Peki Eşinizle aynı frekansta değilseniz?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu bir özeldir her şekilde yazarsam engellenebilirim dışarıda harama gözü kapalı evet diyen insanlar var sadece bunu söyleyebilirim daha derine inmek istemiyorum çünkü etik değil

erkeklerin ''harama'' bakmasında sıkıntı yok ama kadın evet dedi diye sorun oluyor öyle mi?
erkeklere gık diyemeyip hemcinsinize sallamak nasıl rezil bir tavırdır böyle..
ayrıca haram dediğin kime göre neye göre herkes aynı dine ya da mezhebe inanmıyor ki.

erkeklerin ''harama'' bakmasında sıkıntı yok ama kadın evet dedi diye sorun oluyor öyle mi?
erkeklere gık diyemeyip hemcinsinize sallamak nasıl rezil bir tavırdır böyle..
ayrıca haram dediğin kime göre neye göre herkes aynı dine ya da mezhebe inanmıyor ki.
Eşimin tercihlerinden bahsediyorum ne kadarda gereksiz muhalefet oluyorsunuz pes.

Bu bir özeldir her şekilde yazarsam engellenebilirim dışarıda harama gözü kapalı evet diyen insanlar var sadece bunu söyleyebilirim daha derine inmek istemiyorum çünkü etik değil

Enişte hareketli bir cinsel yaşam, dirty talk falan istiyor da siz yanaşmıyorsunuz o yüzden sıkıntı yaşanıyor aranızda muhtemelen di mi? :KK53:

Est.
Hangi oyunları oynarsın? Ben, Tekken çocuğuyum Yoshimitsu ile Xiaoyu alayım tamam, gerisini seyret "Şiir şiir" :KK70:
Şiir sevenin hali başka oluyor, Orhan Veli'nin de yeri ayrıdır bende.
Bende frekans bu; ikisinden de var ama eşimin bence kodu bozuk, ya da benim. O ayrı mevzu. :KK70:
Fps seviyorum reelde de Askeri simülasyon oyunu olan Airsoft oynuyordum eski sevgilimle baya replika silahlarla plastik mermilerle oynana çok zevkli bir oyun gerçekte oynamak çok daha zevkli ama camia aynı olduğu ve kendisiyle rastlaşmak istemediğim için malesef o macera bitti benim için ya ben kaba bir kova burcuyum kova burcu kadınları düz odun olurlar da :D yani ben öyleyim malesef romantizim filan hakgetire :))))))) zamanında buluşmaya gül getiren çocuğun karşısında o gülü çatır çutur yemişliğim var hey gidi heyy :)

Niye evlendiniz ki ? Anlamadim ben
Ben ayni frekansta olmayan biriyle sohbet bile edemiyorum kaldi ki evlenip ayni evi paylasiyim

Şiir sanat ve felsefe seven kadınların antitezi sigara içip küfürlü konuşan kadınlar sanıyorsanız yolunuz hiç sigara yasağı öncesi gsf ya da sosyal bilimler kantinlerine düşmemiş bence :)

Yani benim ilgi alanlarım daha derin, kocam daha domestik bir yaşam peşinde tek gündemi tv dizileri olan bir kadınla daha mutlu olurdu deseniz anlardım mesela. Ya da ne bileyim oturup karşılıklı iki tek atabileceği bir kadın istiyor deseniz o da tamam. Çünkü içki içmeyi seven insanlar genelde onlara eşlik eden birileri olmasını sever. Ama hayatımda hiç eşiyle karşılıklı tüttürememekten şikayetçi bir sigara tiryakisi tanımadım.

Cidden böyle bir talebi mi var eşinizin? Yoksa sizi soğuk, sıkıcı ne bileyim cilvesiz olmakla filan mı suçluyor? Sizi bunlarla itham ettiğim için sormuyorum yanlış anlamayın. Sadece gördüğüm kadarıyla karşı tarafın bazı beklentilerini kafanızda size itici ve bayağı gelen bir kadın stereotipiyle bağdaştırmışsınız. Bu durum hem ilişkinizi zedeler hem kendinizi keşfetmenizi engeller. Karşı tarafın sizden somut olarak ne beklediğini, sizin ondan ne bekleyip yaptıramadığınızı açık açık yazarsanız işinize daha çok yarayan yorumlar alırsınız bence.

Fps seviyorum reelde de Askeri simülasyon oyunu olan Airsoft oynuyordum eski sevgilimle baya replika silahlarla plastik mermilerle oynana çok zevkli bir oyun gerçekte oynamak çok daha zevkli ama camia aynı olduğu ve kendisiyle rastlaşmak istemediğim için malesef o macera bitti benim için ya ben kaba bir kova burcuyum kova burcu kadınları düz odun olurlar da :KK70: yani ben öyleyim malesef romantizim filan hakgetire :))))))) zamanında buluşmaya gül getiren çocuğun karşısında o gülü çatır çutur yemişliğim var hey gidi heyy :)

Eski CSçı olarak Pubgden kendimi zor kurtarmışım fps demeyeydin eyiydi bağa. :D
Ama gül yemek çok şiirsel bir hareket bence. Demet Sağıroğlu Kınalı Bebek klibini getirdin aklıma. Gizli romantik seni.
Kova burcu gadını olmasam yiyeceğim hea. Kanayan güller vardır gizli çekmecelerinde kesin, ama dışında kurşun asker. Neyse, Mune Müdür uyarısını baştan vermiş, cımbızsız götürür bu kez. Ben gidiyom... Yollar uzun ardım sıra, matemim sabahın ortasında, bir kova burcu tanıdım benden iyi olmasın, romantik değilim didikçe romantikliği ağzında.... Hoççakalll. :D

Niye evlendiniz ki ? Anlamadim ben
Ben ayni frekansta olmayan biriyle sohbet bile edemiyorum kaldi ki evlenip ayni evi paylasiyim

Çünkü frekans farklılığı cinsellikle alakalı muhtemelen ve evlenmeden cinsellik yaşamadıkları hatta bu konuları konuşmadıkları için farketmeyip evleniyorlar.

