bence hemen ayrılıp birdaha görüşmeme kararı almalısın en acilinden...daha boşanmadan başkalarıyla geziyorsa senle beraberkende gezebilir..
Beklemeyi düşünmüyorsunuzdur umarım.
Bu aşağılık durumu kendine yakıştırmamalısın.
Bu alcaklığı yapan adamı halla melek gibi gösterme cabanıda anlamadım.
Kendinemi yoksa bizemi iyi bi adam olduğunu ıspat etmeye calışıyorsun
Size düşen arkaya bakmadan yolunuza devam etmeniz bu adamı bırakarak. Sadece kendinize olan saygınızı yitirmemek için. Başkası sizi ilgilendirmez.
Onu unutmak istiyorum sadece unutmak
Unutun. Bıçak kesiği gibi olsun unutmanız hemen şimdi unutun. Bu kadar net olun!
boşanıncaya kadar görüşme, boşanıp gelirse olmayacak şey değil.
ama seni şu zamana kadar kandırmış birine güvenebilir misin ?
Ne zaman size itiraf etti bu boşanma olayını ?
Karisin dan boşanmaz arada da başka bir kadınla flört iyi gelir kendince ona. Oğlu da varmış tatlım daha fazla yorum yapmayim bekar adam mi yok? Git bekar biriyle o kadar gül eglen
3. Buluşmanız ne zamandı? Geçen hafta geçen ay vs olarak3 .görüşmemizde..
Normalde boşanana kadar iletişim kurmayacakmış benimle ben aradım mesaj attım ..O son buluşmamızda da söyledi
3. Buluşmanız ne zamandı? Geçen hafta geçen ay vs olarak
Biliyorsan onurlu ol hattını değiştir uzak durBekar çok var ben bu adamın evli olduğunu boşanma sürecinde olduğunu bilmiyordum ki bana bekar adam mı yok diyorsunuz .
Şuan biliyorum ve onun çaresizliğindeyim farkındaysan
Hic masum gelmedi adam bana..
Tutun ki bosandi..bi cocugu ve eski bir esi olacak..hayatiniz zaten bu zamana kadar sıkıntılı gecmis..sizin iradeniz disinda..simdi de iradenizle kendinize aci cektiriyorsunuz..aglanacak haline gülüp durmussunuz..bosverin..gerceklere gülebileceginiz bi adam cikar karsiniza..bunu kendinize yapmayin..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?