptü ve ben senin eniştenim öpebilirim dedi. çok korkmuştum hiç Bi şey diyemedim. onlar gittikten sonra ağlamaya başladım. annem nedenini sorunca anlattım. babam çok öfkelendi hemen dışarı fırladı tartışmışlar ve biz o günden sonra onlarla görüşmedik. yıllar sonra duydumki bu pislik abisinin kızınada aynısını yapmış ve bu yüzden abisiyle de görüşmüyorlarmış. amcamın kızıyla da boşandı bunlar. ben başka bi face hesabı açsam ve bu adamın duvarına bu pedofili dikkat edin yazsam mı bilemiyorum. çünkü bu hastalık yıllarca kendini gizleyebiliyormuş. Ya bu şerefsizde bi çocuğa zarar verirse. benim de kızlarım var vicdanım sızlıyor.
Ne yapabilirsiniz ben söyleyeyim:
Şehrinizi ve kayınvalidenizin ismini bana özelden gönderebilirseniz adınızı ve konunuzu aklayabilirim.
İsterseniz...
E gorup silecek ne ise yaradi ki. Duvarima boyle yazdilar diye polise gitse ip den bi de seni bulsalar hoppala al basina belayi.hayırlı geceler arkadaşlar.
Küçük ırmağın başına gelenler bana dert oldu bu saat oldu uyuyamıyorum. 6 yaşındaydım. birgün amcamın kızı eşiyle bize gelmişlerdi. babam sanırım lavaboya çıkmıştı annemde çay hazırlamak için mutfağa gitmişti amcamın kızıda annemle mutfağa geçti odada amcamın kızının eşiyle ben yalnız kaldım. bebeğimle oynuyordum bu adam birden popoma dokundu irkildim. sonra dudağımdan öptü ve ben senin eniştenim öpebilirim dedi. çok korkmuştum hiç Bi şey diyemedim. onlar gittikten sonra ağlamaya başladım. annem nedenini sorunca anlattım. babam çok öfkelendi hemen dışarı fırladı tartışmışlar ve biz o günden sonra onlarla görüşmedik. yıllar sonra duydumki bu pislik abisinin kızınada aynısını yapmış ve bu yüzden abisiyle de görüşmüyorlarmış. amcamın kızıyla da boşandı bunlar. ben başka bi face hesabı açsam ve bu adamın duvarına bu pedofili dikkat edin yazsam mı bilemiyorum. çünkü bu hastalık yıllarca kendini gizleyebiliyormuş. Ya bu şerefsizde bi çocuğa zarar verirse. benim de kızlarım var vicdanım sızlıyor.
Canım valla ne kadar üzüldük konusuna, inanın çok dua ettim. Sürekli siteye girmiş mi diye takip ettim hatta siteye giriş yapmış diye haber verdim diye üyeler güldüler bana.. 3000 e yakın mesaj okudum. Açıklama hakediyorum diye düşünüyorum kendi adıma. Lütfen Z zeynepguven1986 güvenimizi dualarımızı boşa çıkarma. . Konun yalansa söyle inan kızmıcaz da üzülmicez de.. aksine olmayan çocuklar için sevinicez..
Sorma. . Ama işte aynı derdi biz gerçekten yaşadığımız için konuyu sıkı takip ettim. Annem ilk 2 sene babaanne yaşamış sonra 8 sene ayrı ev.. sonra daha büyük bir ev alıp yine beraber oturduk babaannem vefat edene kadar.. ki babaannem iyi bir insandı ona rağmen çok zorluk çektik hepimiz. Annem 8 seneyi saymazsak ki o zaman da babaannem hep bizdeydi 15 sene oturdu babaannemle..Hakkaten ya...
Konu sahibinden daha çok sen yorum yazdın uyduruk film senaryosuna...
Kesinlikle sen hakediyorsun cevabı. ..
Ama bundan tam 3 yıl önce bir üye vardı hala var ismini değiştirmiş sadece. Kocamı aldattim diye konu açmıştı ah ne akillar verdim sonunda bana dedi ki eğer dediğin gibi sevgilim beni terk eder ve haklı çıkarsan senden Özür dileyecegim. Neyse 1 yıl sonra bu boşandı çocuğu adam aldı sevgilisi tekmeyi bastı g.tune...
Bu hala Özür dileyecek benden... Ölme esegim ölme
Z zeynepguven1986
Görmedim deme olasiligina karşı etiket yapalım 3 beş kişi yapsın garanti olsun...
Yoksa yalancı çoban misali bu hikayeye ölüyorum dese de kimse inanmaz artık!
Bir kaç gün içinde pedofil adam ölecek :)
İlahi adaletAaa zeynep banlanmış![]()