- 6 Eylül 2016
- 332
- 263
- 18
- 35
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
seven adam anında ismini koyar cnm. benim sevgilimle de arkadaştık. hatta bende aldatıldım bunu biliyordu ama zamana bırakmak yerine kendine güvendirmeyi seçti mavişimkızlar hemen hatırlatma yaparak başlıyorum. geçtiğimiz ay başında bir senelik ilişkimin beni arkadaşımla aldattığını öğrendim ve benden ayrıldı, o kızla devam ediyorlar. bir anda bir sürü insanı hayatımdan silmek zorunda kaldım o arkadaş çevresinin hepsi gitti.
sonrasında hızla biriyle görüşmeye başladım "nasıl taktik yapmalıyım" diye konu bile açmıştım.
yalnız gerçekten psikolojim o kadar bozuktu ki, hayatıma giren yeni kişiye bir türlü "hadi" diyemedim. konusu açıldığında ise "ben ayrılalı çok az oldu, zamana bırakalım" dedim. o günden beri zamana bıraktık.
haftada bir ya da iki kez buluşuyoruz. her sabah düzenli günaydın mesajı atar her akşam iyi geceler. güniçinde sürekli ne yaptığını mesajla bildirir bana da sorar. sık sık fotoğraf paylaşır benimle.
buluşmalarımızda öpüşüyoruz, elele dolaşıyoruz zaten. birlikte fotoğraf çekiyoruz, sosyal medyada yayınlamadık henüz. kuzenleri beni biliyor, kuzenlerinin olduğu ortama vs sokuyor beni, beraber de görüşüyoruz. annesi, babası da arkadaşı olarak biliyor. (bu da bir handikap sanırım, sonradan öğrendim ki baya ünlü bir ailenin torunuymuş bu. ben soyadı benzerliğidir diye bile düşünmemiştim) ailelerine birini almaları zor oluyormuş ama "ben halledicem sen merak etme" dedi.
tamam ama sevgiliyiz demedik ki. aşkım demiyoruz birbirimize. "bebeğim, hayatım ve canım" kullandığımız kelimeler. hatta bir kere çok üstüne gittiğim bir anda (kızlar aldatılma psikolojisinden çıkamıyorum, adamı da sıkıştırıyorum zorluyorum baya) "biz seninle çıkıyoruz gibi davranıyorsun yapma, akışına bırakalım" gibi bir şey dedi. çok oturdu bu laf ama kaybetmek istemedim devam ettim.
akış akış da nereye akıyoruz kızlar biz? onun kafasında benimle ilgili iki sorun varmış açık açık konuştuk.
1- eski erkek arkadaşımı unutmak için onda teselli aradığımı düşünüyor. emin olamıyor ona hislerimden
2- çok fazla baskı yaptım. yarım saat mesaj atmasa, "tamam artık yazmam sana" gibi tripler attım. boğdum.
30 yaşında adam bu. ben gazeteciyim, o sigortacı. işimizde gücümüzde insanlarız, hayat kurabilecek ayardayız. şimdi gelse evlenirim o derece de hayatıma istiyorum.
isim koyma işini hızlandırabilir miyim sizce? baskı yapmayı kestim. nadir yazıyorum o yazdıkça konuşuyorum. çünkü zamanla kendimi de toparlıyorum.
canım konularını takip ederim. özellikle baktığım üyelerden birisin. inan çok sevindim. benim bıdığım da yeşil gözlü :) o gözünü açtığında güneş doğuyor gibi oluyor. özelden yazıcam.seven adam anında ismini koyar cnm. benim sevgilimle de arkadaştık. hatta bende aldatıldım bunu biliyordu ama zamana bırakmak yerine kendine güvendirmeyi seçti mavişim
canım konularını takip ederim. özellikle baktığım üyelerden birisin. inan çok sevindim. benim bıdığım da yeşil gözlü :) o gözünü açtığında güneş doğuyor gibi oluyor. özelden yazıcam.
Ben seni hiçbir şeye zorlamadim da diyebilir . Opus oynas mevzulari da geçmiş ya yukarda.nolur öyle bitmesin. sen de keyif aldın ne güzel eğleniyorduk derse cidden ikinci yıkım olur bende.
Ben seni hiçbir şeye zorlamadim da diyebilir . Opus oynas mevzulari da geçmiş ya yukarda.
sıralamada hata yapmış olabiliriz ama elbette öpüştüğümüzde, birbirimize dokunduğumuzda artık sevgiliydik benim için de. ama formal olarak isim koymayalım dedim. çünkü yeni ayrılmıştım, hayal kırıklığımı da anlayın. ve şimdi o daha geride duruyor, ben daha üstüne düşen tarafım.