ya ben size kızmıyorum şaşırıyorum ben anne değilim belki olunca böyle davranacağım ben 5 yaşındaki çocukta tatlılıktan baska bir şey görmüyorumMalesef böyle örnekler var . Hemen ilk lincimi yedim .
Ya hadi 13 14 yas
ya ben size kızmıyorum şaşırıyorum ben anne değilim belki olunca böyle davranacağım ben 5 yaşındaki çocukta tatlılıktan baska bir şey görmüyorum
Canım işte biz öyle görüyoruz başkası o 5 yaşında ki cocugu cinsel obje olarak görüyor halleniyor ağzının salyasini akıtıyor. Keşke herkes çocuklara masumane baksa art niyetsiz.Ya hadi 13 14 yas
ya ben size kızmıyorum şaşırıyorum ben anne değilim belki olunca böyle davranacağım ben 5 yaşındaki çocukta tatlılıktan baska bir şey görmüyorum
Kimse kusura bakmasın ülkede pedofili
Nerde dinci var ordan çıkıyor.
Eşcinsel amcalar da öyle.
Muhafazakar ortamdan uzak tutun, yeter
ınKonua ve yorumlara inanamadım.delirdiniz mi bebek ya hu bu.bi kaç sapık var diye bebekleri kapamak nedir?biz küçükken sadece bezimizle gezermişiz yazın sıcakta resimlerim var.bebeği kapamak,bakmasınlar demek ne demek bebek sevimli diye bakılır elbet.bi kaç tane sapık var diye hayatı abormalleştirmrk gereksiz
Son zamanlarda arttı pedofiliBu nasıl bir düşünce Allah aşkına . Üç beş sapığın iğrençliğini neden bir topluluğu genelleyerek haklarına giriyorsunuz ?
Böyle konularda illa bir din kötüleyen çıkar ortalık karışır önemli konuşulması gereken bir konu da güme gider .
Yapmayın Allah aşkına bu ne yobaz düşünce
Kapatmiyorum bakın tekrar söylüyorum popo kısmı dar olmayan taytlar ve elbiseler giydirmeye çalışıyorum sadece eşim de dar da olsa birşey olmaz dedi ama işte ben fazla korumacı davranıyorum galiba bunu anladım.Konua ve yorumlara inanamadım.delirdiniz mi bebek ya hu bu.bi kaç sapık var diye bebekleri kapamak nedir?biz küçükken sadece bezimizle gezermişiz yazın sıcakta resimlerim var.bebeği kapamak,bakmasınlar demek ne demek bebek sevimli diye bakılır elbet.bi kaç tane sapık var diye hayatı abormalleştirmrk gereksiz
Son zamanlarda arttı pedofili
Ya taytı ben 30 yasımda giyip çıkıyorum dışarı kimse bakmıyorKapatmiyorum bakın tekrar söylüyorum popo kısmı dar olmayan taytlar ve elbiseler giydirmeye çalışıyorum sadece eşim de dar da olsa birşey olmaz dedi ama işte ben fazla korumacı davranıyorum galiba bunu anladım.
Yazıp yazıp siliyorum .Kimse kusura bakmasın ülkede pedofili
Nerde dinci var ordan çıkıyor.
Eşcinsel amcalar da öyle.
Muhafazakar ortamdan uzak tutun, yeter
Çünkü pedofili sapıklar sadece çocuklara bakıyor inşaAllah sana da kimseyede bakmazlar pislikler.Ya taytı ben 30 yasımda giyip çıkıyorum dışarı kimse bakmıyor
Doğru söylüyorsunuz ama ben de galiba öyle kandırıyorum kendimi :/ bol giydirerek koruduğumu düşündüm hep.Helallenen taytlıda taytsızda örtüylede helallenir bunun kıyafetle bir ilgisi yok zihniyetle alakalı
Bunu kavrayın
Evet haklısınız çocuğumun psikolojisini de düşünmem gerekiyor burada ki yorumları dikkatli okuyacağım tekrar elimden geldiği kadar dikkatli olacağım.Damacana, kedi, kopek... Bunlar da mi dar kiyafetler giymisti? Bence bakislardan koruyamayacaginizi ve olayin kiyafetle hicbir alakasi olmadigini kabullenmeniz gerekiyor. Bu bir sapkinlik ve sizin bu konuda yapabileceginiz bir sey yok. Bu paranoyaya varan dusunceleriniz kiziniz sizin davranislarinizi tam olarak kavramaya basladiginda kizinizi daha cok korkutarak olumsuz etkiler.
Küçük olduğu için belki bu kadar kasıyorum kızınızı taktir ettim çok bilinçli ben de öyle yetiştireceğim önce kendimi düzeltmem lazım ama.Şort da giydiririm tayt da ..büyük kızımın bacakları uzun , dikkat çekiyor fakat umrumda değil .poposunun kapanması yeterli . İki üç ş.refsiz yüzünden baskı uygulayamam. Kendini nasıl koruması gerektiğini öğrettim ,okulda da sık sık bu konuya yer veriliyor .yanımdayken zaten problem yok , kötü niyetle bakanın gözünü çıkarırım . Sürekli baskı altında yetişen çocuğun özgüveni olmuyor . Nasıl giyinirse giyinsin ,kendini korumayı bilmeli .
Kızım arkadaşıyla oynarken birden tavrı değişti ,ben de izlemeye başladım .şu pullu kıyafetler var ya (boyanan kıyafet diyorlar kendi aralarında :) üzerinde onlardan vardı ,tam göğüs bölgesinde pulları ..arkadaşı da rengi değişsin diye elini üzerinde gezdirmek istedi .kızım hemen elini bileğinden yakalayıp engelledi ve " lütfen göğüs bölgeme dokunma ,ne öğrenmiştik unuttun mu ? Hiçbir şekilde kimsenin özel bölgelerine dokunmuyoruz " dedi ..Çok hoşuma gitti ..çocuklarımızı bilinçlendirirsek, kendilerini korumalarına da yardımcı olmuş oluruz .
Bence el kadar çocuğun ne giyecegine bu kadar takılma .dediğim gibi ,kendini korumayı öğrettiğin vakit sıkıntı kalmaz .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?