PEKİ BEN ?

mertix

Üye
Kayıtlı Üye
25 Ağustos 2015
234
54
18
37
28 Yaşındayım hatta 29a gireceğim 1 ay sonra..

Bugüne kadar yaşadığım saçma sapan ilişkilerim sevdiğimi, sevildiğimi zannedip yaptığım hatalarım..Bana yapılan hatalar.Annemle babamın boşanması.
Babamın yaşattığı zorluklar,dövemeleri ,annemin cahilliği.. Hastalanıp doktora götürüldüğümde doktor tarafından tacize uğramam ve küçük bedenimin içine çekilmesi..

Ben ne yapacağım bana son sözü lütfen beni terk etme bekle boşanma kararı çıkana kadar bekle beni .

Bütün bu bilinmezliklerin ardında kimi neyi bekleyeceğim

Son düzenleme:
bence hemen ayrılıp birdaha görüşmeme kararı almalısın en acilinden...daha boşanmadan başkalarıyla geziyorsa senle beraberkende gezebilir..

Beklemeyi düşünmüyorsunuzdur umarım.
Bu aşağılık durumu kendine yakıştırmamalısın.
Bu alcaklığı yapan adamı halla melek gibi gösterme cabanıda anlamadım.
Kendinemi yoksa bizemi iyi bi adam olduğunu ıspat etmeye calışıyorsun

İyi biri değil..Bir kadının canı yanıyorsa asla iyi biri değildir.. Sevgimden nefret edemiyorum adamdan

Size düşen arkaya bakmadan yolunuza devam etmeniz bu adamı bırakarak. Sadece kendinize olan saygınızı yitirmemek için. Başkası sizi ilgilendirmez.

boşanıncaya kadar görüşme, boşanıp gelirse olmayacak şey değil.
ama seni şu zamana kadar kandırmış birine güvenebilir misin ?

boşanıncaya kadar görüşme, boşanıp gelirse olmayacak şey değil.
ama seni şu zamana kadar kandırmış birine güvenebilir misin ?

Bilmiyorum ..Güven duyarmıyım bilmiyorum sadece hissettiğim tek şey yoğun bi aşk,sevgi..çok farklı bir şey

Karisin dan boşanmaz arada da başka bir kadınla flört iyi gelir kendince ona. Oğlu da varmış tatlım daha fazla yorum yapmayim bekar adam mi yok? Git bekar biriyle o kadar gül eglen

Karisin dan boşanmaz arada da başka bir kadınla flört iyi gelir kendince ona. Oğlu da varmış tatlım daha fazla yorum yapmayim bekar adam mi yok? Git bekar biriyle o kadar gül eglen

Bekar çok var ben bu adamın evli olduğunu boşanma sürecinde olduğunu bilmiyordum ki bana bekar adam mı yok diyorsunuz .
Şuan biliyorum ve onun çaresizliğindeyim farkındaysan

Hic masum gelmedi adam bana..

Tutun ki bosandi..bi cocugu ve eski bir esi olacak..hayatiniz zaten bu zamana kadar sıkıntılı gecmis..sizin iradeniz disinda..simdi de iradenizle kendinize aci cektiriyorsunuz..aglanacak haline gülüp durmussunuz..bosverin..gerceklere gülebileceginiz bi adam cikar karsiniza..bunu kendinize yapmayin..

Bırakın şu evli adamları! Duymuşsun adam hala evli beklemek nedir? Bırak git hayatına kiyamam o karısına... Boşanmadan bulmuş birini adama bak
Bekar çok var ben bu adamın evli olduğunu boşanma sürecinde olduğunu bilmiyordum ki bana bekar adam mı yok diyorsunuz .
Şuan biliyorum ve onun çaresizliğindeyim farkındaysan
Biliyorsan onurlu ol hattını değiştir uzak dur

Kesinlikle beni düşündüren de bunlar.Kendime bunu yapmamalıyım..
Peki sevdiğim bu adam gibi 5 yıldır kimseyi sevemedim ben hadi bir daha kimseyi böylesine sevemezsem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…