Pedofili kabusu

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Maridraw

Nirvana
Kayıtlı Üye
1 Kasım 2017
12.128
58.893
598
Herkese cümleten hayırlı geceler.

Etrafta oldukça sapık pis gözlü ahlaksız insan var ki artık ne yapsam bilemedim. İstanbul'da yaşıyoruz. Bugün hava biraz serin sayılır ben de kizima (33 aylik) diz altı tayt ve kısa kollu giydirdim. Eşim hava serin uzun tayt giydir dedi ben de önce ki yaz büyük gelen taytlarin kizima küçük geldiğini boydan ve dar olduğunu söyledim ve giydirmeyi reddettim.

Dediğim gibi bu devirde kundaktaki bebeğe 3 5 yaşında ki cocuga hallenen mahluklar var kizima bu yüzden şort bile giydirmek istemiyorum ben kizimi koruyup kollarken o namussuzlarin gözlerinden maalesef koruyamıyorum.

Eşim çocuğun bizim yanımızda olduğunu kimsenin ters bakmayacağını benim bu konuda abartmığımı düşünüyor kısa süreli bir tartışma yaşadık.

Sizce uzatmadan dar da olsa giydirmelimiydim yani ben gerçekten abartıyor muyum merak ettim. Ben isterim kizima güzel şortlar elbiseler taytlar giydirmeyi ama olmuyor işte o gözü çıkasıcalar yüzünden istemiyorum haksiz miyim siz söyleyin.

Not: Arkadaşlar konum sapmasın lütfen ne demek istediğimi dikkatli okumanızı istiyorum.

Çocuk hep kendini sakinarak mi büyüyecek. Abartmayın. Sizin göreviniz onu sakınmak değil güvenli bir ortam sunmak. Bakanın gözünü çıkarın bir zahmet.
Görsem çıkartırım emin olun ama kimsenin de gözüne dik dik bakamam ki işte o yüzden endişe ediyorum yoksa benim evladıma ya da başka bir evlada bakacak gözü yerinde tutmam zaten.

Bu tıp zihniyeti bozuk insanlar yuzunden bizlerde huzursuz oluyoruz. Devir cok kotu kımseye güven yok malesef bende oglumu sureklı tembıhlerım kimseye inanma güvenme diye bız gozumuzden sakınıyoruz Allah korusun evlatlarımızı.

Esiniz hakli korkarak yasanmaz .Bol bol dua edin .Tayti ben hic rahat bulmadigimdan hic giydirme taraftari da oomadim

Korkmakta çok haklısınız lakin sizin yanınızdayken bir şey olmaz inşallah, müsterih olun
Çocuğunuza giydirin istediğinizi
Ya o pis gözlere nasıl engel olacağım midem bulanıyor çünkü düşündükçe onlar melek masum ama o zihniyet öyle bir yere koyuyor ki bebeği çocuğu saçımı başımı yolasım geliyor sinirden.

Sanırım hamilesiniz ve çok duygusalsiniz sanki biraz abartıyorsunuz böyle giderse de psikolojiniz bozulur.
Siz anne-baba olarak bebeğinizin yanindasiniz kimse bir şeyler yapamaz.

Ama gözunuz cocugunuzun uzerınde oldugu surece giydirin tabıkı gercı bu zamanda kapalı da olsa dedem yasındKının niyeti bozuksa bakıyor Allah cezalarını versin ne dıyım

Ben de aynı durumdayım. Kızım 19 aylık.bende mini şort veya ipli giydiremiyorum. Çok fazla kıyafeti vardı yaz için ama dün tekrar alışverişe çıktım ve daha kapalı kıyafetler Aldım.kız kardeşimle tartıştık bizde.küçük çocuk niye bu kadar abartıyorsun dedi.Bu bizim zihniyetimizin bozukluğu değil. Bizi bu hale getirdi insanların iğrençlikleri maalesef. Sizi çok iyi anlıyorum

Haksızsınız. O zihniyette olanların en son bakacağı yer cocugunuzun kiyafetleridir. Uzun veya daha kapali giyinince tahrik olmayacaklar mi saniyorsunuz? Kediye kopege hallenen mahluklar var. Cocugunuzu kendine özgüveni olan, dogruyu yanlisi ayirt edebilecek bir birey olarak yetistirin. Ona yabancilarin davranislarinin nasil olmasi gerektigini öğretin. Bu sekilde sürekli sakınarak cocugunu icin en kötü seyi yaparsınız.

Esiniz hakli korkarak yasanmaz .Bol bol dua edin .Tayti ben hic rahat bulmadigimdan hic giydirme taraftari da oomadim
Aslında taytlar normalde dar ve kısa değildi Çok da güzeller ama çocuklar hızlı büyüyor hiç giydirmediğim bir sürü giysi var olmuyor ya kısa ya dar elbette esimin benim yanımda birşey yapamazlar ki zaten park vs yolda bile hiç tek bırakmam elini tutarım gözüm üstünde şu son yaşanan olaylar beni oldukça karamsar yaptı abartmamak gerekiyor galiba eşim hakli bu konuda.

Müge Anlı 'yı çok mu izliyorsunuz? O tip şeylere fazla bakmayın, daha eğlenceli işlerle meşgul olun. Belki milyonda bir çıkacak sapık yüzünden herkese potansiyel gözüyle bakıyorsunuz. Rahatlayın, o kadar da değil.

Pedofili çocuğun kıyafetinden mi tahrik oluyor sizce? Evet çocuklarımızı ekstra bir özenle korumalıyız haklısınız ama onları bastırarak çok olumlu sonuçlar alamayız sanki. Minicik bebe dar tayt giyse ne olur, rahat olacağı herşeyi giyebilir. Önemli olan etrafın temasından korumak.

Elalem sapık mıdır değil midir diye 3 yaşındaki çocuğu kapatmak da pek sağlıklı bir ruh hali gibi gelmedi açıkçası bana. Dar tayt muhasebesi filan yapmanız bana göre abes.
Çocuğu kapatmiyorum ki sadece popo kısmı dar giysiler taytlar ve şortlar giydirmek istemiyorum niye yalnış okuyup yalnış anlıyorsunuz.

Ben çocuğun kadınsı giydirilmesine karşıyım. Ama onlar yüzünden de çocuğu giydirmemek taraftarı değilim.

Koruyun izleyin tabi ki..
o iğrenç yaratıklar her türlü bakar zaten bakacak olsa.
Ha bu arada 2 kız var bende de :)

Biz galiba fazla korumaciyiz çünkü çok küçükler ve korunmaya ihtiyaçları var ben yorumları okuyunca fazla kastigimi anladım maalesef çocuğumuzu elimizin gücümüzün yettiği kadar koruyabiliriz gerisi Allah a emanet

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…