pedofili bir tanıdığım var face duvarına bu adam pedofili dikkat edin yazsammı

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ne yapabilirsiniz ben söyleyeyim:

Şehrinizi ve kayınvalidenizin ismini bana özelden gönderebilirseniz adınızı ve konunuzu aklayabilirim.

İsterseniz...

Z zeynepguven1986

Görmedim deme olasiligina karşı etiket yapalım 3 beş kişi yapsın garanti olsun...

Yoksa yalancı çoban misali bu hikayeye ölüyorum dese de kimse inanmaz artık!

Mesaj atmadı tabi ki.
Canım valla ne kadar üzüldük konusuna, inanın çok dua ettim. Sürekli siteye girmiş mi diye takip ettim hatta siteye giriş yapmış diye haber verdim diye üyeler güldüler bana.. 3000 e yakın mesaj okudum. Açıklama hakediyorum diye düşünüyorum kendi adıma. Lütfen Z zeynepguven1986 güvenimizi dualarımızı boşa çıkarma. . Konun yalansa söyle inan kızmıcaz da üzülmicez de.. aksine olmayan çocuklar için sevinicez..

Diğer konuya o kadar inanıyordum ki.. o konuyu okuyup ağlayan çok kişi olmuştur eminim. Ben haala konunun gerçek olduğunu düşünenlerdenim.
Tabi konu gerçek değilse daha çok sevineceğim o başka.

Şimdi sana birsürü seçenek sunuldu. Kv kp isim ve soyismini at gelenkutusuna bu iş huzur içinde çözülsün. Yoksa buralarda daha fazla barınamazsın söyliyim.

Bencede fake hesaptam yap...hic bi yaptrimi olmaz bunun...
hayırlı geceler arkadaşlar.
Küçük ırmağın başına gelenler bana dert oldu bu saat oldu uyuyamıyorum. 6 yaşındaydım. birgün amcamın kızı eşiyle bize gelmişlerdi. babam sanırım lavaboya çıkmıştı annemde çay hazırlamak için mutfağa gitmişti amcamın kızıda annemle mutfağa geçti odada amcamın kızının eşiyle ben yalnız kaldım. bebeğimle oynuyordum bu adam birden popoma dokundu irkildim. sonra dudağımdan öptü ve ben senin eniştenim öpebilirim dedi. çok korkmuştum hiç Bi şey diyemedim. onlar gittikten sonra ağlamaya başladım. annem nedenini sorunca anlattım. babam çok öfkelendi hemen dışarı fırladı tartışmışlar ve biz o günden sonra onlarla görüşmedik. yıllar sonra duydumki bu pislik abisinin kızınada aynısını yapmış ve bu yüzden abisiyle de görüşmüyorlarmış. amcamın kızıyla da boşandı bunlar. ben başka bi face hesabı açsam ve bu adamın duvarına bu pedofili dikkat edin yazsam mı bilemiyorum. çünkü bu hastalık yıllarca kendini gizleyebiliyormuş. Ya bu şerefsizde bi çocuğa zarar verirse. benim de kızlarım var vicdanım sızlıyor.

Ne yapabilirsiniz ben söyleyeyim:

Şehrinizi ve kayınvalidenizin ismini bana özelden gönderebilirseniz adınızı ve konunuzu aklayabilirim.

İsterseniz...

Z zeynepguven1986 @GelenKutusu arkadaşa özelden mesaj atın. Sadece yaşadığınız şehri ve kayınvalidenizin adını veya soyadını yazın. O da bir önceki konunuz için doğru ya da yanlış yazsın bize. Biz de bu konunuza ona göre yorum yapalım.

Bu kadar bilgiyi tek bir üyeye söylemeniz sizi ifşa ettirmez. Zaten GelenKutusu bizle bu bilgileri paylaşmayacak, sadece bir önceki konuda yazdıkları doğru veya yanlış diyecek.

Bir de yaşadığınız şehir Bolu'ya yakın bir şehir sanırım. Çünkü kuaföre Bolu'ya gidiyormuşsunuz.

hayırlı geceler arkadaşlar.
Küçük ırmağın başına gelenler bana dert oldu bu saat oldu uyuyamıyorum. 6 yaşındaydım. birgün amcamın kızı eşiyle bize gelmişlerdi. babam sanırım lavaboya çıkmıştı annemde çay hazırlamak için mutfağa gitmişti amcamın kızıda annemle mutfağa geçti odada amcamın kızının eşiyle ben yalnız kaldım. bebeğimle oynuyordum bu adam birden popoma dokundu irkildim. sonra dudağımdan öptü ve ben senin eniştenim öpebilirim dedi. çok korkmuştum hiç Bi şey diyemedim. onlar gittikten sonra ağlamaya başladım. annem nedenini sorunca anlattım. babam çok öfkelendi hemen dışarı fırladı tartışmışlar ve biz o günden sonra onlarla görüşmedik. yıllar sonra duydumki bu pislik abisinin kızınada aynısını yapmış ve bu yüzden abisiyle de görüşmüyorlarmış. amcamın kızıyla da boşandı bunlar. ben başka bi face hesabı açsam ve bu adamın duvarına bu pedofili dikkat edin yazsam mı bilemiyorum. çünkü bu hastalık yıllarca kendini gizleyebiliyormuş. Ya bu şerefsizde bi çocuğa zarar verirse. benim de kızlarım var vicdanım sızlıyor.
E gorup silecek ne ise yaradi ki. Duvarima boyle yazdilar diye polise gitse ip den bi de seni bulsalar hoppala al basina belayi.
Is isten gecmis o anda gitseymis anneniz babaniz polise keske

