En yakın yoldan kaç kurtul,
Madem birliktelik yaşayacak öncelikle dürüst olsun,
Madem evli adam gibi söyleyecek bunu saklamayacak ADAM gibi,
Buarada yargıtaydan döndü şu veya bu herne ise belkide küçük bir ışık varsa bile barışmaları için şuan aklını karıştırıyorsunuz .Bunun vebalini de almayın aman diyeyim ortada hele ki bir çocuk var iken.....
Zaten sizi kendisi vebalinizi alarak kandırmış,böyle bir adamdan hayır bekleme,
Kendini bu kadar yıpratma. Senin suçun yok.
Ona da acikca söyle; sana hislerim çok yoğun ama sen boşanmadan bişey yaşayamam seninle de.
Boşansın gelsin. O zaman bakarsın duruma. Akışına bırakırsın. Hayat o kadar da düz değil, boşanmak üzere bir insan birine aşık olabilir, kendine engel olamayabilir. Ve adam sanirim bu yuzden cok uzgun Boşanmadan bişey yaşamadiginiz sürece kendini suçlu hissetme.
Bir kaç gün önce oldu neden ki ?
Kesinlikle beni düşündüren de bunlar.Kendime bunu yapmamalıyım..
Peki sevdiğim bu adam gibi 5 yıldır kimseyi sevemedim ben hadi bir daha kimseyi böylesine sevemezsem
tşk ederim
Burda ne yazıyor siz ne konuşuyorsunuz ben fransız kaldım ya neyi kaçırdım dönüp dönüp okuyorum birşey anlamadım28 Yaşındayım hatta 29a gireceğim 1 ay sonra..
Bugüne kadar yaşadığım saçma sapan ilişkilerim sevdiğimi, sevildiğimi zannedip yaptığım hatalarım..Bana yapılan hatalar.Annemle babamın boşanması.
Babamın yaşattığı zorluklar,dövemeleri ,annemin cahilliği.. Hastalanıp doktora götürüldüğümde doktor tarafından tacize uğramam ve küçük bedenimin içine çekilmesi..
Aşağı yukarı az ya da çok hemen herkesin başına gelip büyümesini olgunlaşmasını sağlayan sorunlar yaşadım işte..
Şimdi geriye dönüp baktığımda herkesin hayatının aşağı yukarı benzediğini düşünüyorum.. Kimi ders alır kimi almaz... Sanırım bekleyeceğim
Ya bende bakıyorum bakıyorum birşey anlamıyordum hay ağzınıza sağlıkKonunuzun belli kısımlarını neden siliyorsunuz? Diğer konudada aynısını yapmışsınız.
28 Yaşındayım hatta 29a gireceğim 1 ay sonra..
Bugüne kadar yaşadığım saçma sapan ilişkilerim sevdiğimi, sevildiğimi zannedip yaptığım hatalarım..Bana yapılan hatalar.Annemle babamın boşanması.
Babamın yaşattığı zorluklar,dövemeleri ,annemin cahilliği.. Hastalanıp doktora götürüldüğümde doktor tarafından tacize uğramam ve küçük bedenimin içine çekilmesi..
Aşağı yukarı az ya da çok hemen herkesin başına gelip büyümesini olgunlaşmasını sağlayan sorunlar yaşadım işte..
Şimdi geriye dönüp baktığımda herkesin hayatının aşağı yukarı benzediğini düşünüyorum.. Kimi ders alır kimi almaz... Sanırım ben ders almayanlardanım ki hala kendimi lisesi genç sanıyorum.
Şunu biliyorum ki sevgisizlik yaşadım en doruklarına kadar..ailemden arkadaşlarımdan kuzenimlerimden,ihanetinden..
Açıkçası bende kimseyi sevememiştim öyle çok.Ta ki 1.5-2ay öncesine kadar !
Tesadüf eseri tanıştım onla ilk gün kahve içmeye gittiğimizde o ilk buluşmanın kasveti çekinirliği yoktu öyle güldük öyle güzel güldük ki o an anladım 28 yıldır hiç bu kadar güzel gülmediğimi. Demek ki bende içten kahkahalar atabiliyormuşum dedim demek bende uzun uzun sohbet edebiliyormuşum uzaklara dalmadan sıkılmadan kim ne der diye düşünmeden işte en yakın arkadaşınla sohbet eder gibi öylesine rahat güvenli mutlu. Sevdiğini bilirsin de sevildiğinden asla emin olamazsın ya onun da bende çok hoşlandığını ve çok beğendiğini anladım ilk gün.
Arabaya bindim beni eve bırakacak..
Gülüşüyoruz hala espriler devam ediyor.. Yeri geldi şakasına bakım evli misin yoksa dedim, gülmeye devam ettik.
Her şey çok güzeldi 3 kez daha görüştük.
3 ayrı harika eğlenceli buluşma.
Sevgimle ve onunla bir ömür geçirmek istediğimle doluydu yüreğim. Bir an önce tanımak istiyordum onu.
Bir mesaj geldi seni aramaya utanıyorum özür dilerim devam etmek istemiyorum.ayrıldık.
Çok ağladım liseliler gibi, acı çektim en derinden.
Hiç bir şey yazmadım hiç ! 2gün sonra içimde kalan 1-2 şeyi söyleyip kapatacam dedim öyle tekrar konuşmaya başladık acaba yazmasam daha mı iyiydi bilemedim ki.
Neyse son kez yemek yiyelim öyle ayrılalım dedi kabul ettim buluştuk.
Yemekte hiç bir şey olmamış gibi gözlerimizin içi gülüyor ama o hüzünlü belli ki ağlamış geldiğinde gözleri yaş doluydu
Senden sakladığım şeyler var dedi ve o kahredici cümle döküldü dudaklarından.
Ben boşanma sürecinde evli bir adamım.. dava erteleniyor yargıtaydan dönme kararı çıkacak en az 1.5 yıl.
5aydır ayrı yaşıyorlarmış.
Üstelik birde oğlu var.
Başımdan aşağı kaynar sular döküldü gerisini dinleyemedim.
Canım acıdı,sevgim incindi,düşlerim...Ya o kadının ???? Hadi istemiyorsa boşanmak hadi benimkinden 10kat fazla yanıyorsa canı.
Belki de bir an önce kurtulmak istiyordur bu adamdan .Ben nereden bilebileceğim bütün bunları.
Peki ben kaç kişiyi aynı anda düşünmek zorundayım ?
Ailemi ,sevdiğim adamı eşini, cocugunu, yiğenimi, onun ailesini ve kendimi
Ben ne yapacağım bana son sözü lütfen beni terk etme bekle boşanma kararı çıkana kadar bekle beni .
Bütün bu bilinmezliklerin ardında kimi neyi bekleyeceğim
Konuyu okudum hiç bişey anlamadım yorumlardan çıkarmaya çalıştım konu nereden yarım ??
Evli bi erkek lafı bile geçmiyo !
28 Yaşındayım hatta 29a gireceğim 1 ay sonra..Ya bilmiyorum Adam ne yapmış . Konuda yazmıyor merak ettim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?