Peki Eşinizle aynı frekansta değilseniz?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Hayır bu durum Okudugum gördüğüm duyduğumdan kaynaklı ama bunu buradaki insanlara anlatamayacağım galiba elit bir kesim var burda herkes bir şatoda prenses.

kimse prenseslik iddiasında bulunmadı. evinizdeki problemin acısını neden burdaki zıt fikir sahibi insanlardan çıkarıyorsunuz.

siz eşinizden değil genelde kadın ve erkeklerin davranışlarından bahsettiniz. ben de neden bu genelleme yapıldı dedim. herkese açık bir yere yazan her fikri duymaya açık olmak zorunda. kimse sizin piremsesliğinize göre yorum yapamaz.

özelinizde ne yaşadığınız kimsenin umurunda değil zaten, konu herkesi genellediğiniz için buraya geldi.

eşim sigara içip küfür eden kadın seviyor diyip sonra bütün erkekleri dışarda harama göz yumanlar bozuyora kadar geldiniz.

şimdi sigara içip küfür eden kadınlar haramcı mı ?

Konu sahibi ilkokullu ev hanımı biriymiş bu tiplerden forumda çok gördük herkesi haramkar günahkar olarak gören sadece kendilerini en ideal olarak benimseyen tipler. bir de laf anlatmaya çalıştık..
erkekleri korumayı pek severler ah o dışardaki şirret kadınlar yok mu hep o cici kocalarını onlar bozuyor zaten(??)
geçiniz....

kimse prenseslik iddiasında bulunmadı. evinizdeki problemin acısını neden burdaki zıt fikir sahibi insanlardan çıkarıyorsunuz.

siz eşinizden değil genelde kadın ve erkeklerin davranışlarından bahsettiniz. ben de neden bu genelleme yapıldı dedim. herkese açık bir yere yazan her fikri duymaya açık olmak zorunda. kimse sizin piremsesliğinize göre yorum yapamaz.

özelinizde ne yaşadığınız kimsenin umurunda değil zaten, konu herkesi genellediğiniz için buraya geldi.

eşim sigara içip küfür eden kadın seviyor diyip sonra bütün erkekleri dışarda harama göz yumanlar bozuyora kadar geldiniz.

şimdi sigara içip küfür eden kadınlar haramcı mı ?
Peki siz haklısınız ben özürdilerim.

Çok bocalıyorum mesela o kaba laçka kadın sever agzında sakız oyun havası oynasın leş gibi sigara içsin agzı bozuk olsun ister.
Bense dünyadan şiirden insanlıktan yaşamdan konuşmayı çok severim senelerce anlamış değilim neden onl birlikte oldugumu aşk sevgide yok çocuklarımın babası diye insan olarak seviyorum sadece.

Evleneceksen gel solmaz mıydı neydi onun gibi mi beğeniyor eşiniz tavır olarak ? Cennet mahallesi dizisi tarzı kadınlar falan mi ilgisini çekiyor ? Eşiniz de roman falan mi ? Çok alakasiz 2 çift olmuşsunuz şaşkınım :(

Çok bocalıyorum mesela o kaba laçka kadın sever agzında sakız oyun havası oynasın leş gibi sigara içsin agzı bozuk olsun ister.
Bense dünyadan şiirden insanlıktan yaşamdan konuşmayı çok severim senelerce anlamış değilim neden onl birlikte oldugumu aşk sevgide yok çocuklarımın babası diye insan olarak seviyorum sadece.
Eee peki özeliniz nasıl oluyor?

Konu sahibi ilkokullu ev hanımı biriymiş bu tiplerden forumda çok gördük herkesi haramkar günahkar olarak gören sadece kendilerini en ideal olarak benimseyen tipler. bir de laf anlatmaya çalıştık..
erkekleri korumayı pek severler ah o dışardaki şirret kadınlar yok mu hep o cici kocalarını onlar bozuyor zaten(??)
geçiniz....

valla hiçbir insanın ilkokul mezunu olmasını, ev hanımı olmasını kınamam. çünkü insan isterse hayata farklı yönlerden bakıp kendini geliştirebilir.