Canım valla ne kadar üzüldük konusuna, inanın çok dua ettim. Sürekli siteye girmiş mi diye takip ettim hatta siteye giriş yapmış diye haber verdim diye üyeler güldüler bana.. 3000 e yakın mesaj okudum. Açıklama hakediyorum diye düşünüyorum kendi adıma. Lütfen Z zeynepguven1986 güvenimizi dualarımızı boşa çıkarma. . Konun yalansa söyle inan kızmıcaz da üzülmicez de.. aksine olmayan çocuklar için sevinicez..

Hakkaten ya...
Konu sahibinden daha çok sen yorum yazdın uyduruk film senaryosuna...
Kesinlikle sen hakediyorsun cevabı. ..

Ama bundan tam 3 yıl önce bir üye vardı hala var ismini değiştirmiş sadece. Kocamı aldattim diye konu açmıştı ah ne akillar verdim sonunda bana dedi ki eğer dediğin gibi sevgilim beni terk eder ve haklı çıkarsan senden Özür dileyecegim. Neyse 1 yıl sonra bu boşandı çocuğu adam aldı sevgilisi tekmeyi bastı g.tune...
Bu hala Özür dileyecek benden... Ölme esegim ölme

Hakkaten ya...
Konu sahibinden daha çok sen yorum yazdın uyduruk film senaryosuna...
Kesinlikle sen hakediyorsun cevabı. ..

Ama bundan tam 3 yıl önce bir üye vardı hala var ismini değiştirmiş sadece. Kocamı aldattim diye konu açmıştı ah ne akillar verdim sonunda bana dedi ki eğer dediğin gibi sevgilim beni terk eder ve haklı çıkarsan senden Özür dileyecegim. Neyse 1 yıl sonra bu boşandı çocuğu adam aldı sevgilisi tekmeyi bastı g.tune...
Bu hala Özür dileyecek benden... Ölme esegim ölme
Sorma. . Ama işte aynı derdi biz gerçekten yaşadığımız için konuyu sıkı takip ettim. Annem ilk 2 sene babaanne yaşamış sonra 8 sene ayrı ev.. sonra daha büyük bir ev alıp yine beraber oturduk babaannem vefat edene kadar.. ki babaannem iyi bir insandı ona rağmen çok zorluk çektik hepimiz. Annem 8 seneyi saymazsak ki o zaman da babaannem hep bizdeydi 15 sene oturdu babaannemle..

Öncelikle çocuk olarak bile o kadar doğru birşey yapmışsınız ki ailenize bunu söyleyerek, ailenizi de tebrik ederim sizi yetiştirirken sanırım baskılayarak ayıplarla büyütmemişler ki korkup susmamışsınız. Mesela ben basıma geleni söyleyemedim çocukken ki herşeyi ailemden gizledim bu ayıplar baskılar yüzünden. Bu adamın sayfasına yabancı face den arkadaşlık yollayıp yazabilirsiniz ama sonuçları ne olur bilmem, yanı dava etse eder mi bulabilmek icin yada silip susar mi bilmem. Bir de savcılık bu tarz şeylerle uğraşır bi konu bir adam olunca onu da bilmem hukuki süreç nasıl işliyor.

Bi arada kaçırmışım neden konunun ylan olduğu kanısına varıldı? Boşu boşuna insana kafa yordurtuyorlar bazen.

Konun bana bile fikir verdi.
Öyleki Facebook kullanmayan yok artık.
Ve ben içimi senin bu yonteminle sogutabilirim.
Bir internet kafeden sahte bir hesap ve dikkat edin bu insan pedofilidir.ki pedofiliyi açamak lazim herkes ilk başta anlamayabilir.
En onlemsliside o şahsın arkadaslarini arkadaş olarak eklemek.
Sonra yap cümle aleme ifşani.
Güzel bit fikir

Konu iyice inandırıcılığını kaybetti
Zeynep geçen konuda 2 gun nerdeyse her soruya cevap yazdı çoğunluk konunun doğru olduğunu düşünüyordu bi kac gün yazmasa bile konu aldı başını gitti

Bu konuda sorulan sorulara cevap bile veremiyor

Bir kaç gün içinde pedofil adam ölecek :)

Sonra pedofil adamın karısı çıkacak piyasaya...
Zeynep in 65 bine aldığı evi yakacak.
Zeynep hayali çocukları ile Bolu dan Eskişehir e taşınacak
Orda eski kocasi ile tesadüfen karşılaşacak
Tekrar Yıldırım nikahı ile evlenecekler

Bu arada bende hala es durumundan kocam bu sehre ne zaman gelecek diye zaman öldürecegim

Ya bu hak mi reva mi baaaa :)

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X