Doğuma Hazırlık Peki Bebeğinize Ne İsim Koyardınız ?

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
:CüvCüv:Benim oğullarımın Adı:Alperen ve Ali Sinan 3.bebişim kız olursa Zeynep Hilal....... oğlum olursa Ege Han veya Tolga Han düşünüyoruz Allah herkezin gönlüne göre versin inşallah:Saruboceq:

kimse bu konuda bana yardım etmeyecek mi?a.s.

canım kelin ilacı olsa kendi kafasına sürer.bizde tam bulamadık..
2 isim düşünüyorum ilk ismi serkan olacak( abimin ismi) ona yakışır isim arıyorumm
serkan bora
serkan eymen
serkan poyraz
serkan yiğit aklımda bunlar var
ama tek isim olsaydı kesin eymen koyardımm...

henüz hamiş değilim tedavi oluyorum bakalım hayırlısı ama kızım olursa pınar oğluşum olursa çağatay istiyoruz kocişimle

benim 4 senedir belli ne olacagi kocam ne der diye dusunmedim 9 ay ben tasiyacam o mustakbel kocada bi sussun ve kabul etsin bi zahmet( daha evli degilim bisi deilim noluosa hahaha)

erkek: taylan özgür
kiz: eylem

bende kız oursa akasya erkekte olursa arda düşünüyorum ama eşim pek beğenmio kısmet daha 1,5 ay var cinsiyet öğrenmeye....

bende oğlum olursa tuğrap,toprak yada doruk
kızım olursa nisandüşünüyorum...
olsunda tek bebişim ali olsun ayşe olsun rağzıyımmmmmm...........

ahhhh canim bennim kafadan bebisim olsunda saglikli sihhatli hayirli olsun ismi ne olsa olur o en kolay is valla

henüz hamiş değilim tedavi oluyorum bakalım hayırlısı ama kızım olursa pınar oğluşum olursa çağatay istiyoruz kocişimle

cnm insallah en yakin zamanda güzel haberlerini aliriz allahim sana dünya tatlisi saglikli bi bebis nasip etsin :Saruboceq::1hug:

ben hamis kalmadan buraya yazmisim ama fikir degistirdim hamis kalinca.
ben Eren koyacagim insallah kismet olursa bebisime...

ben çok severim çocukları.hasta kayınpederim 5 torun istiyor,1 yıldır olmadı ama bebişimiz olursa şu isimleri düşünürüz:
asutay,asya,umut,onur,güneş,bulut,gökdeniz,cansel

benim kızımın adıda ZEHRA NUR,tekra bebiş istiyoruz.bu sefer kızım olursa BEYZA NUR,oğlum olursa HALİT EMRE ya da ÖMER FARUK koymayı planlıyorum..hayırlısı inşalllaaahh..

benimde bir kızım var ismiRAVZA ikinciyi düsünüyoruz kızolursa AZRAveya HİRANUR düsünüyorum buyuk ihtimalle azra oglum olursa dedemizin isimi ALİ

Son düzenleme:
GÖKÇEN oglun olursa kararsızım ama bir kaç tane isim var TUGRUL, KIVANÇ,SENCER,GÖKTUG,MEHMETCAN(KAYINPEDERİN İSMİ MEHMET) Allah allah göndermeden gönderdi sinir oldum...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…