üni mezunu da olsa böyle yazardım cevaplarımı..

muhtemelen kınadıkları o kadanlar gibi olmak isterken olamamak, kendini yetersiz hissetmek, vs vs.. böyle gider.

Leş gibi içiyorum, ağzım bozuk, sakızımı da çiğnerim ama bir tek oynamam:)

İğrenciz ve banaliz herhalde😂😂

ağız bozukluğu ve oynamayı çıkarırsan ben bu. Sigara ve sakız ayrılmaz ikili bence.
işte biz beyle gadınlar masum kocalarının gözlerini harama kaydırıyoruz sakızları balon yaparak😂

Bırakın adamın isteklerini.. önce aşk sevgi yok diyorsunuz. Bence buna takılın ondan önce.
Sevgi yoksa bu evlilik değil eziyet ya hu. Sırf çocuk var diye boşanmayıp niye güzel ömrünüzü heba ediyorsunuz, anlamsız. Eş sadece "insan olarak sevdiğiniz" biri midir? Uyuşamıyorsanız yolları ayırmalısınız, neden uzatmaları oynuyorsunuz ki..

Bırakın adamın isteklerini.. önce aşk sevgi yok diyorsunuz. Bence buna takılın ondan önce.
Sevgi yoksa bu evlilik değil eziyet ya hu. Sırf çocuk var diye boşanmayıp niye güzel ömrünüzü heba ediyorsunuz, anlamsız. Eş sadece "insan olarak sevdiğiniz" biri midir? Uyuşamıyorsanız yolları ayırmalısınız, neden uzatmaları oynuyorsunuz ki..
Annem babam ayrıydı bizi koruyacak kimse olmadı kimseye güvenmedik çocuklarına iyi bakıyor sırf bunun içindir belkide

ağız bozukluğu ve oynamayı çıkarırsan ben bu. Sigara ve sakız ayrılmaz ikili bence.
işte biz beyle gadınlar masum kocalarının gözlerini harama kaydırıyoruz sakızları balon yaparak😂
Ahahahhaha hiç o açıdan düşünmemiştim.
Trafikte sıkıştıran arabaya ‘gavat’ dediğim, şeref yoksununa şerefsiz dediğim için de tahrik oluyordur zatı muhterem o zaman.
Hele siz sigara içerken balon patlatırsanız vuhouuuu 😂
Bir de oynasaydık, erkek ırkı bize hayrandı demek.

Böyle olunca genel kültür seviyesi yüksek, entellektüel, yaşadığı evrene sorumlu ve bilinçli, düşünen insan olunmuyor herhalde.
Ya da tarif edilen roman düğünlerinde göbeği ve popoyu ayrı mahallere sallayabilen 50 üstü teyzeler mi anlamadım ama, betimleme çok düşündürücü😂

Leş gibi içiyordum, bıraktım bir hafta sürdü geri başladım daha leş içiyorum.
Aklım "Haklısın bobi, hadi ısır" dediği an ağzım bozulur, sakızı çok pis çiğnerim eşim "Lütfen" der.
Mezdeke favorim.

"Sen beni tarif ediyon bacım" diyemedim de Nefi'den şiirler yazdım ya la.

Aklım "Haklısın bobi, hadi ısır" dediği an ağzım bozulur, sakızı çok pis çiğnerim eşim "Lütfen" der.
Mezdeke favorim.

Aranılan kan bulundu, işte budur😂

Madem frekanslarınız tutuyordu neden evlendiniz?
Hadi onu geçtim böyle bir adamdan neden çocuk yaptınız?
Demek ki frekanslarınız bir yerde birleşiyormuş.. Bilin bakalım nerede?

Mezdeke favorim.

sen aşmışsın, önünde eğilip elini öpmemiz lazım 😂

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X