aksam 1 saat bır kız arkadasımla bır yere gıdıp cay kahve ıcmek ısterım ama samımı olmak da ıstemıyorum
Ay kadın seni öpebilirmiyim,çok tatlısın,süper ötesi bir yorumBence de en kisa zamanda bir arkadas edinin cunku kendi kendinize konusmaktan cumle kurmayi unutmussunuz. Ayrica
Bu nedir Allah askina. Cay icecek kadar samimi olacaksin ama fazla samimi olmayacaksin. Ne istedigini biliyor musun?
Ay kadın seni öpebilirmiyim,çok tatlısın,süper ötesi bir yorum
Çocuk dogali 3 yil oldu kendi basima zaten gezemiyorum annem pek bakmiyor pek dedıgım hıc aslında, bakayım dıyor bir iki saat bazen bırakıyorum 3 ayda bır kere hatta 6 ayda bır kere toplam belkı 5 kere bırakmışımdır bu yaşına kadar o da mecburen doktora falan, annem bakmak mecburıyetınde degıl tabıkı ama kocamın aılesıne kocama falan oyle tatlı kötülüyor benı o da benım canımı cok sıkıyor herkesın ınanacagı gıbı soyluyor ben de annemı kötulememek ıcın kımseye boyle dedı ama ınanmayın falan dıyemıyorum... sonra cevremden de annemın asagıladıgı yönde sözler duyuyorum üzülüyorum tabıkı.
Bir de hıc arkadasım yok, hıc dedıgım tamemen arkadasım yok ne komşum ne dostum var. bu da benı ıyıce sıkıyor mesela aksam 1 saat bır kız arkadasımla bır yere gıdıp cay kahve ıcmek ısterım ama samımı olmak da ıstemıyorum bu konuda ne yapabılırım onu bılmıyorum bana msj atıp selam verenlerle dahi konuşmaktan kaçıyorum ki görusmeyeyım ama bır yandan da görusmek ıcın hayaller kuruyorum belkı eşim 1 saat cocuga bakar ben de gönlumce sohbet edıp dertlesebılırım gıbı gelıyor veya kafamı dagıtırım...
etrafımda cocugu anneme sattım eşime sattım gezıyoruz kızkıza falan dıyenler oldukca artık kıskanıyorum özenmeyı takdır etmeyı falan gectım malesef. belkı annemın dedıgı gıbı gecımsızım salagım olabilir ama ıyı kötü arkadaslık kurmalı mıyım ne yapayım dertlesmek ıstemıyorum derdım büyümesın dıye üzülüyorum.
Tek derdin çocuk aslında.O olduğu için rahat hareket edemiyorsun.
Annen seni eşinin ailesine kötülüyor o yüzden mi çocuğa bakmıyor.
tutarsızlık var konuda.
Hem kıskanıyorsun çıkanları hem samimi olmak da istemiyorsun sana msj atanlarla bile.
Devreler kısa devre yaptı sanki bende
Kadın süpersın sen yaa,vaZgeçtim öpmüyorum,önünde saygıyla eğiliyorum,alkışlıuorumOp ama samimi olmadan
cocouk diye soze basladiginiz siizn cocugunuz diye dusunuyorum, biz genedel oglum kizim gibi sahiplenme ekleriyle tanimlarizda ondan algiyamadim ilk basta bunu soylemek isterim !
bahsettiginiz cocuguda alip park bahce dolasin, hem cocuk azcik hava alir hemde sen sosyallesirsin diger annelerle.
birde sunu demeden gecmiyim, annen sana salaksin diyor sanirim, unutmaki bu cok kotu bir kelime, sakin abshettigin cocuga sen bu tarz kelimeler kullanma,
Kadın süpersın sen yaa,vaZgeçtim öpmüyorum,önünde saygıyla eğiliyorum,alkışlıuorum
ya benım konumda amma samımı oldunuz ben gene dış kapı gene dış kapı
Ama itiraf et arkadaş süper öZetlemiş,samimi olmamakda ne demek,o zaman buluşup çay içmenun anlamı ne?evdede tek başınada çat içebiilirisn,çay bahane,sohbet şahanaya benım konumda amma samımı oldunuz ben gene dış kapı gene dış kapı
Parka çıkın parktan dahagüzel sosyalleşme ortamı var mı???yan salıncaktaki bebeye pişt ne güzel üstündeki diyerek laf atmaya başlayın gerisi gelir. (sapık gibi oldum) herkesle muhabbet ortamı kurarsınız çpcuk üzerinden yürürsünüz. Çok bunaldığım dönemlerde hem kızı ortalığa salmak hemde terapi olmak için parka çıkarız gebersem bile yorgunluktan.
Ama samimi olmak istemeyen sensin
Sizin probleminiz kendinizle.
Çay içiyim kafa dağıtıyım ama sırt sırta oturalımda tanımasınlar gibi hayret
Dışarı çıkmıyosun mesaj atmıyosun cevap vermiyosun kendine bakamıyosun tipim kaydı diyosun eee ?
Al çocuğunu git kuaföre kaç dakika sürücek ki fön ?
Parka git çocuklu insanlarla tanış al yavrunu kafeye birlikte gidin
Eşini çocuğunu al oyun abladı olan yerler var onlar oynatsın siz oturun izleyin muhabbet edin
Lütfen topla kendini çocuğuda asosyal yapma
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?