Diyet yapmayı dene arkadaşım. Yediklerinden kısarsan enerji içeceklerine devam edebilirsin
evet kilo yapabılır onlar..ayrıca onların fazlası zarar dıye bılıyorum...canınız onu isteyince su için..
ya o energy iceceklerinin icinde ne kadar seker var biliyor musunuzsempatiksalakcinni hele bir de kafein... bosuna enerji icecegi demiyorlar. e onun verdigi enerjiyi harekete donusturmuyorsaniz tabiki onlar da yaga donusecek. hemen kesin bunu... onun yerine kafeinsiz light kola icin bir sure. sonra hepten kesersiniz...
kilo almis olmaniz o kadar normalki.. normalde insanlar onun 1 tanesiyle azicik uykuyla iki gunu gecirebiliyorlar. siz keyif icin iciyorsunuz ve normal ritimde hayatinizi devam ettiriyorsunuz. gelsin yaglar ve selulitler...
Ben bir ara Fanta'ya takmıştım, günde bir litre hatta daha fazla fanta içiyordum, turuncu olacaksın diye dalga geçiyorlardı benle :) İçindeki şekerden turuncu olmadım ama bir dönem duba oldum :) Sonra bıraktım, diet kolaya geçtim :) Ben sudan nefret ediyorum ya ne yapayım :S Şimdilerde sodaya terfi ettim, susadıkça soda içiyorum, son terfim su olur inşallah, sizin de tabii :)
evet ama ikiciyi doktumm icmedimm
aferin canim. icme artik. ben de su icemiyorum ama gazli ne olursa (ozellikle cola) litrelerce icebilirim. ama icindeki seker ve kafein cok zararli. artik sadece kafeinsiz ve diyet olan kolayi iciyorum ama onun disinda gunde en az 1.5 litre soda ( spuitwater) iciyorum. cilde de cok iyi geliyor. tavsiye ederima.s.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?