Eski CSçı olarak Pubgden kendimi zor kurtarmışım fps demeyeydin eyiydi bağa. :KK70:
Ama gül yemek çok şiirsel bir hareket bence. Demet Sağıroğlu Kınalı Bebek klibini getirdin aklıma. Gizli romantik seni.
Kova burcu gadını olmasam yiyeceğim hea. Kanayan güller vardır gizli çekmecelerinde kesin, ama dışında kurşun asker. Neyse, Mune Müdür uyarısını baştan vermiş, cımbızsız götürür bu kez. Ben gidiyom... Yollar uzun ardım sıra, matemim sabahın ortasında, bir kova burcu tanıdım benden iyi olmasın, romantik değilim didikçe romantikliği ağzında.... Hoççakalll. :KK70:
Kendim gibi kova kadınlarını anında buluyorum burda ya çok memnun oldum ben de kaçıom yeni gelmiştim mapustan zati :D

Basligi okuyunca direk evet ayni frekansta degiliz cocuk var mecburiyetten katlaniyoruz birbirimize diyerek girdim konuya.

insan bekarken anlayamiyor sanirim farkliliklari sonradan dogabikecek sorunlari. Malesef bardagin sadece dolu tarafiyla evleniyoruz evlendikten sonra bos tarafi tokat gibi carpiyor insanin yuzune

Çünkü frekans farklılığı cinsellikle alakalı muhtemelen ve evlenmeden cinsellik yaşamadıkları hatta bu konuları konuşmadıkları için farketmeyip evleniyorlar.
Buna katilmiyorum. Ben esimle cinsellik yasayarak evlendim ve mutluyduk ama nasil oluyorsa o imzayi attiktan sonra (genel olarak) erkeklerde bi degisme oluyor. Cinsellikk bike degisti bizde

He simdi anladim , valla sevismeden kimseyle evlenmem 😂😂 ten uyumu denen nirsey var , bamya mevzusu , erken bosalma vs vs , obur turlusu elinde bomba gibi patlar valla

Özenti bir cinsel yaşam istiyor oysa ben bunu istemiyorum sadece cinsellik değil konum.

Size göre özenti adama göre fantezi... Fantezileri var diye adam sığ, arsız, sapık falan olmuyor. Dediğiniz gibi farklı frekanslarınız var ama bu eşinizi gömmenize sebep değil. Farklı noktalardaysanız ayrılırsınız olur biter.

ben sizin özelinizi sormadım. neden bu genellemeyi yaptığınızı sordum. verdiğiniz cevaptan da kendi kötü deneyiminiz yüzünden kadın erkek herkesi anlamsız yere suçladığınızı düşünüyorum şu an.

Size göre özenti adama göre fantezi... Fantezileri var diye adam sığ, arsız, sapık falan olmuyor. Dediğiniz gibi farklı frekanslarınız var ama bu eşinizi gömmenize sebep değil. Farklı noktalardaysanız ayrılırsınız olur biter.
Ha siz teşhisi koydunuz zaten benim Bi yorum yapmama gerek kalmadı emredersiniz hemen davas açıyorum çok sagolun.

Buna katilmiyorum. Ben esimle cinsellik yasayarak evlendim ve mutluyduk ama nasil oluyorsa o imzayi attiktan sonra (genel olarak) erkeklerde bi degisme oluyor. Cinsellikk bike degisti bizde

Sizin evliliğinizden değil konu sahibininkinden bahsediyoruz. Sizinkinden bahsetmemiz için biraz daha fazla veriye ihtiyacıız var. Konu açarsanız o konuda da değerli yorumlar paylaşılır 😊

ben sizin özelinizi sormadım. neden bu genellemeyi yaptığınızı sordum. verdiğiniz cevaptan da kendi kötü deneyiminiz yüzünden kadın erkek herkesi anlamsız yere suçladığınızı düşünüyorum şu an.
Hayır bu durum Okudugum gördüğüm duyduğumdan kaynaklı ama bunu buradaki insanlara anlatamayacağım galiba elit bir kesim var burda herkes bir şatoda prenses.

Ha siz teşhisi koydunuz zaten benim Bi yorum yapmama gerek kalmadı emredersiniz hemen davas açıyorum çok sagolun.

Yok ayol teşhis koymadım, sizin söylediklerinizden yaptığım çıkarımlarla yorumumu paylaştım. Ben eşimle aynı frekansta olmasam, hadi diyelim ki evlenmeden önce anlayacak kadar yakın olamadık, paylaşımlarımız azdı vs. farkettiğim zaman ayrılırım. Bu kadar aşağıladığım bir adamla evli kalarak kendimi aşağılamam.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X