Pedofili kabusu

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Giydir biz kadınlar olarak giymemeyi değil onlar ahlaksızlar olarak bakmamayı öğrenecek

Hastalık bu kime ne oluyorsa olsun da çocuk ya bebek görsem kendi çocugum değil düşmanımın çocuğuna gözlerini oyarım ben daha elin çocuklarına bile dokunmaya kıyamıyorum

Allah bağışlasın doğru söylüyorsunuz hepiniz ben galiba fazla koruma içgüdüsü taşıyorum önceden bu kadar değildi ama duyduklarimiz yaşanan olaylar beni bu psikolojiye itti.

Çocukların hakettikleri neşe sevgi ilgi bu nasıl bir sapkınlık sevgilimin yegenleri yüzünden kaç kere kavga ettik ne yapayım kıyamıyorum bağırmasına bile

Allah bağışlasın doğru söylüyorsunuz hepiniz ben galiba fazla koruma içgüdüsü taşıyorum önceden bu kadar değildi ama duyduklarimiz yaşanan olaylar beni bu psikolojiye itti.
Bi tarafları kopsun demiyorum kafaları gövdelerinden kopsun inşallah. Boş boş taşıyolar boşa oksijen israfı..
ş..ler

Hastalık bu kime ne oluyorsa olsun da çocuk ya bebek görsem kendi çocugum değil düşmanımın çocuğuna gözlerini oyarım ben daha elin çocuklarına bile dokunmaya kıyamıyorum
İşte canım ben de onu içimden geçiriyorum ben evladıma başkası evladına kıyamıyor öpmeye koklamaya göz bebeği her çocuk değerlidir müthiş yaratılmış varlıklar ama işte o masumları bile kirletiyor o ahlaksız hastalıklı zihniyet Allah hepsini hepimizi muhafaza etsin onlardan.

Çocukların hakettikleri neşe sevgi ilgi bu nasıl bir sapkınlık sevgilimin yegenleri yüzünden kaç kere kavga ettik ne yapayım kıyamıyorum bağırmasına bile
Aynen canım onlar herseyin en güzelini en iyisini hakediyor yeter ki sevgi ve doğru ahlak bilinç verelim.

Bence yaptığınız çocuğun giyimine karışmak değil . Onun bedenini teşhir etmemek .

Ortalıkta kimin sapık kimin düzgün olduğunu nereden bilebiliriz ?

Ona göre giydirin bence çocuğu tutumunuzda haklısınız . O pis lanet gözlerden sakındırmak için " bakmasın onlarda banane " demek çok iyi niyetli kaçar kendimizi kandırmak olur .

Yazıktır küçücük çocuklara salkım saçak küpeler iç çamaşırı derecesinde şortlar topuklu ayakkabılar giydirmesin kimse . Neden onları daha o yaşta kadın gibi giydirirler ?

Kabullenelim artık iğrenç bir dünyada yaşıyoruz . Teşhircilik onların ekmeğine yağ sürmekten başka bir işe yaramıyor .

Allah hepsini korusun bu lanet yaratıklardan.

Kormakta haklısınız elbette ama sizinki paranoya olmuş sanki biraz.
O adiler kıyafete çok da bakmazki,sapık onlar,varsa kötü niyet her halükarda bakar.

Ben küçük kız çocuklarının 'kadınsı' giydirilmelerine karşıyım.
Aşırı süslü,minyatür kadın gibi.
O kötü..

İki kızım var,Allaha emanet.
Giyimlerine elbet dikkat ediyorum.
Tayt giydiyorum,şort giydiriyorum.
Ama etek elbise giydirdiğimde (eğer külotlu çorap yoksa) iç çamaşırı gözükmesin diye boxer tipi tayt\şort gibi bişey giydiriyorum içlerine.
Allaha emanetler.

Bir de şey böyle 8-10 yaşlarında kız çocuklarına şort giydiriyorlar,tam popo altında,çıplak bacağa.
Ah işte onları görünce çok üzülüyorum.
Az uzun olsa ne var.
Bakar pislikler,bakar yani..
Bunun benim zihniyetimle ilgisi yok,ben mesela tesettürlü bi kadınım.
İleride kızlarıma da o yönde tavsiyelerim olacak.ama inancımın yanı sıra o pis gözler yüzünden kıyamıyorum kızlarımıza...yoksa kim ne giyerse giysin,kime ne.
Ama yazık oluyor,savunmasız küçükler.

Çok uzattım af buyurun.
Siz fazla abartmayın,hasta olursunuz.
Korumacılık iyidir ama hiç sebepsiz bu kaygı sizi okb ye kadar götürür Allah muhafaza

Küçücük çocuğun ne teşhiri YÖK artık

İlk olarak Allah kimsenin karşısına çıkarmasın böyle mahlukatları aminnn
Bencede korkarak yaşanmaz öbür yandan ortalık sapık kaynıyor için rahat etmiyorsa giydirme zaten bende gitdirmezdim yerinde olsam

Ben tayt giydiriyorum ama binbir eziyetle. “Poposu çok mu belli, uzun bi şey mi giydirsem” diye düşünüp duruyorum. Ben yanındayken gelip sadece dokunamazlar. Ya bakışları? Bunu engellemenin bir yolu yok ki. Benim düşüncelerim hastalık haline geldiği için sizi doğru buldum. Ama bu düşünceler çocukların hayatını bir noktada kısıtlayacak.

Küçücük çocuğun ne teşhiri YÖK artık

Malesef böyle örnekler var . Hemen ilk lincimi yedim .

Onlar bakmasın demek dediğim gibi sadece saçmalık . Onlar sapık işte sapık yani bakmalarına engel olamadıkları için sapıklar zaten .

Ben çocuğu koruma taraftarıyım . Sadece temastan değil . İğrenç göz temasına maruz kalmaması açısından da .

Amin gerçekten keşke o yaratıklar yok olsa bizde rahat rahat giydirsek yada giyinsek. Ben her halükarda fiziksel temastan koruyabilirim kızımı ama işte o gözler var yerinde çıkasıcalar onlardan bu şekilde koruyabilirim diye düşündüm inanın kızımı öyle kapatmıyor kısa kollu kısa taytlar diz üstü elbiseler giydiriyorum ama dar değil gayet bol yani tayt ama yapışsın istemiyorum evladımın poposu meydana çıksın istemiyorum o pislikler yüzünden.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…