pek dert sayilmaz ama

ecem899

askim ve oglum (L)
Kayıtlı Üye
30 Mayıs 2010
1.397
44
118
Hollanda
ya kizlar ben 4 aydir gunde 2 tane energy icecegi iciyorum bazen sekersiz reddbull aliyorum ama bazende esim getiriyor ama sanki cok kilo aldim ya uff nasil birakabilirim alistim

Diyet yapmayı dene arkadaşım. Yediklerinden kısarsan enerji içeceklerine devam edebilirsin

evet kilo yapabılır onlar..ayrıca onların fazlası zarar dıye bılıyorum...canınız onu isteyince su için..

Diyet yapmayı dene arkadaşım. Yediklerinden kısarsan enerji içeceklerine devam edebilirsin

diyet niyet ediyorum sonra aman diyorum dunyaya bir kere geliyoruz yoo aslinda pekte bise yemiyorum sabah bazen ekmek yiyorum arasinda beyaz peynis salatalik taze sogan
oglen corbaa icerim cogu zaman aksama dogrduda energy cukulata

ya o energy iceceklerinin icinde ne kadar seker var biliyor musunuzsempatiksalakcinni hele bir de kafein... bosuna enerji icecegi demiyorlar. e onun verdigi enerjiyi harekete donusturmuyorsaniz tabiki onlar da yaga donusecek. hemen kesin bunu... onun yerine kafeinsiz light kola icin bir sure. sonra hepten kesersiniz...
kilo almis olmaniz o kadar normalki.. normalde insanlar onun 1 tanesiyle azicik uykuyla iki gunu gecirebiliyorlar. siz keyif icin iciyorsunuz ve normal ritimde hayatinizi devam ettiriyorsunuz. gelsin yaglar ve selulitler...

ya sormaa sanki arkadas gibi iciyorum onu wallaha
ikinciyi actim ama dokucem su icecem onun yerine

Ben bir ara Fanta'ya takmıştım, günde bir litre hatta daha fazla fanta içiyordum, turuncu olacaksın diye dalga geçiyorlardı benle :) ıçindeki şekerden turuncu olmadım ama bir dönem duba oldum :) Sonra bıraktım, diet kolaya geçtim :) Ben sudan nefret ediyorum ya ne yapayım :S Şimdilerde sodaya terfi ettim, susadıkça soda içiyorum, son terfim su olur inşallah, sizin de tabii :)

soda çok faydalı yahu. İyi yapmışsınız bizde terfi edebilsek keşke :)

ya bende gün boyunca normal su, yemeklerdede soda iciyorum, bencede enerji icecekleri sekersiz bile olsa fazlasi zarar. Ayrica abur cubur kadari kilo yapan birsey yoktur, nekaadari yediginin farkinda bile varmassin. Birde aksamlari cikolata yiyormusun, al sana kilolarin kaynaklarindan birtane. Zaten gündüz bile yesen kilo alirsinki, aksam dahada oturur. Bence sen kahvalti- öglen-aksam yemeklerinin arasinda hicbirsey yeme, mesafelerde 4-5 saat olsun, ozaman iyi kilo verirsin, vücud yag yakmaya zaman bulur.

evet ama ikiciyi doktumm icmedimm

aferin canim. icme artik. ben de su icemiyorum ama gazli ne olursa (ozellikle cola) litrelerce icebilirim. ama icindeki seker ve kafein cok zararli. artik sadece kafeinsiz ve diyet olan kolayi iciyorum ama onun disinda gunde en az 1.5 litre soda ( spuitwater) iciyorum. cilde de cok iyi geliyor. tavsiye ederima.s.

azalt demıcem cunku azaltınca bıle alıskanlık devam edıyor bırden bırak,onun yerıne baska seyler ıcmeyı dene,o aklına gelgıdınde su ıc baska bırsey ıc.

enerji iceceklerinden vazgecmeye bak. Benim bir arkadasimda bu icecegin hastasi oldu. Hatta kahvaltida bile iciyor, tiryakisi oldu...Oda simdi birakmaya calisiyor... Sagliga gercektende cok zararli...

Canım, hadi kiloyu falan geç, bu içeceklerin fazlasının sağlığa (özellikle kalbe) ne kadar zararlı olduğunu bilmiyor musun? Bir çok ülkede zaten yasaklanmış durumda, içindeki maddelerden dolayı. Bence sen kilodan önce sağlığını düşün.. hani arada bir hepimiz tüketiyoruz ama sen naaptın be güzelim.. günde 2 tane.. ne içersen iç günde 2 tane sağlıklı değil ki.

tatsız bişey o enerji içecekleri ya. ben bi kere içtim hiç beğenmedim. zararlı olmasın o kadar fazlası? Suyun yerini hiç bir içecek tutamaz bence...

canım o içecekler zaten saglıksız.bide adı üzerinde enerji içecegi içerde hareketsiz oturursan gelsin kilolar.
içtikten sonra yürüyüş filan yapmam lazım.
en iyisi evinize almayın yada daha dikkatli kullan.spor filan yap .gitsin kilolalar

keşke yaptığı tek şey kilo olsa.Enerji içecekleri kalp ritmini bozuyor,bu kanıtlandı.Düzenli bu içeceği içenlerle kalp hastaları üzerinde bir deney yapılmış ve iki grubun da kalplerinde belirgin fark gözlenmemiş.Ayrıca kafein oranı çok yüksek

suyuda cok icerimm ama niet uit de kraan bron water varya ondan siselerde ama buz gibi olacak saolll

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…