• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Pek muhterem bayanlar size bir soru :)

Benim de annem babam ayrı. Ben çok gerilmiştim ama düğün günü babam annemin evine gelip kuşağımı bağladı beni çıkarttı. Hatta babamın 2. Eşide geldi. Düğünümde çok güzel geçti herkes güldü oynadı. Hiç gerginlik çıkmadı. Eşimin sülalesi düğünden sonra helal olsun annene babana demişlerdi.

İnşallah seninki de benimki gibi geçer canım. Sonuçta senin en mutlu günün. Herkes kırgınlıklarını ve kızgınlıklarını bir kenara bırakıp sizin için güler yüzlü olmalı.

bizimde komşumuz eşinde ayrıydı..düğünü herşeyi kadın yaptı..ayrıldığı eşide geldi ..bir köşede sadece izledi ve gitti..ben olsam çağırmazdım..çünkü böyle sorumsuz erkekler hak etmiyor davet edilmeyi...

Duğunde isteyen istediği yere oturur, gruplaşmak isteyen kendine göre ayarlar. Bence ikinizde hiç dert etmeyin. Duğun ortamı kendiliğinden şekil alıyor :)

Ben görmedim. Ama eşim arkadaşının kızının düğününe gitmişti. Adam da boşanmış. Adamın kardeşi -eski görümce- birden gelip oturan eski eşe saldırmış . Eşim de kadının yanında oturmuyormuş tam arada kalmış. Baya gerilimli bi an olmuş. Ve eşim kadının gelinin annesi olduğunu o zaman anlamış. Öyle uzakta oturuyormuş hani ortalarda falan dolanmıyormuş ama hala gelip yanındakilerle saldırmış birden. Yani akrabalara falan herkese dikkat edin.

Eşimin anne babası da ayrılar. Kavga gürültü yok aralarında ama yine de gerilmişlerdir.
Kv kendi ex kv den nefret eder. İstemeye geldiklerinde gerginliğini görebiliyordum ama gayet iyi geçti herşey. Kv o taraftan en samimi olduğu eltisiyle ve kardeşiyle oturdu.

İsteme ve nişan olmadı mı daha? O zaman geldiklerinde bir olay olmadıysa veya olmayacaksa korkmayın ikiniz de.

Ama yine de erkek arkadaşından onları uyarmasını iste. Herkes çenesine hakim olsun. Düğün çok özel bir gün mahvetmeye kimsenin hakkı yok.
Hayır isteme falan gerçekleşmedi henüz. Zaten onuda düşünüyorum. O da bir korkum. Ama dediğiniz gibi öncesinden uyarırsa etkili olacağını düşünüyorum. Teşekkürler :)

Ben görmedim. Ama eşim arkadaşının kızının düğününe gitmişti. Adam da boşanmış. Adamın kardeşi -eski görümce- birden gelip oturan eski eşe saldırmış . Eşim de kadının yanında oturmuyormuş tam arada kalmış. Baya gerilimli bi an olmuş. Ve eşim kadının gelinin annesi olduğunu o zaman anlamış. Öyle uzakta oturuyormuş hani ortalarda falan dolanmıyormuş ama hala gelip yanındakilerle saldırmış birden. Yani akrabalara falan herkese dikkat edin.
Allah korusun, ne kadar üzülmüştür düğün sahipleri :KK43: O gün sorun çıkaracak kimseyi affetmem. Bu eşimin anne babası olsa bile..

Yok sorun çıkartan halaymış ona da yapacak bişey yoktur heralde.en fazla düğünden gönderirsin ama moral bozulmuştur bi kere. Bem de duyunca geline üzülmüştüm

Inşallah orta yol bulursun canım. Benim eşimin de anne babası ayrı iki taraf nefret boyutunu da aşmış vaziyette o yüzden bi tarafı hiç cagirmadik . Pişman değilim olaysız eğlenceli bir düğün oldu

Back
X