Giydir biz kadınlar olarak giymemeyi değil onlar ahlaksızlar olarak bakmamayı öğrenecekHerkese cümleten hayırlı geceler.
Etrafta oldukça sapık pis gözlü ahlaksız insan var ki artık ne yapsam bilemedim. İstanbul'da yaşıyoruz. Bugün hava biraz serin sayılır ben de kizima (33 aylik) diz altı tayt ve kısa kollu giydirdim. Eşim hava serin uzun tayt giydir dedi ben de önce ki yaz büyük gelen taytlarin kizima küçük geldiğini boydan ve dar olduğunu söyledim ve giydirmeyi reddettim.
Dediğim gibi bu devirde kundaktaki bebeğe 3 5 yaşında ki cocuga hallenen mahluklar var kizima bu yüzden şort bile giydirmek istemiyorum ben kizimi koruyup kollarken o namussuzlarin gözlerinden maalesef koruyamıyorum.
Eşim çocuğun bizim yanımızda olduğunu kimsenin ters bakmayacağını benim bu konuda abartmığımı düşünüyor kısa süreli bir tartışma yaşadık.
Sizce uzatmadan dar da olsa giydirmelimiydim yani ben gerçekten abartıyor muyum merak ettim. Ben isterim kizima güzel şortlar elbiseler taytlar giydirmeyi ama olmuyor işte o gözü çıkasıcalar yüzünden istemiyorum haksiz miyim siz söyleyin.
Not: Arkadaşlar konum sapmasın lütfen ne demek istediğimi dikkatli okumanızı istiyorum.
Allah bağışlasın doğru söylüyorsunuz hepiniz ben galiba fazla koruma içgüdüsü taşıyorum önceden bu kadar değildi ama duyduklarimiz yaşanan olaylar beni bu psikolojiye itti.Ben çocuğun kadınsı giydirilmesine karşıyım. Ama onlar yüzünden de çocuğu giydirmemek taraftarı değilim.
Koruyun izleyin tabi ki..
o iğrenç yaratıklar her türlü bakar zaten bakacak olsa.
Ha bu arada 2 kız var bende de :)
Bi tarafları kopsun demiyorum kafaları gövdelerinden kopsun inşallah. Boş boş taşıyolar boşa oksijen israfı..Allah bağışlasın doğru söylüyorsunuz hepiniz ben galiba fazla koruma içgüdüsü taşıyorum önceden bu kadar değildi ama duyduklarimiz yaşanan olaylar beni bu psikolojiye itti.
İşte canım ben de onu içimden geçiriyorum ben evladıma başkası evladına kıyamıyor öpmeye koklamaya göz bebeği her çocuk değerlidir müthiş yaratılmış varlıklar ama işte o masumları bile kirletiyor o ahlaksız hastalıklı zihniyet Allah hepsini hepimizi muhafaza etsin onlardan.Hastalık bu kime ne oluyorsa olsun da çocuk ya bebek görsem kendi çocugum değil düşmanımın çocuğuna gözlerini oyarım ben daha elin çocuklarına bile dokunmaya kıyamıyorum
Evet haklısınız ben de abarttığımı düşünüyorum eşime hak verdim bir daha kendimi frenleyip daha dikkatli olacağım.bence çok abartmamakla birlikte dikkat edebilirsiniz
Aynen canım onlar herseyin en güzelini en iyisini hakediyor yeter ki sevgi ve doğru ahlak bilinç verelim.Çocukların hakettikleri neşe sevgi ilgi bu nasıl bir sapkınlık sevgilimin yegenleri yüzünden kaç kere kavga ettik ne yapayım kıyamıyorum bağırmasına bile
Bu arada fazla sıkılma karnındakini de dusunAynen canım onlar herseyin en güzelini en iyisini hakediyor yeter ki sevgi ve doğru ahlak bilinç verelim.
Küçücük çocuğun ne teşhiri YÖK artıkBence yaptığınız çocuğun giyimine karışmak değil . Onun bedenini teşhir etmemek .
Ortalıkta kimin sapık kimin düzgün olduğunu nereden bilebiliriz ?
Ona göre giydirin bence çocuğu tutumunuzda haklısınız . O pis lanet gözlerden sakındırmak için " bakmasın onlarda banane " demek çok iyi niyetli kaçar kendimizi kandırmak olur .
Yazıktır küçücük çocuklara salkım saçak küpeler iç çamaşırı derecesinde şortlar topuklu ayakkabılar giydirmesin kimse . Neden onları daha o yaşta kadın gibi giydirirler ?
Kabullenelim artık iğrenç bir dünyada yaşıyoruz . Teşhircilik onların ekmeğine yağ sürmekten başka bir işe yaramıyor .
Allah hepsini korusun bu lanet yaratıklardan.
Küçücük çocuğun ne teşhiri YÖK artık
Amin gerçekten keşke o yaratıklar yok olsa bizde rahat rahat giydirsek yada giyinsek. Ben her halükarda fiziksel temastan koruyabilirim kızımı ama işte o gözler var yerinde çıkasıcalar onlardan bu şekilde koruyabilirim diye düşündüm inanın kızımı öyle kapatmıyor kısa kollu kısa taytlar diz üstü elbiseler giydiriyorum ama dar değil gayet bol yani tayt ama yapışsın istemiyorum evladımın poposu meydana çıksın istemiyorum o pislikler yüzünden.Bence yaptığınız çocuğun giyimine karışmak değil . Onun bedenini teşhir etmemek .
Ortalıkta kimin sapık kimin düzgün olduğunu nereden bilebiliriz ?
Ona göre giydirin bence çocuğu tutumunuzda haklısınız . O pis lanet gözlerden sakındırmak için " bakmasın onlarda banane " demek çok iyi niyetli kaçar kendimizi kandırmak olur .
Yazıktır küçücük çocuklara salkım saçak küpeler iç çamaşırı derecesinde şortlar topuklu ayakkabılar giydirmesin kimse . Neden onları daha o yaşta kadın gibi giydirirler ?
Kabullenelim artık iğrenç bir dünyada yaşıyoruz . Teşhircilik onların ekmeğine yağ sürmekten başka bir işe yaramıyor .
Allah hepsini korusun bu lanet yaratıklardan.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?